Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Xiaomi mi note 3 kullanıcısıyım mi hesabımı mi cloud un surekli yedekleme yapmasından dolayı sildim daha sonra telefonuma hard reset attım şuan da bu hatayı alıyorum mi hesabımı sildiğim için telefonum kitlendi sizden yardım istiyorum şimdiden teşekkür ederim..
Aynen dediğiniz gibi wifi ağına bağlıyım şifrem kabul edilmiyor web sitesi üzerinden hesabımı sildim
ayrıca yeniden kaydol diyenler olmuş yeniden kaydolmam birşey değiştirmez telefon açıldığında sildiğim mi hesabının şifresini istiyor başka mi hesabı ile açmana olanak sağlasa buraya böyle bir konu açmazdım.
Aynen dediğiniz gibi wifi ağına bağlıyım şifrem kabul edilmiyor web sitesi üzerinden hesabımı sildim
ayrıca yeniden kaydol diyenler olmuş yeniden kaydolmam birşey değiştirmez telefon açıldığında sildiğim mi hesabının şifresini istiyor başka mi hesabı ile açmana olanak sağlasa buraya böyle bir konu açmazdım.
Benim de başıma şöyle bir şey gelmişti. Cihaz da sim kart yok, hesabı aktifleştirmek için wifi ağına bağlanmam gerekiyor fakat wifi şifre bölümünde klavye çalışmıyordu + yüklediğim rom nedense rusça olarak açılmıştı, ne çektim yahu o gün.
Böyle durumlarda mi hesap ekranında wifi şifrenizi yazıp kopyalayın, wifi bölümüne geçince yapıştırma yapın, o şekilde ağa bağlanıp hesabınızı doğrulayabilirsiniz. Şu an ki duruma pek yararı olmasa da benim durumuma düşenler için yazayım dedim.
Mi unlock yazılımını pcye indir cihazı fastboot moduna al(telefonu kapatıp güç tuşu+ses kısma) kablo ile pcye bağla söylediği adımları yap oto hallediyor zaten
etkinleştirme yapmak için daha farklı bi yol olması gerekmez mi silinen hesapla siteye giriş yapamıyorum doğal olarak dediğiniz etkinleştirme olayını açarsanız sevinirim
Hesabın silinmesi telefondan silinmesi diye algılıyorum.
Aslında telefondan silinse de bilgiler
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
sahasında duruyor.
Bir kaç ay önce
bende de sorun olmuştu, telefonda yazdıklarım kabul görmedi, giriş yapamadım.
Bundan dolayı da sözünü ettiğim adrese girerek aynı şifre ile giriş yaptım.
Sanıyorum telefona kaydolurken verdiğim e-posta adresini de yazmıştım.
Diyelim ki bu olmadı.
Acaba o sitede yeni bir kayıt yaptırsanız, kayıt sırasında aynı e-postayı ve aynı telefon bilgilerini verseniz
ve sonra da telefonunuza bu bilgiler ile giriş yapsanız olur mu?
Deneme yanılma yoluyla akla gelen şeyler bunlar
Tabi bu arada benzer sorunu yaşayan arkadaşları da dinlemek lazım, nasıl çözüm bulmuşlar dile..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu arada bu konuyla ilgili sitede bir arama yapabilir seniz yazılan bilgiler de işinize yarayabilir.
Benim de başıma şöyle bir şey gelmişti. Cihaz da sim kart yok, hesabı aktifleştirmek için wifi ağına bağlanmam gerekiyor fakat wifi şifre bölümünde klavye çalışmıyordu + yüklediğim rom nedense rusça olarak açılmıştı, ne çektim yahu o gün.
Böyle durumlarda mi hesap ekranında wifi şifrenizi yazıp kopyalayın, wifi bölümüne geçince yapıştırma yapın, o şekilde ağa bağlanıp hesabınızı doğrulayabilirsiniz. Şu an ki duruma pek yararı olmasa da benim durumuma düşenler için yazayım dedim.
mi hesabımı sildiğimde mail adresime herhangi bir mail gelmedi mi hesabımı geri almam için ne yapmam gerek bunu bilen yokmu allah aşkına sormadığım kişi kalmadı xiaomi bu konuda benim gözümden düşüyor gibi global den yardım maillerimde boşta kaldı kimsenin umrunda değil resmen