Yardım This device is locked Sorunu

jujuka4

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ercan
Cihazım
Mi Note 3
Konular
6
Xiaomi mi note 3 kullanıcısıyım mi hesabımı mi cloud un surekli yedekleme yapmasından dolayı sildim daha sonra telefonuma hard reset attım şuan da bu hatayı alıyorum mi hesabımı sildiğim için telefonum kitlendi sizden yardım istiyorum şimdiden teşekkür ederim..

fadimm

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
fatma
Cihazım
red mi pro 8
Konular
0
merhaba telefonumun desen kilidini unuttum ve on/off ve ses acma düğmesiyle resetledim.
yalnız açaken this device is locked sayfanı gecemiyorum. bilgisayardan mi hesabımın şifresini güncellememe ragmen hiç bir şekilde şifreyi kabul etmiyor ve ileri adıma geçmiyor acilen yardıma ihtiyacım var. elim kolum bağlandı.

Oyla:

Jpnsaru

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eda
Cihazım
Xiaomi redmi 5
Konular
0
this device is locked yazıyor telefonda wifi şifresini giriyorum sonra cihazı active et degığımde şifre dogru olmasına ragmen telefon acılmıyor. mi hesabına giriş yapabılıyoruym şifre ile orda yazan numara ile telefondakı numarada aynı ne yapabılırım
Merheba sizinle aynı sorunu yaşıyoruz. Çözüm bulabildiniz mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mi hesabımı sildiğimde mail adresime herhangi bir mail gelmedi mi hesabımı geri almam için ne yapmam gerek bunu bilen yokmu allah aşkına sormadığım kişi kalmadı xiaomi bu konuda benim gözümden düşüyor gibi global den yardım maillerimde boşta kaldı kimsenin umrunda değil resmen
Merhaba sorunuza çözüm bulabıldınız mi. Ben de aynı sorunu yaşıyorum

Oyla:

jujuka4

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ercan
Cihazım
Mi Note 3
Konular
6
Merheba sizinle aynı sorunu yaşıyoruz. Çözüm bulabildiniz mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba sorunuza çözüm bulabıldınız mi. Ben de aynı sorunu yaşıyorum
Xiaomi'nin sitesinden canlı destekle iletişime geçtim benden bi kaç bilgi ve fatura fotoğrafı istediler daha sonra 3 gün için de açılacağını söylediler wifiyi açmak gerekiyormuş sanırım kilitaçılması için 3 gün sonun da kilit açıldı

Oyla:

simpson3778

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdurrahman
Cihazım
Red mi 5 plus
Konular
1
Herkese iyi günler öncelikle mi hesabıma eski telefon numarami yazdım yani bu hat kapandı kurtarma e-postası da yazmamıştım mi hesap şifremi de unuttum telefon numarasini da değiştiremiyorum şuan telefon çöp redmi note 8 çok üzgünüm yardım edebilir misiniz

Oyla:

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
Herkese iyi günler öncelikle mi hesabıma eski telefon numarami yazdım yani bu hat kapandı kurtarma e-postası da yazmamıştım mi hesap şifremi de unuttum telefon numarasini da değiştiremiyorum şuan telefon çöp redmi note 8 çok üzgünüm yardım edebilir misiniz
Bir üstte ki mesaj gibi sende destekle iletişim kurabilirsin biraz Google da araştırma yaparak. Yardımcı oluyorlar böyle şeylerde

Oyla:

meneter

Paran varsa Adamsın, Paran Yoksa Madamsın...
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi k20 pro
Konular
39
Resimde üzerini çizdiğim telefon numarası ile giriş istiyorsa. Telefon sim çıkartıp yeni bir xiaomi telefona takıp ayarlardan mi hesabı ekleden bu telefon numarası ile hesap açın. Mi hesabı oluşması için sms gönderecektir yurtdışına. Eğer yurt dışına sms kapalı ise açmak için sms geliyor açmanız lazım sonra sms ücretli olduğundan faturalı değilse para yükleyin biraz ayrıca sim de pin kilidi varsa kaldırın. Sonra sim kartı yeniden telefona takın. Wifi ye bağlı olduğunuzdan emin olun ve daha önce almış olduğunuz şifreyi girin. Telefon açılacaktır.

Ekli dosyalar

• IMG_20200823_191245.jpg
    IMG_20200823_191245.jpg
    179,6 KB · Görüntüleme: 51
Oyla:

kaankrmn

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ertuğrul kaa
Cihazım
xiaomi mi9t
Konular
0
merhaba benim küçük bir sorum olacaktı
bende xiaomi mi9t var askerdeyken telefonum çalınmıştı 1 ay sonra bulundu telefonum
Bu telefonda şifre en az 500-600 defa denenmiş telefon kendini güvenli moda almış hiçbir şifre kabul etmiyo
bu telefona format atmadan içindeki fotoğraflar falan gitmeden kurtarmak mümkünmü
(mi cloud hesabım varmı yokmu bilmiyorum)

Oyla:

bugraaydin

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
BUĞRA AYDIN
Cihazım
BAND 4+NOTE PRO
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
18
Merhaba arkadaşlar telefonu yarın satacağım sıfırladım ancak açarken hala benim mi hesap şifremi soruyor yeni sahibi de bu ekranla
Karşılaşacaktır bunu nasıl
Kaldırırım yani kendi hesabımı

Ekli dosyalar

• 7BA7F4E0-6A60-429C-9F15-449E63D00DF2.jpeg
    7BA7F4E0-6A60-429C-9F15-449E63D00DF2.jpeg
    871,7 KB · Görüntüleme: 29
Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
bugraaydin, Telefon kurulumu tamamlayıp, hesaptan çıkış yapıp(mi-hesabı,gmail vs)ondan sonra sıfırlayın.

Oyla:
Üst Alt