- Adım
- Osman
- Cihazım
- Note 8 Pro
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 461
Bu hatayı alıyorum
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam şimdi ben rar ile temayı açıyorum onunda içinde lock Screen kısmını gene rar ile açıyorum. İçinde resimler ve 3 adette xml uzantılı dosya var. Xml uzantılı dosyaları Notepad ile açıp içindeki tüm çince yazıları translate den çevirip türkçe olarak Notepad den yazıp kaydetsem olur mu?açılış kilit ekranı seçme yeri png leri türkçe
geri kalan yerler önerdiğim program ile çevrilir.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
mtz hali geri kalan yerlere karışmadım.
Hocam şimdi ben rar ile temayı açıyorum onunda içinde lock Screen kısmını gene rar ile açıyorum. İçinde resimler ve 3 adette xml uzantılı dosya var. Xml uzantılı dosyaları Notepad ile açıp içindeki tüm çince yazıları translate den çevirip türkçe olarak Notepad den yazıp kaydetsem olur mu?
Acelem yok hocam zaten bu gidişle yapamayacağım gibi dediğiniz gibi telefonla çok zor oluyor. Benim anlamadığım kısım her gördüğüm çince yazıyı Türkçeye mi çevireceğim. Bana sanki onlar komut gibi geliyor. Kafam karıştı çok yani.Verdiğim program ile xml dosyasını açıp düzenleme yaptıktan sonra aynı şekilde dosya içine atmanız gerekli yalnız telefon ile bunu yapmak biraz uğraştıran bir durum aceleniz yoksa pazartesi xml çevirdiğiniz dosyayı link olarak atarsanız pazartesi bilgisayar dan bakıp kontrol ettikten sonra aynı şekilde link atabilirim.
Çeviri yapan arkadaşlarımız bir isteği karşıladıktan sonra arkasından gelen yüzlerce istek nedeniyle genellikle bu tarz istek konularına yazmaktan çekiniyorlar... Çeviri zor değil ancak zaman alan bir işlem. Tema dosyası içerisindeki xml dosyalarını düzenleyerek kendiniz de Türkçe yapabilirsiniz. Aşağıdaki rehber yardımcı olacaktır.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Verdiğim program ile xml dosyasını açıp düzenleme yaptıktan sonra aynı şekilde dosya içine atmanız gerekli yalnız telefon ile bunu yapmak biraz uğraştıran bir durum aceleniz yoksa pazartesi xml çevirdiğiniz dosyayı link olarak atarsanız pazartesi bilgisayar dan bakıp kontrol ettikten sonra aynı şekilde link atabilirim.
Lock Screen içindeki 3 tane xml dosyasındaki bütün çince yazıları çeviri yapıp kaydettim lakin hiç bir işe yaramadı. Saatlerce uğraştım ama herşey aynı, başka yapmam gereken bişey var mı ki değişmedi hiç bir şey?Acelem yok hocam zaten bu gidişle yapamayacağım gibi dediğiniz gibi telefonla çok zor oluyor. Benim anlamadığım kısım her gördüğüm çince yazıyı Türkçeye mi çevireceğim. Bana sanki onlar komut gibi geliyor. Kafam karıştı çok yani.
Hocam ben onuda yapamadım, Telefonda çok zor oluyor bıraktım artık. İnşallah çevirecek arkadaşlar çıkar.Lock Screen içindeki 3 tane xml dosyasındaki bütün çince yazıları çeviri yapıp kaydettim lakin hiç bir işe yaramadı. Saatlerce uğraştım ama herşey aynı, başka yapmam gereken bişey var mı ki değişmedi hiç bir şey?
Ben pc den yaptım hocam. Ama o kadar uğraş boşa gittiHocam ben onuda yapamadım, Telefonda çok zor oluyor bıraktım artık. İnşallah çevirecek arkadaşlar çıkar.