- Adım
- furkan
- Cihazım
- mi 8 lite
- Konular
- 12
temayı kullanamıyorum 3. parti uygulamaya izin vermiyor nasıl kullanabilirim
Hocam global kararlı rom kullanıyorsanız ya designer olup en az 1 temayı tema mağazasına yüklemeniz gerekli yada costum roma geçmeniz lazım. Forumda mevcut konularda arama yapınız lütfen..temayı kullanamıyorum 3. parti uygulamaya izin vermiyor nasıl kullanabilirim
beta kullanıyorumHocam global kararlı rom kullanıyorsanız ya designer olup en az 1 temayı tema mağazasına yüklemeniz gerekli yada costum roma geçmeniz lazım. Forumda mevcut konularda arama yapınız lütfen..
betadayımHocam global kararlı rom kullanıyorsanız ya designer olup en az 1 temayı tema mağazasına yüklemeniz gerekli yada costum roma geçmeniz lazım. Forumda mevcut konularda arama yapınız lütfen..
custom eu rom ile global beta farkı nedir bugün yapicaktim ama çok bilgim olmadığı için yapmak istemedimPardon hocam kararlı derken global olan betada da kararlıda da bu sorun çıkıyor.
Lock Screen içindeki 3 tane xml dosyasındaki bütün çince yazıları çeviri yapıp kaydettim lakin hiç bir işe yaramadı. Saatlerce uğraştım ama herşey aynı, başka yapmam gereken bişey var mı ki değişmedi hiç bir şey?
Ozaman sizide şöyle alalım hocam