Yardım Telefonumun Pili birdenbire azalmaya başladı !

Kokomo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
V9.6.1.0.MBFMIFD Global Beta ROM
Telefon Modeli
Redmi Note 4x
Bootloader Kilidi
Kapalı
Telefonumun pili birdenbire azalmaya başladı. Normalde 12-13 saat şarj olmadan çalışıyordu. Şimdi sadece 4 saatte bitiyor ! Telefonumu 15 ay önce aldım. Yeni bir uygulama indirmedim. Sadece 1 gün öce Mi Müzik sistem uygulaması güncellendi. (3.5.03i) Sorun bu güncellemeden dolayı olabilir mi ? Ne yapmamı tavsiye edersiniz ? Teşekkürler.

Telefonumun : Redmi Note 4x
Sürüm : V9.6.1.0.MBFMIFD
ROM: Global Beta ROM

bitexx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TuGi
Cihazım
Poco X3
Meslek
CNC tekniker
Konular
9
aynı sorun iki gündür bende de oldu. yeni şarj aleti ve kabloyla denedim ama sadece kapalıyken şarj oluyor açıkken şarj oluyor gibi görünüp pil hiç artmıyor. Forumu biraz araştırdım ama bahsedilen işlemleri kendim yapamam. Farika ayarlarına döndürüp deneyeceğim acaba hard reset işlemi yapsam daha büyük bir soruna yol açarmıyım.
ben hep hard reset atıyorum bi sorun çıkmaz şuan ki son durum telefon şarjda ısınıyor fakat kurcalarken şarj da oluyor önceden olmuyordu ve boştayken şarj biticek mi onada bakicam bakalım nereye kadar devam edicek 1-2 gün deneyip olmadı yeni telefon sipariş geçeceğim

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Kokomo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
2
Adaptör ile birlikte farklo kablo denediniz mi? İkiside sorunu çözmüyorsa servise gönderin hocam. En sağlıklısı o şekilde olur.

Formatta atmama rağmen düzelme olmadı maalesef. Fakat gördüğüm kadarı ile son 1 haftadır aynı dertten muzdarip onlarca kişi var forumda. Sanırım son güncelleme kaynaklı bir sorun. Miui Forum'dan yurtdışı destek ekibine 2 ayrı case açtım. Genel bir sorun olduğunu belirttim. Umarım cevap gelir.

Oyla:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
NP 2a
Meslek
Restoratör
Konular
115
Formatta atmama rağmen düzelme olmadı maalesef. Fakat gördüğüm kadarı ile son 1 haftadır aynı dertten muzdarip onlarca kişi var forumda. Sanırım son güncelleme kaynaklı bir sorun. Miui Forum'dan yurtdışı destek ekibine 2 ayrı case açtım. Genel bir sorun olduğunu belirttim. Umarım cevap gelir.
Son zamanlarda konusu çok açıldı hocam evet, güncelleme kaynaklı olması muhtemel. Çok ilginç bir durum, ben de takipteyim.

ONEPLUS A3003 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Kokomo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
2
Son zamanlarda konusu çok açıldı hocam evet, güncelleme kaynaklı olması muhtemel. Çok ilginç bir durum, ben de takipteyim.

ONEPLUS A3003 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Miui Yurtdışı 2 soruma da cevap verdi. Birisinde Pil tasarruf tedbirleri ile ilgili bir link göndermiş. Bunları yapın, olmazsa pil kullanımı ekran görüntüsünü bize gönderin demiş. Ben de dediklerinizin hepsini yaptım ama sorun devam ediyor deyip, ekran görüntüsünü gönderdim. cevap bekliyorum.

Diğerinde de miui 9 ROM versiyonuna artık destek bitti, miui 10 ROM versiyonunu bekleyin demiş. bende ne zaman gelecek diye sorum, ondan da haber bekliyorum. Diğer yandan forum ana sayfada miui10 çıkmış ve downlaod edilebilir görünüyor. Ama ROM yüklemesinin nasıl yapılacağını bilmediğimden cesaret edemedim.

Oyla:

Kokomo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
2
Cevap yazmak için üye oldum. Aynı sorunu akrabam cihazında yaşadı 2 gün önce, bugün tekrar sorunca baktım çözüm oldu gibi. Yabancı forumlarda gördüm, umarım sizede faydası olur.

Özetle "Duo" isimli uygulamanın güncellenmesiyle sorunlar başlamış.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Meğer sorun DUO uygulamasının güncellemesi kaynaklıymış. Şu 1 haftadır çekmediğim kalmamıştı. Neredeyse yeni telefon alıyordum ! Duo Güncellemesini kaldırınca gerçektende sorun bitti. Teşekkürler tekrar.

Oyla:

Anaconda1725

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi Mi Max 2
Konular
14
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Meğer sorun DUO uygulamasının güncellemesi kaynaklıymış. Şu 1 haftadır çekmediğim kalmamıştı. Neredeyse yeni telefon alıyordum ! Duo Güncellemesini kaldırınca gerçektende sorun bitti. Teşekkürler tekrar.
Kardeşim o uygulamanın güncellemesini kaldırılma işlemini nasıl yapıyorsun anlatır mısın. Bende de ona benzer bi sorun var da

Oyla:

metin3342

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
metin
Cihazım
Xiaomi
Konular
1
Ayarlar- yüklü uygulamalar menusunden ilgili programı bulup önbelleği silip güncellemeleri kaldirabilirsiniz

Oyla:

Kokomo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
2
Kardeşim o uygulamanın güncellemesini kaldırılma işlemini nasıl yapıyorsun anlatır mısın. Bende de ona benzer bi sorun var da

1.sayfanın son yorumunda video olarak gösteriyor, bakarak yapabilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt