Yardım Telefonumun Pili birdenbire azalmaya başladı !

Kokomo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
V9.6.1.0.MBFMIFD Global Beta ROM
Telefon Modeli
Redmi Note 4x
Bootloader Kilidi
Kapalı
Telefonumun pili birdenbire azalmaya başladı. Normalde 12-13 saat şarj olmadan çalışıyordu. Şimdi sadece 4 saatte bitiyor ! Telefonumu 15 ay önce aldım. Yeni bir uygulama indirmedim. Sadece 1 gün öce Mi Müzik sistem uygulaması güncellendi. (3.5.03i) Sorun bu güncellemeden dolayı olabilir mi ? Ne yapmamı tavsiye edersiniz ? Teşekkürler.

Telefonumun : Redmi Note 4x
Sürüm : V9.6.1.0.MBFMIFD
ROM: Global Beta ROM

Kokomo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
2
Kardeşim gördüğün gibi bende orası kapalı napıcaz :(
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

İlginç ! Ben de ve diğer sorunlu kişilerin telefonlarında Duo uygulamasının altında "Güncellemeleri Kaldır" bölümü vardı ? Güncellemeler kaldırılınca da sorun bitmişti. Siz en iyisi Youtube da bu çözümü paylaşan videonun altına İngilizce olarak durumunuzu iletin. Çözümü bulan kişi muhakkak size bir yol gösterecektir.

Oyla:

Anaconda1725

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi Mi Max 2
Konular
14
İlginç ! Ben de ve diğer sorunlu kişilerin telefonlarında Duo uygulamasının altında "Güncellemeleri Kaldır" bölümü vardı ? Güncellemeler kaldırılınca da sorun bitmişti. Siz en iyisi Youtube da bu çözümü paylaşan videonun altına İngilizce olarak durumunuzu iletin. Çözümü bulan kişi muhakkak size bir yol gösterecektir.
Teşekkürler benim sorunum şarj süresinin dolum süresi artmasıydı. Teli 1 sene önce aldım. Normalde 2 saat 30 dk gibi bir sürede doluyor. Bi kaç haftadır ise bazen 4 küsür saat bazen de 7 küsür saat dolum süresi gösteriyor ve o sürede dolumu tamamlıyor. Bugün başka bir quick charge 3.0 3amperli şarj adaptörü ile denedim, kabloyu değiştirdim. Ne yaptımsa sonuç aynı maalesef

Oyla:

Kokomo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
2
Teşekkürler benim sorunum şarj süresinin dolum süresi artmasıydı. Teli 1 sene önce aldım. Normalde 2 saat 30 dk gibi bir sürede doluyor. Bi kaç haftadır ise bazen 4 küsür saat bazen de 7 küsür saat dolum süresi gösteriyor ve o sürede dolumu tamamlıyor. Bugün başka bir quick charge 3.0 3amperli şarj adaptörü ile denedim, kabloyu değiştirdim. Ne yaptımsa sonuç aynı maalesef

Hocam başka hiç bir şey deneme, telefonla da oynama. Yurtdışı forumları da okudum ben. Sorun çok net : DUO Güncellemesi. Dediğim gibi, Youtube daki videounun altına durumunu anlat, çözüm gelecektir.

Oyla:

Anaconda1725

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi Mi Max 2
Konular
14
Hocam başka hiç bir şey deneme, telefonla da oynama. Yurtdışı forumları da okudum ben. Sorun çok net : DUO Güncellemesi. Dediğim gibi, Youtube daki videounun altına durumunu anlat, çözüm gelecektir.
Yazdım bakalım cevap verecekler mi

Oyla:

ilyaa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
xiaomi
Cihazım
redmi note 4
Konular
6
Yazdım bakalım cevap verecekler mi
MIUI hidden setting uygulaması ile deneyebilirmisin çoğu uygulamalar bu program ile devre dışı bırakılabiliyor. google playde mevcut.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Anaconda1725

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi Mi Max 2
Konular
14
MIUI hidden setting uygulaması ile deneyebilirmisin çoğu uygulamalar bu program ile devre dışı bırakılabiliyor. google playde mevcut.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler ama dediğim gibi bendeki problem duo uygulamasından kaynaklı değil sanırım

Oyla:
Üst Alt