- Adım
- SEZAİ
- Cihazım
- Xiaomi mi5
- Konular
- 14
Şu an hangi kararlı sürüm yüklü ?
Çin romunu yükleme sebebin unlock islemi ise eğer, kararlı sürüme denk gelen beta global sürümüsuan 8.0.3.0 karalı surumu var.ıkı tane ındırdım ama hata verıyor yuklemıyor cın romlarını. edl ile ilgili lınk bulamadım ama
Çin romunu yükleme sebebin unlock islemi ise eğer, kararlı sürüme denk gelen beta global sürümü
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Buradan indir ve guncelliyiciden yukle. Daha sonra unlock onayı geldikten sonra bu romla unlock işlemini hata almadan yapabilirsin. Unlock işlemini yaptığında da zaten Fastboot da çin romunu rahatça yüklersin.
sürüm kodun kaç şu andakardesım denedım dun bubu da ama guncelleme paketi dogrulanamadı hatası verıyor
sürüm kodun kaç şu anda
Çin romunu yükleme sebebin unlock islemi ise eğer, kararlı sürüme denk gelen beta global sürümü
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Buradan indir ve guncelliyiciden yukle. Daha sonra unlock onayı geldikten sonra bu romla unlock işlemini hata almadan yapabilirsin. Unlock işlemini yaptığında da zaten Fastboot da çin romunu rahatça yüklersin.
Bu indireceğimiz dosyanın boyutu ne kadardır, az ise telefondan indireyim diye düşündümde.
1.3 GB hocam. Pek az sayılmazBu indireceğimiz dosyanın boyutu ne kadardır, az ise telefondan indireyim diye düşündümde.