Rehber Telefondan Fake rom 'u global stabil rom 'a güncelleme bilgisayarsız [ 8.0.10.0.0 > 8.0.3.0 ]

sezaikoral

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
SEZAİ
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
14
Şu an hangi kararlı sürüm yüklü ?

gokboru9

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
adem
Cihazım
redmı pro
Konular
1
suan 8.0.3.0 karalı surumu var.ıkı tane ındırdım ama hata verıyor yuklemıyor cın romlarını. edl ile ilgili lınk bulamadım ama

sezaikoral

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
SEZAİ
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
14
suan 8.0.3.0 karalı surumu var.ıkı tane ındırdım ama hata verıyor yuklemıyor cın romlarını. edl ile ilgili lınk bulamadım ama
Çin romunu yükleme sebebin unlock islemi ise eğer, kararlı sürüme denk gelen beta global sürümü

Buradan indir ve guncelliyiciden yukle. Daha sonra unlock onayı geldikten sonra bu romla unlock işlemini hata almadan yapabilirsin. Unlock işlemini yaptığında da zaten Fastboot da çin romunu rahatça yüklersin.

gokboru9

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
adem
Cihazım
redmı pro
Konular
1
Çin romunu yükleme sebebin unlock islemi ise eğer, kararlı sürüme denk gelen beta global sürümü

Buradan indir ve guncelliyiciden yukle. Daha sonra unlock onayı geldikten sonra bu romla unlock işlemini hata almadan yapabilirsin. Unlock işlemini yaptığında da zaten Fastboot da çin romunu rahatça yüklersin.

kardesım denedım dun bubu da ama guncelleme paketi dogrulanamadı hatası verıyor

gokboru9

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
adem
Cihazım
redmı pro
Konular
1

3. denememde yuklemeye basladı. bakalım bı kardesım nasıl

makilli

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
5
Cevap gelmeyince cepten indirmeyi denedim, tam da 1,2 gb iken iptal ettim 2-3 gb falan gider diye. Nasip evde indiririm artık :). Bu arada mobil chromeda iptal seçeneğinide bulamadım, interneti kesip iptal etim. Şimdide devam ettirmeyi bulamadım.

Üst Alt