Sohbet Telefon Seçmekte Zorlanıyorum.

POVAC

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertaç
Cihazım
Iphone 7 Plus
Konular
24
Yeni bir telefon almakta kararlıyım ve bu kesinlikle Xiaomi marka olmasını istiyorum ancak piyasada bu markanın çok fazla telefonu olduğu için karar vermekte zorlanıyorum hatta veremiyorum.Telefonda aradığım özellikleri göre bana uygun telefon önerebilirseniz sevinirim.

1) Beni rahat bir şekilde 1 gün idare etmeli.Akıllı bileklik kullandığımdan interneti ve BT ve diğer ayarlar gün boyunca açık kalıyor.
2) Tasarımı göze hoş gelmeli elde tutuşu iyi hissettirmeli.
3) İş dönüşleri yolda oyun oynamayı seviyorum bundan dolayı büyük ekrana sahip olmalı.
4) Kamerası çok iyi olmasada çektiğimiz resimler mobese kamerası gibi çıkmamalı.
4) Oyun oynarken ve Sosyal medyada gezerken ısınma yada kasma sorunları olmamalı.
5) Beni 3-4 sene rahat bir şekilde idare edebilecek sorun çıkartmayacak bir cihaz olmalı.
6) Fiyat aralığı 3 bin ile 4 bin arası olabilir eğer telefon hoşuma giderse duruma göre fiyat arttırabilirim.

Biraz özel sipariş gibi oldu ama yardımcı olursanız sevinirim :)

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Mi10T veya pro modeli diyebilirim. O fiyat aralığında yurtdışı olarak alabilirsiniz. Cihaz güzel ve aradığınız özelliklere sahip araştırabilirsiniz.

POVAC

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertaç
Cihazım
Iphone 7 Plus
Konular
24
Mi10T veya pro modeli diyebilirim. O fiyat aralığında yurtdışı olarak alabilirsiniz. Cihaz güzel ve aradığınız özelliklere sahip araştırabilirsiniz.

Yurtdışından telefon almaya sıcak bakmıyorum.Dediğin telefona baktım özellikleri çok iyi fakat internette fiyatları 6 bin ile 6 bin 500 arasında değişiyor.

Drkirpi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
5
Yeni bir telefon almakta kararlıyım ve bu kesinlikle Xiaomi marka olmasını istiyorum ancak piyasada bu markanın çok fazla telefonu olduğu için karar vermekte zorlanıyorum hatta veremiyorum.Telefonda aradığım özellikleri göre bana uygun telefon önerebilirseniz sevinirim.

1) Beni rahat bir şekilde 1 gün idare etmeli.Akıllı bileklik kullandığımdan interneti ve BT ve diğer ayarlar gün boyunca açık kalıyor.
2) Tasarımı göze hoş gelmeli elde tutuşu iyi hissettirmeli.
3) İş dönüşleri yolda oyun oynamayı seviyorum bundan dolayı büyük ekrana sahip olmalı.
4) Kamerası çok iyi olmasada çektiğimiz resimler mobese kamerası gibi çıkmamalı.
4) Oyun oynarken ve Sosyal medyada gezerken ısınma yada kasma sorunları olmamalı.
5) Beni 3-4 sene rahat bir şekilde idare edebilecek sorun çıkartmayacak bir cihaz olmalı.
6) Fiyat aralığı 3 bin ile 4 bin arası olabilir eğer telefon hoşuma giderse duruma göre fiyat arttırabilirim.

Biraz özel sipariş gibi oldu ama yardımcı olursanız sevinirim :)
Poco F2 Pro var genelde günlük kullanım ve oyun odaklı bir telefon Yurt dışı 3100-3500 arası

POVAC

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertaç
Cihazım
Iphone 7 Plus
Konular
24
Poco F2 Pro var genelde günlük kullanım ve oyun odaklı bir telefon Yurt dışı 3100-3500 arası

Telefona baktım fiyatı nette falan uygun ama tasarımı bana iyi gelmedi.Yine de teşekkürler.

POVAC

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertaç
Cihazım
Iphone 7 Plus
Konular
24
poco f2 pro tasarımı mı kötü (:

Arka kamerası biraz kaba geldi sanki.Birde poco x3e benzettim kamerası çok çıkıntılı gibi duruyor oda masa üstüne koyduğunda düz durmasını engelliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Poco x3 ile karıştırmışım :) Aslında çok iyi bir telefon gibi duruyor.

POVAC

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertaç
Cihazım
Iphone 7 Plus
Konular
24
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Telefon bu değilmi ?​