- Adım
- Furkan Enes
- Cihazım
- Redmi K20 Pro
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 9
Aynen tasarımı çok hoşÇok güzelmiş be.
Aynen tasarımı çok hoşÇok güzelmiş be.
POVAC, Daha iyisi yok gibi zaten fiyatına, hayırlı olsun hocam.
Hocam poco f2 pro kullanıyorum yurtdışı cihazım. Performans olarak 3500 liraya daha üstün bir performans almanız pekte mümkün değil. Sd865'in performansını tartışmaya gerek yok. Pil performansıda günü sizin için rahatlıkla çıkartacak seviyede. Amoled 1200 maks nit parlaklık ekran, pop up kamera vs. tavsiye edilir. Tek eksiği bence ois desteği olmaması ve göreceli olarak biraz ağır bir cihaz(ben ağır seviyorum). Onun dışında 10/10 cihaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
8/256 olan modeli almak daha makul olacaktır ddr5 Ram olduğu için. 6/128 ler ddr4 bellek kullanıyor. Ben alalı 4-5 ay oldu 3700 e almıştım.
Sosyal medyada paylaşım yapıyorsanız üzebilir hocam. Şahsen bir Xiaomi telefona 7000 lirayı bırakın 5000'den gram fazla vermem.Fiyatı aslında daha makul bir seviyeye gelse benim için daha iyi olacak.Özellikleri bakımından belki de şuanki fiyatı da düşük sayılabilir ancak biraz daha düşerse benim açımdan daha iyi olacak.Yaza doğru düşeceğini düşünüyorum inşallah yanılmam Eğer düşmezsede yapacak birşey yok,artık taksitle falan bir şekilde almaya çalışıcaz.
7 plusla büyüklük olarak elinize garip gelecek bir büyüklük farkı yok zaten. Kılıfsız kullanırsanız kamera camının çizilmesini göze alıp zaten ele güzel oturan bir yapısı var. Ben sadece gerekli durumlarda kılıf takıyorum, kılıfımda yoksa dikkatli koyuyorum masaya vs. Yurtdışı öneririm bu arada, neden diyecek olursanız Android açık kaynaklı bir işletim sistemi zaten, başınıza gelebilecek yazılımsal sorunları ufak bir araştırmayla kendiniz servisten çok daha hızlı bir şekilde çözebilirsiniz. Apple cihazda tamam garanti olsun ama Android cephesinde hiçbir marka Apple gibi bir hizmet sunmayacaktır. Örnek vermek gerekirse, olur ya pop up kamera mekanizmasını bir şekilde bozdunuz. Net bir şekilde kullanıcı hatası cevabı alacaksınız. Kendi görüşüm olarak teknoloji artık kullanım ömrü boyunca daha dayanıklı ürünler sunuyor bize, hem üretim kalitesinin artması hemde talep meselesi olarak buna yöneldi piyasa. Kolay kolay bozulmuyor telefonlar artık. Forumdaki konulara aldanmayın biz çok kurcalıyoruz orasını burasını ondan . Özet olarak tavsiyem Apple hariç hiçbir markanın garantisine güvenipte fazladan bir telefon parası daha vermeyin olacaktır benim tavsiyem. İyi forumlar herkese.Bende 256 lık versiyonunu alacağım ancak fiyatı 7 bin tl civarında en azından biraz düşerse daha iyi olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Birde ben cebime koydğumda rahat edebilirmiyim o telefonla onu merak ediyorum.Şuanda kullanmış olduğum ıphone 7 plus
Videoları fotoğrafları telefonun kendi uygulamasından çekip modlu instagram kullandığınızda böyle bir sorun olmuyor hocam. Kendim kullanıyorum tecrübelerim çok olumlu yönde, size maks 20 saniye kaybettirir şu işlemleri yapmak.Sosyal medyada paylaşım yapıyorsanız üzebilir hocam. Şahsen bir Xiaomi telefona 7000 lirayı bırakın 5000'den gram fazla vermem.
Sosyal medyada paylaşım yapıyorsanız üzebilir hocam. Şahsen bir Xiaomi telefona 7000 lirayı bırakın 5000'den gram fazla vermem.
Ön yargı değil deneyim hocam. Kimse 7000 lira verdiği telefon için ROM atmak zorunda olmamalı, yazılımsal sorunlar için kendi çapında arayışta bulunmamalı, üretici destek sunmalı. Apple dediğiniz marka kaç yıllık telefonlarına hala güncelleme sunuyor ve arayüzden gram kısma yapmıyor. Bugün İphone 11 alın rahat 6-7 yıl işinizi görecektir ama Android cephesinde bu rakamlar imkansız, 2-3 yıl içerisinde rafa kaldırılacak. 2 yıl sonra kimse F2 Pro'yu hatırlamayacak ve geliştiricilerin eline bakacaksınız. Yazılım anlamında en kötü marka diyebiliriz rakiplerine karşın, fiyat politikası da ucuzdu eskiden ve yazılımsal eksikliği olsa da farkı kapatabilecek bir fiyatları vardı, şimdi ise Samsung'la kafa kafaya fiyat biçiyorlar, 5000 mah batarya koyuyorlar 3500 mah gibi performans veriyor. Sizin için söylemiyorum yanlış anlamayın, bu devirde Xiaomi'ye 6-7 bin lira vermek için ya aşırı zengin olmalısınız verdiğiniz parayı düşünmeyecek kadar ya da enayi. Hala bi düzeltemediler şu batarya sorununu MIUI 9'dan beri, 12.5 çıktı şuan ama hala sıkıntılar devam ediyorSosyal medyada pek paylaşım yapmıyorum arada sırada 1 fotoğraf çekip atıyorum oda nadir yani.Herhalde mobese kamerası gibi görüntü çekecek değil.Benim için önemli olan 1 günü çıkarması ve ihtiyaçlarımı karşılaması.Bu telefonun adı Xiaomai değilde Apple olsaydı kimse sesini çıkarmazdı.Genel topluluk tarafından böyle bir ön yargı var.