Arkadaşlar Allah aşkına tamam 7000 lirayı bırakın, 3000-4000 arasına bakın, yine aynı şekilde ilerliyor politika. Aynı fiyatta Samsung'dan çok daha yüksek, donanım farkları da kalmadı zaten, Samsung kadar kararlı bir UI da yok. J5 Pro gibi bir cihaz nasıl Mi 8 lite'dan akıcı olsun kompakt şekilde
Şaka gibi ama gerçek stock romla. Yurtdışı alınınca ona pek bir şey diyemem yine bir nebze ucuz oluyor ama TR garantili modelleri Xiaomi'nin çok pahalı rakiplerine kıyasla vadettikleri arasında. 2019 yılıyla uzaktan alakası kalmadı fiyatlandırma biçimimin rakipleriyle. Apple 7000 lira para alıyor ama yıllarca desteğini sürdürecek, İphone 5 şaka gibi güvenlik güncellemesi alıyor hala
Mi 8 ise üvey evlat muamelesi gördü Mi 9 serisinden sonra. Ayrıca IPS ekran dediğiniz telefonun işlemcisinden haberiniz yok herhalde, kameradan bahsetmiyorum zaten. Ayrıca 4600 lira. Zaten sıkıntı alan müşterinin enayi olması durumu değil, Xiaomi TR'nin fiyatlandırma konusunda müşterileri enayi yerine koyması. Kendim halihazırda Mi 8 lite, Mi 6 ve kısa süre Mi 8 kullanmış biri olarak acıyorum şu cihazlara güzelim donanımlara karşı akıcı bir arayüz elde edememelerine. Amiral gemisi Mi 8 nasıl 1 yıl sonra 5 saat ekran süresi alsın? Şuan da aynı kaderi Mi 9 serisi çekiyor. Tavsiye edip aldırdık arkadaşlara onlara da mahcup olduk zaten amacım başkalarının dilini yanmasını engellemek. Samsung Note 9 kullandım geçen aya kadar, taş gibi telefon hala, hiçbir sıkıntısı yok ama onun zamanında çıkan Mi serisi cihazların nerde oldukları belli değil. Xiaomi ucuz diye alınıyordu şimdi ucuzluğu da kalmadı. Redmi desen daha ghost screen sorunlarına bi derman olamadı gitti. Arkadaşım İphone X almıştı 5750'den hala taş gibi kullanmaya devam ediyor, Mİ 8 ise kenarda satılığa koydum, alıcı bekliyorum gelirse
Ayrıca modlu İnstagram da bir çare değil, kare hızında minik bir fark yaratıyor ama kasmalara haylice devam ediyor.
garmae0671,
POVAC,
Mertuska,