Sohbet Telefon Seçmekte Zorlanıyorum.

POVAC

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertaç
Cihazım
Iphone 7 Plus
Konular
24
Hocam sizin ilacınız poco f2 pro. Poco M3 sizi üzer oyunda f2 proyla kıyaslayınca. 7 plus'ı kullanmayacaksanız hepsiburada değişim programı var bi fiyat alın bence ordan.

Telefona 2.500 tl para veriyor :) O paraya verilecek kadar değersiz bir telefon değil.En azından bir 3 bin tl eder diye düşünüyorum.

garmae0671

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat Kaan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
20
Telefona 2.500 tl para veriyor :) O paraya verilecek kadar değersiz bir telefon değil.En azından bir 3 bin tl eder diye düşünüyorum.
E tabi biraz eksiltecek, kullanıcı değil sonuçta:D:D

hknslmn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
mi 6
Konular
1
Mi 10 S düşünebilirsiniz hocam 500 $civarı görünüyor ama Türkiye ye ne zaman gelir bilemiyorum telefon özellik ve fiyat olarak iyi görünüyor.

ihsan yıuldız

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ihsan
Cihazım
xiomio mi9se
Konular
0
Yeni bir telefon almakta kararlıyım ve bu kesinlikle Xiaomi marka olmasını istiyorum ancak piyasada bu markanın çok fazla telefonu olduğu için karar vermekte zorlanıyorum hatta veremiyorum.Telefonda aradığım özellikleri göre bana uygun telefon önerebilirseniz sevinirim.

1) Beni rahat bir şekilde 1 gün idare etmeli.Akıllı bileklik kullandığımdan interneti ve BT ve diğer ayarlar gün boyunca açık kalıyor.
2) Tasarımı göze hoş gelmeli elde tutuşu iyi hissettirmeli.
3) İş dönüşleri yolda oyun oynamayı seviyorum bundan dolayı büyük ekrana sahip olmalı.
4) Kamerası çok iyi olmasada çektiğimiz resimler mobese kamerası gibi çıkmamalı.
4) Oyun oynarken ve Sosyal medyada gezerken ısınma yada kasma sorunları olmamalı.
5) Beni 3-4 sene rahat bir şekilde idare edebilecek sorun çıkartmayacak bir cihaz olmalı.
6) Fiyat aralığı 3 bin ile 4 bin arası olabilir eğer telefon hoşuma giderse duruma göre fiyat arttırabilirim.

Biraz özel sipariş gibi oldu ama yardımcı olursanız sevinirim :)
size önereceğimiz muhteşem görünümüyle şık tasarımıyla mi 10t pro herşeyiyle harıka bir telefon kasma yok donma yok kamera harıka tavsiye ederim iyi günler dilerim

garmae0671

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat Kaan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
20
Hocam size güzel haberler getirdim :D:D
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
linke tıklayıp izleyin bi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tabi biraz uzun vadeli ama olsun.

Massaka

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erzan
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
2
4 senedir yurtdışı Xiaomi cihaz kullanıyorum.
Redmi Note 4,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8,Mİ9T Pro ve Son olarak Mİ 10T. Bence Mi 10T tam aradığınız cihaz yurtdışı olmak şartıyla

coolwhisper

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ramazan Baş
Cihazım
Redmi Note 2
Konular
1
yurtdışı dediklerine bakma, TR de satılıyor hepsi sadece imei kayıt olayından dolayı yurtdışı diyorlar. elinde 4g li eski bir tel varsa, kullanmadığın onun imeini aktarıyorlar uygun fiyata diye biliyorum.

KaanCK

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan Çabuk
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Yazarlık/Editörlük
Konular
30
Hocam Xiaomi'nin Türkiye fabrikası test üretimine başladı, biraz daha beklemenizi öneririm. Çünkü fiyatlar ucuzlayacak. Ama eğer bekleyemezseniz 3000TL bütçeye Poco X3 NFS 128GB'lik versiyonu öneririm.

POVAC

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertaç
Cihazım
Iphone 7 Plus
Konular
24
Hocam size güzel haberler getirdim :D:D
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
linke tıklayıp izleyin bi

Tabi biraz uzun vadeli ama olsun.

Biliyorum bunu zaten bende yakından takip ediyorum,ondan birazda acele etmiyorum.

yurtdışı dediklerine bakma, TR de satılıyor hepsi sadece imei kayıt olayından dolayı yurtdışı diyorlar. elinde 4g li eski bir tel varsa, kullanmadığın onun imeini aktarıyorlar uygun fiyata diye biliyorum.

İyice aklım karıştı şimdi ben netten veya mağazadan telefonu alırsam imei numarasımı attırmam gerekecek ?

garmae0671

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat Kaan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
20
Biliyorum bunu zaten bende yakından takip ediyorum,ondan birazda acele etmiyorum.

İyice aklım karıştı şimdi ben netten veya mağazadan telefonu alırsam imei numarasımı attırmam gerekecek ?
Hocam en kısa şekilde, yurtdışı alırsanız imei atmanız veya attırmanız gerekecek ve garantisi olmayacak.
TR dediğimiz, Türkiye garantili alırsanız garantisi olacak zaten Türkiyeye kayıtlı bir cihaz olacak.

Üst Alt