Soru Telefon Arefesindeyim, Öneriniz var mı?

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Kesinlikle katılıyorum hocam, honor macig in yazılımına esasen hasta oldum ben, şu an biri yarım yamalak da olsa, cihazım için portlasa, anında yüklerim mesela

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Bence çok doğru bir tercih olur Skorpi hocam, zira Xiaomi devri sona erdi. Eskiden iğne atsan yere düşmeyen Mistore' lar neredeyse sinek avlıyor. Devir artık Honor devri. Adamlar yazılım güncellemesi konusunda Xiaomi ' nin hayal bile edemeyeceği noktada. Amiral gemisi cihazları bile rahatça ulaşılabilir bir fiyat ölçeğinde satışa sunmaları da cabası. Xiaomi ise iPhone ile yarışıyor. Bence şu an en alınabilir orta sınıf telefon modeli Honor 400 serisi.
Fakat size de Honor Magic yakışır hani. giggle~~
Yalnız hocam adamlar yeni telefon tanıttı daha xiaomi store yüzü görmeden online satışla stok bitti. Reklam yorumlarına bakıyorum millet küfür ediyor hiçbir yerde stokta yok diye. Sinek avlıyor terimi hata bence adamlar iş yapıyor. Honor markası F/P noktasında biraz daha rekabetçi olursa daha iyi olabilir tabi. Xiaomi artık Türkiye için bölgesel fiyatlandırma yoluna gitti böyle devam ederse rekabet ortamı kalmaz.

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
48
Yalnız hocam adamlar yeni telefon tanıttı daha xiaomi store yüzü görmeden online satışla stok bitti. Reklam yorumlarına bakıyorum millet küfür ediyor hiçbir yerde stokta yok diye. Sinek avlıyor terimi hata bence adamlar iş yapıyor. Honor markası F/P noktasında biraz daha rekabetçi olursa daha iyi olabilir tabi. Xiaomi artık Türkiye için bölgesel fiyatlandırma yoluna gitti böyle devam ederse rekabet ortamı kalmaz.
Sizin Xiaomi konusunda düşüncelerinizi bildiğim için ( ki yıllar önce ben sizden daha fanatik xiaomi fanı idim) bu konuda susma hakkımı kullanıyorum.
HyperOs ile MagicOs arasında bir kıyaslama yaparsanız fazla söze lüzum olmadığını anlayacaksınız zaten. 8=)
Mistore ' konusuna gelince.... İfadem kulaktan dolma bilgiler üzerine değil, bizzat şahitliğime dayanıyor. Oturduğum bölgede iki adet Mistore var ve aklıma estikçe ziyaret ederim. Neredeyse kanka olduk. :D

Son düzenleme:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
honor cihazlar da güzel honor 400 işlemci olarak biraz tatsız geldi pro olanı da fiyatı tuzlu geldi bu arada honor cihazlar konusunda bootloader vs nasıl oluyor bilen varsa yazabilir mi ?l Skorpi hocama göre bir telefon var bol batarya ömrü sunacak az güç harcayacak ısınmayacak görünüşü güzel "honor magic 7 lite"
ben biraz mühendis kafalı biriyim huyumu biliyorum zamanında oneplus cihazlar aldım 8-9 falan dedim kamerayla fotograf çekerim işlemcisi son model olsun vs vs 1-2 hafta sonra sattım içimden gelmiyor bana düz görsellik olmayan işini yapan uzun batarya ömrü sunacak telefon lazım siyah renk telefon aldım nothing os port romu da çıkarsa güzel olur şu anki telefonum da poco f5 düz siyah fiber görünümlü kılıf var bu cihazda hoşuma gidiyor ama eskisi kadar batarya performansı vermiyor 2 yılı doldurdu yeter. f6 almayı düşünüyordum bir ara f5 f6 arasında neredeyse hiçbir fark yok f7 1-2 tık farklılık getiriyor neyse insallah kaynak kodlarıda yayınlanır kısa zamanda, isteyen almayı düşünüyorum diyen varsa f7 incelemesi yazabilirim. yazılım konusunda xiaomi ye lafım yok harbiden düzgün yapamıyorlar

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
honor cihazlar da güzel honor 400 işlemci olarak biraz tatsız geldi pro olanı da fiyatı tuzlu geldi bu arada honor cihazlar konusunda bootloader vs nasıl oluyor bilen varsa yazabilir mi ?l Skorpi hocama göre bir telefon var bol batarya ömrü sunacak az güç harcayacak ısınmayacak görünüşü güzel "honor magic 7 lite"
ben biraz mühendis kafalı biriyim huyumu biliyorum zamanında oneplus cihazlar aldım 8-9 falan dedim kamerayla fotograf çekerim işlemcisi son model olsun vs vs 1-2 hafta sonra sattım içimden gelmiyor bana düz görsellik olmayan işini yapan uzun batarya ömrü sunacak telefon lazım siyah renk telefon aldım nothing os port romu da çıkarsa güzel olur şu anki telefonum da poco f5 düz siyah fiber görünümlü kılıf var bu cihazda hoşuma gidiyor ama eskisi kadar batarya performansı vermiyor 2 yılı doldurdu yeter. f6 almayı düşünüyordum bir ara f5 f6 arasında neredeyse hiçbir fark yok f7 1-2 tık farklılık getiriyor neyse insallah kaynak kodlarıda yayınlanır kısa zamanda, isteyen almayı düşünüyorum diyen varsa f7 incelemesi yazabilirim. yazılım konusunda xiaomi ye lafım yok harbiden düzgün yapamıyorlar
Honor magic 7 lite a bakacağım hocam....ama sadece bakacağım, şeytanın yanıma uğramasına asla izin vermeyeceğim....
F7 incelemesi yapabilirim ne demek hocam, kesinlikle yapmalısınız ve sabırsızlıkla bekliyor olacağız

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
215
Skorpi hocam. Size yakıştırdığım cihaz. Honor Magic 7 Pro 😎

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
48
Honor normal bir kullanıcılar için tercih edilecek bir marka burhan0660 hocam. Öyle kilit açayım sistemine müdahale edeyim diyenin alıp kullanacağı telefon değil. Zaten müdahale edilmeye de lüzum olmuyor. Zira MagicOs her yönüyle mükemmel bir yazılım. Akıcı ve hatasız bir arayüz, mükemmel batarya performansı ve üstün kamera özellikleri...
Yani Xiaomi' de eksik olan ne varsa ben sahibim diyor.

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Skorpi hocam. Size yakıştırdığım cihaz. Honor Magic 7 Pro 😎
Teşekkürler hocam, zaten bir kaç önceki mesajımda kesinlikle bir sonraki cihazımın beni mezara kadar götürecek olan ya 8 yada 9 olacak demiştim...ama şu anki Mi11T Pro yu sorunsuz kullanıyorum, gereksiz para harcamaya, hele ki bu devirde, hiç gerek yok

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Hocam, dediğiniz cihaza baktım, normal bir kullanoı için gayet de uygun bir cihaz....ekran boyu da güzel...fiyatı da uygun...bende artık bir normal kullanıcı sayılırım, Mi11T Pro ile gittiği yere kadar yada şeytan dürterse, Honor magic 8 pro yada 9 alma ihtimalim %90 lar civarında ve beni mezara kadar götürür

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
215
Hocam, dediğiniz cihaza baktım, normal bir kullanoı için gayet de uygun bir cihaz....ekran boyu da güzel...fiyatı da uygun...bende artık bir normal kullanıcı sayılırım, Mi11T Pro ile gittiği yere kadar yada şeytan dürterse, Honor magic 8 pro yada 9 alma ihtimalim %90 lar civarında ve beni mezara kadar götürür
Allah uzun ömür versin 😁

Üst Alt