honor cihazlar da güzel honor 400 işlemci olarak biraz tatsız geldi pro olanı da fiyatı tuzlu geldi bu arada honor cihazlar konusunda bootloader vs nasıl oluyor bilen varsa yazabilir mi ?l
Skorpi hocama göre bir telefon var bol batarya ömrü sunacak az güç harcayacak ısınmayacak görünüşü güzel "honor magic 7 lite"
ben biraz mühendis kafalı biriyim huyumu biliyorum zamanında oneplus cihazlar aldım 8-9 falan dedim kamerayla fotograf çekerim işlemcisi son model olsun vs vs 1-2 hafta sonra sattım içimden gelmiyor bana düz görsellik olmayan işini yapan uzun batarya ömrü sunacak telefon lazım siyah renk telefon aldım nothing os port romu da çıkarsa güzel olur şu anki telefonum da poco f5 düz siyah fiber görünümlü kılıf var bu cihazda hoşuma gidiyor ama eskisi kadar batarya performansı vermiyor 2 yılı doldurdu yeter. f6 almayı düşünüyordum bir ara f5 f6 arasında neredeyse hiçbir fark yok f7 1-2 tık farklılık getiriyor neyse insallah kaynak kodlarıda yayınlanır kısa zamanda, isteyen almayı düşünüyorum diyen varsa f7 incelemesi yazabilirim. yazılım konusunda xiaomi ye lafım yok harbiden düzgün yapamıyorlar