Soru Telefon Arefesindeyim, Öneriniz var mı?

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Hayırlı olsun hocam.
HyperOS 2 ile çıkan cihazlarda ilk bir kaç gün pil gerçekten rezalet performans veriyor. İlk haftadan sonra çok akıcı deneyim sunuyor. Yenilik olarak standart kullanıcı için pek fark bulmak zor söylediğiniz doğru.
Yeni cihazlarda aşırı yüksek parlaklık değerlerleri ekran ayarlarındaki Güneş Işığı Modu kısmını aktif edince devreye giriyor.

Oyun oynamıyorsanız %80 şarj sınırını aktif ederseniz çok uzun süreli pil performansı alabilirsiniz.

Poco F5 şu an piyasadaki bir çok orta segment cihazdan daha iyi performansa sahip o açıdan günlük kullanımda hatta orta seviye oyunlarda bile aşırı bir fark görmeniz zor.
Güneş ışığı ayarını yaptım evet ekran yeterince parlak güneş ışığı altında sorun çıkarmıyor ama bataryası sanki 6500 değil gibi biraz çabuk yiyo dün 1 bugün 2 zaten bootloader acana kadar orijinal romu deneyip yayınlarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar bu hyperos romda bootloader kilidi nasıl açılıyor veya başvuru yapılıyor link atacak birisi varmı ?

Son düzenleme:

Ademtas

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
stone
Cihazım
ruby
Konular
3
son dönemde vivo telefon kullananlar yok mu hiç bazı modellerinde büyük indirim oluyor kademeli olarak

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Güneş ışığı ayarını yaptım evet ekran yeterince parlak güneş ışığı altında sorun çıkarmıyor ama bataryası sanki 6500 değil gibi biraz çabuk yiyo dün 1 bugün 2 zaten bootloader acana kadar orijinal romu deneyip yayınlarım

Arkadaşlar bu hyperos romda bootloader kilidi nasıl açılıyor veya başvuru yapılıyor link atacak birisi varmı ?
Forumda konusu var hocam BL için uğraştıran bir süreç aslında.

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295

Naptınız hocam, yeni cihazınız hangisi olacak, varmı radarınızda bir model?

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Naptınız hocam, yeni cihazınız hangisi olacak, varmı radarınızda bir model?
hocam dün 1 bugün 2 radarımda bir model yok yazılımla uraşamam diyorsanız honor 400 pro var başka bir alternatif yok yıl sonu ne cihazlar çıkar bilmem ama çıksa da keşke diyecegim bir model cıkçacagını sanmıyorum

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
hocam dün 1 bugün 2 radarımda bir model yok yazılımla uraşamam diyorsanız honor 400 pro var başka bir alternatif yok yıl sonu ne cihazlar çıkar bilmem ama çıksa da keşke diyecegim bir model cıkçacagını sanmıyorum
Hocam, takılıyorum sadece, güle güle kullanın cihazınızı...detaylı kullanım ve inceleme sonuçlarınızı bekliyoruz

Üst Alt