- Adım
- Caner
- Cihazım
- Note 8 Pro
- Konular
- 30
Sizin ihtiyacınıza Samsung daha uygun gibi görünüyor. Hızlı şarj talebi de yok tam size göre.
14T Pro pil tüketimi konusunda biraz sorunlu.
Konuyu ve sohbeti görünce yenisini açmadan buradan devam etmek istedim. 1-2 ay önce yurt dışı 14T Pro düşünürken daha sonra indirimde görüp Poco F6 aldım. Kayıtla falan uğraşmayım, işimi de görür dedim fakat kullandığım süre zarfı boyunca batarya performansından hiç memnun kalmadım. Bugüne kadar elime orta segment denebilecek Redmi Note 4, Note 8 Pro, Note 10 Pro ve Poco X3 Pro gibi telefonlar geçti bunların hiç birinde bu sorunu yaşamadım. 14T Pro için de batarya performansı kötü denilince ki 14T Pro da orta-üst denebilecek bir segment tam premium olmasa da artık yeni Hyper tabanlı romlar ile orta segment telefonlarda kronik batarya sorunları olduğunu düşünmeye başladım. F6 için bir müddet sonra aosp tabanlı romlar ile denemeler yapacağım. Bu sefer de memnun kalmazsam telefonu büyük ihtimal elden çıkartırım. F7 hakkındaki görüşleriniz nasıldır? F6'dan F7'ye geçmeye değer mi? Batarya konusunda üzer mi gene?Valla hocam, sizi çok iyi tanıdığımdan ve telefon konularındaki tavsiyelerinizi otorite olarak gördüğümden dolayı, Poco F7 yi inceledim, gerçektende benim gibi yaşlı, gözleri iyi görmeyen , normal bir kullanıcı için gayet güzel bir cihaz...sanırım 25k bandında satılır ve gayet de uygun bir fiyat, hiç YD daha uygun olur, yok server kayıt, yok falan kayıt diye uğraşmaya da gerek yok bu durumda.
Şu an Mi 11 T Pro yu EU rom ile sorunsuz kullanmaktayım ama yeni bir cihaz hasıl olduğunda, mutlaka size danışacağımdan emin olabilirsiniz