Satış Tamir, yedek parça satışı ve temini, servis, yazılım ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xiaomiteknikservisi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
enes
Cihazım
xiaomi mi5
Meslek
telefon tamiri
Konular
1
Merhaba.. Mi 6 ekran değişimini nekadara yapıyorsunuz? Sadece ön cam çatladı dokunmatiğinde ve parmak izi okuyucusunda herhangi bir sorun yok. İkinci olarak ekran değişimden sonra parmak izi okuyucusunun çalışmasında herhangi bir olumsuzluk yada çalışmama gibi bir durum oluyormu?

Mi 6 ekran değişimi 550 TL’dir. Orjinal ekran kullanıyoruz parmak izi vs. Sorunu yoktur be garantili işlem yapmaktayız. Sadece siyah renk mevcut bilginize

Tapatalk kullanarak Mi5s Plus aracılığıyla gönderildi

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
bir yerde xiaominin orijinal parçalarının olmadığını görmüştüm. bunu da forumdan yetkili birinden görmüştüm diye hatırlıyorum. Doğru mu ?

xiaomiteknikservisi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
enes
Cihazım
xiaomi mi5
Meslek
telefon tamiri
Konular
1
" data-source="post: 211486" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
bir yerde xiaominin orijinal parçalarının olmadığını görmüştüm. bunu da forumdan yetkili birinden görmüştüm diye hatırlıyorum. Doğru mu ?

Modele göre değişir. Orjinal parça var

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Bizzat ben söylüyorum. Amacım satışlarınızı baltalamak vs değil fakat kendinizle çelişiyorsunuz. Piyasada çıkma parçalar hariç Xiaomi'nin orjinal parçası bulunmamaktadır. Kim bendeki parçalar orjinaldir diyorsa yalan söylüyordur, böyle birşeyin mümkünatı yoktur. Bu arkadaştan direk olarak Xiaomi den parçaları aldığına dair bir belge beklerim ben. Sattığınız parçalar en üst kalite olabilir hatasız olabilir ama hiçbir zaman orjinal değildir. Orjinal olması in Direk Xiaomi den alınması gereklidir. Gelelim şu kısma orjinal ekrsnda yani çıkma ekranda cam değişikliği yapılıyor demişsiniz, doğru mudur? Cam değişmiş ekran hala orjinal mi oluyor? Lütfen daha dikkatli olalım. Var ise elinizde belgeniz Xiaomi den parça aldığınıza dair neyin nasıl olduğunu öğrenelim ama yok ise bilgi kirliliği yapan sizsiniz, değil mi?

Daha önce ben bunu belirtmiştim fakat xiaomiteknikservisi nickli satıcı arkadaşımız hâlâ elindeki parçalara orjinal demekte ısrarcı.

Bir kez daha yazıyorum, Xiaomi nin yedek parça satışı yoktur. Elinizdekiler a kalite olabilir bakın buna lafım yok fakat orjinal olamaz! Yedek parça satışı olmayan firmanın yedek parçalarını orjinal diye satıyorsanız o ürünler çıkma olmalıdır ki orjinal olsunlar. Çıkma ürün de sıfır değildir.

Bir kere daha uyarıyorum. Ürünlerinize çok kaliteli diyin, a kalite diyin, orjinale çok yakın diyin, amenna, fakat orjinal diyemezsiniz.

xiaomiteknikservisi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
enes
Cihazım
xiaomi mi5
Meslek
telefon tamiri
Konular
1
Daha önce ben bunu belirtmiştim fakat xiaomiteknikservisi nickli satıcı arkadaşımız hâlâ elindeki parçalara orjinal demekte ısrarcı.

Bir kez daha yazıyorum, Xiaomi nin yedek parça satışı yoktur. Elinizdekiler a kalite olabilir bakın buna lafım yok fakat orjinal olamaz! Yedek parça satışı olmayan firmanın yedek parçalarını orjinal diye satıyorsanız o ürünler çıkma olmalıdır ki orjinal olsunlar. Çıkma ürün de sıfır değildir.

Bir kere daha uyarıyorum. Ürünlerinize çok kaliteli diyin, a kalite diyin, orjinale çok yakın diyin, amenna, fakat orjinal diyemezsiniz.

Yav kardeş orjinal diyorum sana neyi uzatıyorsun ? Allah Allah herkes işi bilir olmuş bilmeden etmeden yorum yapmayın. Kaç tane cam değişimi yaptın??? Muhalefet yapıyorsun sadece Samsung da sarmıyor ekranı ama fabrikasından geliyor

xiaomiteknikservisi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
enes
Cihazım
xiaomi mi5
Meslek
telefon tamiri
Konular
1

Kardeşim a kalite degil biz bilmiyormuyuz işi.

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Yav kardeş orjinal diyorum sana neyi uzatıyorsun ? Allah Allah herkes işi bilir olmuş bilmeden etmeden yorum yapmayın. Kaç tane cam değişimi yaptın??? Muhalefet yapıyorsun sadece Samsung da sarmıyor ekranı ama fabrikasından geliyor

Kiminle konuşuyorsunuz? Askerlik arkadaşınız mı var karşınızda? İlk olarak edebinizi takının!

Emin olun sizden daha iyi biliyorum işi. Tek söyleyeceğim şudur, eğer orjinal diye ısrar ediyorsanız buyurun elinizdeki resmi belgelerin fotoğraflarını atın. Eğer atmayacaksanız konuyu sileceğim. Daha önce uyardım bir daha uyarmaya gerek duymuyorum. Yedek parça datmayan bir firmanın orjinal yedek parçası sizde oluyor. Nasıl? Firma satmıyor siz nerden alıyorsunuz? Yok camı değişiyoruz onu yapıyoruz vs bunları bilen kimse yemez. Sizin camını değiştirdiğiniz ekran orjinal mi oluyor? Hadi firmanın yedek parça satışı olsa orjinal diyeceğim. Bekliyorum belgelerinizi orjinalse xiaomi den parçaları aldığınıza dair belgeleri yayınlayın. Elinizde belge yoksa da insanları kandırmak olur bu. Tüm forumdan ve şahsımdan özür dilemenizi isteyeceğim.

xiaomiteknikservisi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
enes
Cihazım
xiaomi mi5
Meslek
telefon tamiri
Konular
1
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Al sana orjinal ekran

Herşeyi fatura belge mi sanıyorsun sen ? Sök cihazı ekranı getir istediğin yerine bak !

xiaomiteknikservisi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
enes
Cihazım
xiaomi mi5
Meslek
telefon tamiri
Konular
1
Evet camını değiştirdiğimiz ekran orjinal oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt