Satış Tamir, yedek parça satışı ve temini, servis, yazılım ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dominikk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ozan Süner
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
1
İmei mi atıldı cihaza ?

Tapatalk kullanarak Mi5s Plus aracılığıyla gönderildi
Hayır atılmadı. Migrostan Ağustos ayında aldım ve o günden beri şebeke gidip gelme problemi başta olmak üzere donma, kitlenme, kendi kendine kapanma vs bir çok sorunla karşılaştım. Cihaz 2 defa servise gitti ama yazılım atmaktan başka bir şey yapılmadı. Bunu zaten bende defalarca yapmıştım. Değişik romlar denemek, temiz kurulum yapmak vs.
Hattım Telekom, başka tele simi takınca hiç bir sorunum olmuyor. Cihaz garantili ama yapamıyorlar. Bu konuyla ilgili açtığım bir forum ve ve YouTube da bir sürü videom mevcut.
Artık garanti vs önem taşımıyor benim için. Bakarız, yaparız derseniz bir de size gönderirim?

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

xiaomiteknikservisi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
enes
Cihazım
xiaomi mi5
Meslek
telefon tamiri
Konular
1
Hayır atılmadı. Migrostan Ağustos ayında aldım ve o günden beri şebeke gidip gelme problemi başta olmak üzere donma, kitlenme, kendi kendine kapanma vs bir çok sorunla karşılaştım. Cihaz 2 defa servise gitti ama yazılım atmaktan başka bir şey yapılmadı. Bunu zaten bende defalarca yapmıştım. Değişik romlar denemek, temiz kurulum yapmak vs.
Hattım Telekom, başka tele simi takınca hiç bir sorunum olmuyor. Cihaz garantili ama yapamıyorlar. Bu konuyla ilgili açtığım bir forum ve ve YouTube da bir sürü videom mevcut.
Artık garanti vs önem taşımıyor benim için. Bakarız, yaparız derseniz bir de size gönderirim?

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
şebeke sorunu için dosya yükleriz diğer kapanma vs. sorunları için detaylı bakmamız gerekir
[doublepost=1512913768,1512913729][/doublepost]
Hocam, IMEI tamiri yapıyormusunuz cihazlara? IMEI atma vs.
sadece yazılım yapıyoruz...
İmei yasa dışı bir işlemdir

Metexodia

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mete
Cihazım
GM5 Plus
Konular
4
Redmi Note 3 Orijinal batarya var mı elinizde acaba
Her yerde dandik ve yarısı kadar kapasitesi olmayan piller var.Sizinkisi orjinalse direkt almayı düşünüyorum

xiaomiteknikservisi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
enes
Cihazım
xiaomi mi5
Meslek
telefon tamiri
Konular
1
Redmi Note 3 Orijinal batarya var mı elinizde acaba
Her yerde dandik ve yarısı kadar kapasitesi olmayan piller var.Sizinkisi orjinalse direkt almayı düşünüyorum

Evet mevcut

ayhans

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ayhan
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
0
Sayın yetkili oğluma 6 ay önce Xiaomi Mi5 Prime aldık. iki gün önce ağzı açılmış ıslak cep mendili ile telefonu okul çantasında aynı yere koyarak çantaya yaslanmış ve ıslak mendillerin sıvısı telefona nüfuz etmiş . ilk etapta telefon çalışıyordu fakat dakikalar geçtikçe sıkıntılar çıkmaya başladı. şu anda kamera merceği buğulanıp kuruyor orta tuş ve kilit tuşu çalışıyor ekran açılıyor fakat ekran dokunmatiği çalışmadığı için telefon şifresini girip telefonu açamıyoruz. acaba telefondaki sorun nedir ve tamir olur mu? olursa maliyeti ne kadar tutar ? cevaplarsanız çok memnun olurum. teşekkürler

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Biraz geç yazıyorum, bu yüzden öncelikle özür diliyorum.
Geçen hafta sonu benim Mi4 ile arkadaşıma aldırdığım Redmi Note 4 global telefonların ekranlarının değişimi için yolum düşmüştü. Saat 4'ü geçmişti sanırım. Hala öğlen yemeklerini yememişlerdi. Arkadaşlar, kendilerini işlerine bu kadar kaptırıyorlar işte. İşlerini bilen arkadaşlar. Buradan da teşekkür ediyorum.
Xiaomi cihaz kullanan herkesin defterinde kayıtlı olmalı.

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Hopalı Emrah

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Xiaomi mi 6
Meslek
Güvenlik Görevlisi
Konular
3
Xiaomi Teknik Servis
Xiaomi bütün modellerde yedek parca stoğumuz vardır. Tüm parçalarımız orjinaldir. Hızlı onarım ve kaliteli hizmet uygun fiyat garantisi uzman işçilik garantisi.
Uzman teknik servis personeli tarafından tahmini 60 dk süre içerisinde sorunsuz şekilde tamir veya değişimi yapılmakta olup %100 orjinal parça kullanılmaktadır.Cihazınızın tüm testleri uzman ekibimiz tarafından yapılmakta olup ilk günkü performansına eriştirilip beğeni ve hizmetinize sunulmaktadır.
Bilgilendirme :
Cihazınızın ekran değişim ve tamiri sonrası kesinlikle hiçbir bilginiz Silinmemektedir.Tamir veya değişim sonrası cihazınızın ekran parlaklığı,hızı ve hassasiyetinde değişim yaşanmaz.
Kargo Gönderimi :
YURTİÇİ KARGO ANLAŞMA NUMARASI
406864844
Şirket Adı:MUSTAFA GÜLEN - BUDAK İTHALAT
Türkiye’nin her yerinden cihazınızı kargo ile tarafımıza alıcı ödeme yöntemiyle ulaştırabilirsiniz.Cihazınız elimize ulaştıktan sonra tamir ve değişimi yapılıp aynı gün içerisinde gönderimi yapılmaktadır.Kargo gönderim için anlaşma no vermeniz yeterlidir.
İletişim Bilgileri :
Adres :Tahtakale Mahallesi Tahtakale caddesi Tahtakale Ticaret Merkezi - Elektronikçiler Çarşısı Kat:2 No:209 Fatih/İstanbul
Tel : 0534 392 72 86
Cep : 0543 787 74 36

foruma özel ekran değişim fiyatları

Mi3 EKRAN DEĞİŞİMİ :150TL

Mİ4 EKRAN DEĞİŞİMİ :180TL

Mİ4İ EKRAN DEĞİŞİMİ :180TL

Mİ4C EKRAN DEĞİŞİMİ :180

Mİ4S EKRAN DEĞİŞİMİ :170TL

Mİ5 EKRAN DEĞİŞİMİ :190TL

Mİ5S EKRAN DEĞİŞİMİ :230

Mİ5S PLUS EKRAN DEĞİŞİMİ :400TL

Mİ MAX EKRAN DEĞİŞİMİ :200TL

Mİ MAX 2 EKRAN DEĞİŞİMİ :200TL

REDMİ NOTE 2-3 EKRAN DEĞİŞİMİ :180TL

REDMİ NOTE 4 EKRAN DEĞİŞİMİ :190TL

REDMİ NOTE 4X EKRAN DEĞİŞİMİ :190

REDMİ PRO EKRAN DEĞİŞİMİ :300TL

Mİ NOTE EKRAN DEĞİŞİMİ :170TL

Mİ MİX EKRAN DEĞİŞİMİ :600TL

Mİ6 EKRAN DEĞİŞİMİ : 600TL PARMAK İZİ SORUNU YOKTUR

Mİ NOTE 3 EKRAN DEĞİŞİMİ :600TL

Mİ NOTE 2 EKRAN DEĞİŞİMİ : 900TL

Mİ5S EKRAN DEĞİŞİMİ : 500TL PARMAK İZİ SORUNU YOKTUR

DİĞER TEKNİK MALZEMELER; KASA ,KAMERA ,KAPAK,ŞARJ SOKETLERİ DEĞİŞİMLERİ İÇİN MESAJ ATABİLİRSİNİZ

cihazlar max.yermizide 2-3 saat il dışı 1-2 günde yapılır o da kargo gelmesi vs. diğer arızalar için elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırız

Mi3 BATARYA DEĞİŞİMİ: 50tl
Mi4 BATARYA DEĞİŞİMİ: : 60TL
Mi4c BATARYA DEĞİŞİMİ: : 60TL
Mi5 BATARYA DEĞİŞİMİ: : 60TL
Mi5s BATARYA DEĞİŞİMİ: : 60TL
Mİ6 BATARYA DEĞİŞİMİ: 80TL
Mi max BATARYA DEĞİŞİMİ: : 60TL
Redmi Note 2 BATARYA DEĞİŞİMİ: 30TL
Redmi Note 3 BATARYA DEĞİŞİMİ: 60TL

Foruma özel orjinal pil değişim ücretleridir. Diğer modeller çok yakın zamanda stoklarımıza girecektir

Forumdan bize gelip işlem yaptıran arkadaşların her konuda olumlu veya olumsuz yaptırdığı işlem hakkında yorumlarını yazarlarsa seviniriz
Merhaba.. Mi 6 ekran değişimini nekadara yapıyorsunuz? Sadece ön cam çatladı dokunmatiğinde ve parmak izi okuyucusunda herhangi bir sorun yok. İkinci olarak ekran değişimden sonra parmak izi okuyucusunun çalışmasında herhangi bir olumsuzluk yada çalışmama gibi bir durum oluyormu?

xiaomiteknikservisi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
enes
Cihazım
xiaomi mi5
Meslek
telefon tamiri
Konular
1
Biraz geç yazıyorum, bu yüzden öncelikle özür diliyorum.
Geçen hafta sonu benim Mi4 ile arkadaşıma aldırdığım Redmi Note 4 global telefonların ekranlarının değişimi için yolum düşmüştü. Saat 4'ü geçmişti sanırım. Hala öğlen yemeklerini yememişlerdi. Arkadaşlar, kendilerini işlerine bu kadar kaptırıyorlar işte. İşlerini bilen arkadaşlar. Buradan da teşekkür ediyorum.
Xiaomi cihaz kullanan herkesin defterinde kayıtlı olmalı.

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Teşekkür ederiz iyi günlerde kullanmanız dileğiyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt