- Adım
- Avni Ataver
- Cihazım
- Xiaomi 13 Pro
- Meslek
- Eğitimci
- Konular
- 47
Ciddi oranda fark etmiş. Mi6 içinde olsa çok iyi olurdu. Özellikle benim gibi yakın gözlüğü kullanmak zorunda olanlar için.Bende bu şekilde
before
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
after
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Teşekkürler hocam harika görünüyorBende bu şekilde
before
after
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
İnşallah hocamCiddi oranda fark etmiş. Mi6 içinde olsa çok iyi olurdu. Özellikle benim gibi yakın gözlüğü kullanmak zorunda olanlar için.
MiuiTr romun en sevdiğim özelliği bu olmuştu. İstediğiniz kadar büyültüp küçültüyorsunuz, hatta saati ortaya alabiliyorsunuz.
Ottoman hocam biraz daha uğraşıp bizi bahtiyar eder mi acaba
Farklı Custom romlarda var hocam veya bununla ilgili modlara göz atabilirsiniz.Hocam birsey sormak istiyorum. Saati ortaya alip az birseyde aşağı almak istiyorum, bunu nasil yaparim, telefonum mi9t pro, çok denedim ama yapamadim
Cok aradim bulamadim, kucucuk degisikllik yaptigimda systemui acilmio, ortaya alma var, ama ortaya alip bir miktar asagi almayi bulamadim, y kordinatini biraz asagi almak istiyorum, dual status bar gibi birseyler icin ugrasiyorum,Farklı Custom romlarda var hocam veya bununla ilgili modlara göz atabilirsiniz.
Hocam center clock redmi note 8 adapte etme gibi şansınız varmı dir acaba ?Farklı Custom romlarda var hocam veya bununla ilgili modlara göz atabilirsiniz.