Hocam, 9.12.26 kurduğumda pil simgesi değişti. Onun haricinde saati ortaya alan center clock diye zip dosyası flaşlamıştım.Telefonda farklı bir mod daha yüklü sanırım hocam, durum çubuğu ve pil simgesi farklı.
Center clock dosyası da bir mod hocam, onunla çakışıyordur. Sonuçta o da "systemui" müdahale ediyor.Hocam, 9.12.26 kurduğumda pil simgesi değişti. Onun haricinde saati ortaya alan center clock diye zip dosyası flaşlamıştım.
Aslında ben de öyle bir şey olabilir sandım.Hocam, 9.12.26 kurduğumda pil simgesi değişti. Onun haricinde saati ortaya alan center clock diye zip dosyası flaşlamıştım.
O modlar her telefon için ayrı hocam. Burada sadece saat, şebeke ve pil ifadeleri büyürAslında ben de öyle bir şey olabilir sandım.
Mi MIX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Belki ileride bu seçeneklerin eklendiği bir dosya da yaparsınız hocam.O modlar her telefon için ayrı hocam. Burada sadece saat, şebeke ve pil ifadeleri büyür
İnşallah hocam, teşekkür ederim.Belki ileride bu seçeneklerin eklendiği bir dosya da yaparsınız hocam.
Teşekkürler tekrardan.
Mi MIX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aslında şu eu roma durum çubuğu özelleştirme koysalar, daha da başka bir şey istememCenter clock dosyası da bir mod hocam, onunla çakışıyordur. Sonuçta o da "systemui" müdahale ediyor.
Eu hep sadelikten yana hocam ve bu yüzden en çok tercih edilen romAslında şu eu roma durum çubuğu özelleştirme koysalar, daha da başka bir şey istemem
Eu hep sadelikten yana hocam ve bu yüzden en çok tercih edilen rom