Çok ilginç hocam aynı romu kullanan bir arkadaşımız daha deneme yaparsa sonuca göre hareket edelim.Hocam Eu beta 20.1.2 de denedim maalesef saat/pil simgesi büyüme olmadı. Bu sefer center clock modunu flaşlamadım. Sizin verdiğiniz dosyayı flaşladım.
Cihazım mi6, belki cihaz kaynaklı olabilir.
Bu gün sıfırdan temiz kurulum yapacağım. Sonucu yazarım.Çok ilginç hocam aynı romu kullanan bir arkadaşımız daha deneme yaparsa sonuca göre hareket edelim.
Bu gün sıfırdan temiz kurulum yapacağım. Sonucu yazarım.
Belki magisk modüllerinden biri ile de çakışıyor olabilir. Magisk kurmadan ilk önce sizin dosyayı flaşlayacağım.
Hocam yukarıda yazdığım gibi, aynı romu ve telefonu kullanan bir arkadaşımız deneme yaparsa sevinirimMaalesef temiz kurulum yapıp modülü flaşlamama rağmen olmadı.
Aynı rom ve aynı telefonu kullanan bir arkadaşınız olarak denedim ve maalesef netice olumsuz hocam. Daha doğrusu ben bir fark göremedim.Hocam yukarıda yazdığım gibi, aynı romu ve telefonu kullanan bir arkadaşımız deneme yaparsa sevinirim
Teşekkürler hocam geri bildirim için. Olmaması için iki seçenek var, ilki yeni güncelleme ile kodlar değişti yada Mi6 da farklı bir durum var.Aynı rom ve aynı telefonu kullanan bir arkadaşınız olarak denedim ve maalesef netice olumsuz hocam. Daha doğrusu ben bir fark göremedim.
Bilginize..
Efsaneden Tapatalk vasıtasıyla gönderildi
Sayın hocam ben bir önceki güncelleme ilede denemiştim, olmamıştı yine.Teşekkürler hocam geri bildirim için. Olmaması için iki seçenek var, ilki yeni güncelleme ile kodlar değişti yada Mi6 da farklı bir durum var.