- Adım
- Ahmet
- Cihazım
- Mi 9T Pro
- Konular
- 127
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam konudaki mesajları okursanız daha sonrasında neler yapılacağı yazıyor. En azından bir kaç tane duvar kağıdı yüklemeniz gerekir. Desinger üyeliğinizin aktif olması için.Hocam zaten 2017.03.13 tarihinden itibaren Theme Desinger olarak kayit yaptirdim. İlk önce işe yariyordu. Ama nerdeyse bir kaç aydır oda işe yaramiyor. Bu iş anlayamadım
[doublepost=1519102245,1519101821][/doublepost]
Bir sonraki temaya yapalım hocam, yada tarihsiz yapıp seçmeli yükleme yapayım.hocam yukarısı çok kalabalık oldu
pili dik yapsanız saatin de solundaki günü kaldırsanız nasil olur?
![]()
[doublepost=1519102578][/doublepost]
Teşekkür ederim hocam. Tarih olmadan akşam tekrar seçmeli olarak yükleyeceğim hocam. Benim içinde çok faydalı ama dediğiniz gibi kimine göre çok kalabalık geliyor.Elinize sağlık hocam.
Saatin yanındaki tarih kısmını kimse istemiyor ama benim için çok yararlı bir özellik bu. Yani size göre gereksiz olan bir başkasına gerekli olabiliyor. Keşke sistem müsait olsa da isteyen bunu açıp isteyen kapatabilse. Ama maalesef dosya içinde düzenleme yapmak gerekiyor ve bu da herkesin harcı değil. Ustalık gerektiriyor. Bu yüzden de biz sade kullanıcılar olarak, bize sunulanı alıp zevkini çıkartmamız, bazı şeyleri de göz ardı etmemiz gerekiyor.
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
[doublepost=1519102603][/doublepost]
Teşekkür ederim hocam güle güle kullanın.Emeğine sağlık