Anladım hocam aynı mod iki defa çalışmıyor maalesef
[doublepost=1519136381,1519136296][/doublepost]Güncelleme;
Gelen geri bildirimler doğrultusunda alternatif "Status bar saat yanı, tarih ve gün kaldırıldı"
Yüklemek için dosya "Spectrum0505_tarihsiz" ilk mesaja eklendi.
Tekrar teşekkür ediyorum.Hocam aynı tema üzerinden değilde bir sonraki temada değerlendirelim![]()
Teşekkür ederim hocam
[doublepost=1519135512,1519135433][/doublepost]
Eyvallah hocam güzel sözleriniz için. İnşallah yeni temalara diyelim
[doublepost=1519135575][/doublepost]
Teşekkür ederim hocam. Aynen dediğiniz gibi hepsi bir arada oldu![]()
![]()
[doublepost=1519135682][/doublepost]
Hocam normalde yaptığım temaların hepsinde içine XL modunu kuruyorum. Ama dediğiniz gibi hiç denemedim. Varsayılan temaya dönüp bir dener misiniz, nasıl bir sonuç verecek.
Olabilir hocam aynı tema üzerinde devam edeceğim sanırım.. Bu temayı geliştirerek hem benim için hemde kullanıcılar için güzel olacakHocam birde size geri bildirim yapmak isterim. Bildirim Ekranınındaki Uygulama Toggle'larının İsimleri, Kapalı halde Siyah, Açınca Açık Mavi oluyor ya. Acaba bir sonraki romda; Renk uyumu açısından, Kapalı halde Açık Mavi; Açınca Kalın Koyu Mavi olacak şekilde veya Kapalı halde Siyah; Açık olunca Kalın Siyah şeklinde değiştirmeniz mümkün olur mu renkleri?
Bu şekilde Açık olanların yazıları Mavi, Kapalı olanlarınki Siyah olunca Renk uyumsuzluğu oluyorBaşka Tema olsa hiç söylemezdim bunları ama, söz konusu sizin mükemmel temalarınız olunca; ufak birşey bile insanın gözüne batabiliyor
![]()
Olabilir hocam aynı tema üzerinde devam edeceğim sanırım.. Bu temayı geliştirerek hem benim için hemde kullanıcılar için güzel olacak![]()
Bende düşünemiyorum hocamHocam şimdiden emeklerinize sağlık, ben daha fazla ne kadar geliştirilebilir düşünemiyorum![]()