Sen verecek 150 lira biz anlatacak detayli kapis ?Sevgili abilerim, kardeşlerim. Şunu yap bunu yap diyorsunuz fakat detaylı bir anlatım yapmıyorsunuz.
Para teklif etmesen yardımcı olurdum..ama hosuma gitmedi..umarım sorununuzu çözersiniz
Sen verecek 150 lira biz anlatacak detayli kapis ?
Demek ikiye katlandı mükemmel. LÖSEV'e veya başka hayır kurumlarına bağışlayabilirsinSorunu çözdüğü anda, tüm herkes kabul ederse, 150 + 150 lira bağış yapacağım
Demek ikiye katlandı mükemmel. LÖSEV'e veya başka hayır kurumlarına bağışlayabilirsin
Hocam forumda biraz araştırırsanız bootloader kilidinin nasıl açılacağını öğrenirsiniz. Size süre verebilir de vermeyebilir de. Bana vermemişti anında açmıştım. Size verirse o sürenin büyüklüğü değişebilir. O süre dolduktan sonra aynı işlemleri tekrar yaparsanız kilit açılacaktır. Ardından Xiaomitoolv2 ile twrp kuracaksınız. Twrpnin nasıl kurulacağını forumda bulabilirsiniz. Gerisi sizde oluyor..Sorunum çözüldükten sonra, dekontu buraya atacağım. Sorunum çözülmesede destek olma amaçlı kendim 150 lira yatıracağım o ayrı konu
Hocam herkeste değişiyor işte bana yarayan ona yaramıyor ona yarayan size yaramıyor. Ben memnunum performansda artış var batarya olarak da iyi durumda. Belki de telefon boş olduğundan arka planda çalışacak uygulamanın olmamasından dolayıdır.Bence güncellemelerden dolayı oluyor. Mi 8 eu rom kullanıyorum. Pubg de sağ yada sol yaparken saliselik geçikme oluyor. Format data yapıp romu temiz kurmam rağmen.
Nasıl, Kernel Menager ile mi?Kesin çözüm root atıp GPU'yu yüzde 30 frekans düşürtmek ısınma kesilir performans düşmez