Internette anlatımları var. Ben en başta kişisel bir kernel yüklemeyi tavsiye ediyorum. Poco F1 için en iyi kernel şu an MALAKAS.Nasıl yapacağımı detaylı anlatırsanız?
Recovery - [OFFICIAL]Pocophone F1 TWRP-3.3.0-1 [29.05.2019]Nasıl yapacağımı detaylı anlatırsanız?
Aynı anda aynı şeyi paylaştık sanırım hocamAna Başlık - Sıkça Sorulan Sorular bölümüne bir göz atarsanız tüm sorularınızın cevabı orada.
Öncelikle bootloader kilidinizi açın. Daha sonra TWRP yükleyin ve daha performanslı bir roma geçin. Daha da yüksek performans için ise kernel yükleyebilirsiniz.
150 TL için :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Aynen hocamHocam ne yaparsanız yapın cihaz ısınacaktır. Yüksek işlem gücü gerektiren herşey ısı artışına neden olur. Ayrıca şuan yazdayız, havalar da malum sıcak. Yazılımsal olarak yapacağınız değişiklikler işlemci optimizasyonundan ötürü 2-3 dereceden fazla sıcaklık farkı veremez. Telefondan oyun oynamak ve bunu ısınmadan gerçekleştirmenin tek yolu gamepad almaktır. Baseus 2000 mah pille çalışan fan olsun benim bildiğim ve diğerleri işinizi görecektir. Hemde 150 TL'den daha az fiyata. Aradaki farkı da isterseniz Lösev'e bağışlamanız güzel bir tercih olacaktır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aynı anda aynı şeyi paylaştık sanırım hocam
Burada kimsenin para istediğini zannetmiyorum, cebinde kalsın. Eğer gözden zaten çıkardıysan da git kendine nusrette Bi akşam yemeği çek.Sorunu çözdüğü anda, tüm herkes kabul ederse, 150 + 150 lira bağış yapacağım