- Adım
- Yunus Emre
- Cihazım
- Xiaomi Mi8 Lite
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 14
İlk öncelikle
Bu ise
Bu da
Bu ise
Custom kernel sayesinde telefonunuzu 2.8 Ghz ye kadar hızlandırabilirsiniz. (Tabiki de daha fazla hızlandırabilirsiniz ama bu telefonunuz için zararlı olabilir.
Bu videolarla baştan sona bootloader kilidini açmayı (bootloader kilidi açmak twrp,custom rom,custom kernel içindir.),twrp recovery yüklemeyi (twrp recovery yüklemek ise custom rom ve custom kernel yüklemeyi) ve de nasıl custom rom ve custom kernel yüklenebileceğini kolayca öğrenebilirsiniz.
Ve de en önemlisi ben ve miui türkiye forumu hiç bir şekilde sorumluluk kabul etmemektedir.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
bu video rehberliğiyle bootloader kilidini kolayca açabilirsiniz. (Videoda söylenmiyor sanırsam ama bootloader kilidinin açılması için 15 gün beklenilmesi lazım).Bu ise
pocophone f1 e nasıl twrp recovery yüklenebileceğini bu video rehberliğiyle öğrenebilirsiniz. Bu da
nasıl custom rom yükleyebileceğinizi gösterir.Bu ise
nasıl custom kernel yükleyebileceğinizi gösterir.Custom kernel sayesinde telefonunuzu 2.8 Ghz ye kadar hızlandırabilirsiniz. (Tabiki de daha fazla hızlandırabilirsiniz ama bu telefonunuz için zararlı olabilir.
Bu videolarla baştan sona bootloader kilidini açmayı (bootloader kilidi açmak twrp,custom rom,custom kernel içindir.),twrp recovery yüklemeyi (twrp recovery yüklemek ise custom rom ve custom kernel yüklemeyi) ve de nasıl custom rom ve custom kernel yüklenebileceğini kolayca öğrenebilirsiniz.
Ve de en önemlisi ben ve miui türkiye forumu hiç bir şekilde sorumluluk kabul etmemektedir.