Sohbet Sohbet köşesi

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
288
Selamlar herkese.
Bel fıtığından dolayı iş yerinden 1 hafta rapor aldım. Pazartesi gününden beri evdeyim. Bu 1 hafta içerisinde acaba telefona fabrika ayarları çeksem mi diye düşündüm. Hiç içimden gelmedi yapmak Eskiden olsa en az 3 rom denerdim.
Çok geçmiş olsun hocam, daha iyisinizdir umarım inşallah... Boşverin rom atmayı falan, boş işler bunlar

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
288
Eskiden bende haftada en az iki üç rom denerdim Samsung dan kalma alışkanlıktı ama artık global rom kullanıyorum güncelleme bile zor geliyor
En güzeli global rom hocam, dertsiz, tasasız kafa

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
43
En güzeli global rom hocam, dertsiz, tasasız kafa

Anladığım kadarıyla yeni Hyperos güncellemesi sizi ziyadesiyle mutlu etmiş hocam.
FOS değil yani.. 8=)giggle~~

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
288
Anladığım kadarıyla yeni Hyperos güncellemesi sizi ziyadesiyle mutlu etmiş hocam.
FOS değil yani.. 8=)giggle~~
Artık çok yaşlandık hocam, önümüze ne koyarlar sa, şükür diyoruz

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
288

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
43
Selamlar herkese.
Bel fıtığından dolayı iş yerinden 1 hafta rapor aldım. Pazartesi gününden beri evdeyim. Bu 1 hafta içerisinde acaba telefona fabrika ayarları çeksem mi diye düşündüm. Hiç içimden gelmedi yapmak 🤣 Eskiden olsa en az 3 rom denerdim.

Bence hiç düşünmeyin, çekin gitsin Halil hocam. Arada bir telefonu formatlamak iyidir. Ben Hyperos güncellemesi sonrası sıfırladım, cihaz kendine geldi. Bugün gelen ikinci güvenlik güncellemesinden sonra bir kez daha format atmayı bile düşünüyorum.
Gerçi yedekleri tekrar geri yüklemek biraz eziyetli ama olsun. Format iyidir.
Bu arada geçmiş olsun dileklerimi kabul edin. O lanet dertten bende muzdarip olduğum için sizi gayet iyi anlıyorum.

CanYILMAZ

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can YILMAZ
Cihazım
Not 10 Pro
Meslek
Yazılımcı
Konular
1
Selamlar herkese.
Bel fıtığından dolayı iş yerinden 1 hafta rapor aldım. Pazartesi gününden beri evdeyim. Bu 1 hafta içerisinde acaba telefona fabrika ayarları çeksem mi diye düşündüm. Hiç içimden gelmedi yapmak 🤣 Eskiden olsa en az 3 rom denerdim.
Hocam 20 yıldır bel fıtığım var 4 yerde ve kirençlenme, zedelenme vs. ne ararsam var. Bu sene başında inanmayarak da olsa bir kreme başladım tavsiye üzerine. 6 haftada bel fıtığım iyileşti. Kardeşimin de 4 fıtığı vardı ve 2 si patladığı için yürüyemiyordu, 10 haftada da o iyileşti. Ücreti 900-1000 falan olmuştur sanırım ama denemek isterseniz iletişim bilgisi verebilirim. Sağlık bakanlığı onayı falan yok, adam neyle yapıyorsa kendisi yapıyor ama 8-10 arkadaşım iyileştiği için size de söylemek istedim.

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Hocam 20 yıldır bel fıtığım var 4 yerde ve kirençlenme, zedelenme vs. ne ararsam var. Bu sene başında inanmayarak da olsa bir kreme başladım tavsiye üzerine. 6 haftada bel fıtığım iyileşti. Kardeşimin de 4 fıtığı vardı ve 2 si patladığı için yürüyemiyordu, 10 haftada da o iyileşti. Ücreti 900-1000 falan olmuştur sanırım ama denemek isterseniz iletişim bilgisi verebilirim. Sağlık bakanlığı onayı falan yok, adam neyle yapıyorsa kendisi yapıyor ama 8-10 arkadaşım iyileştiği için size de söylemek istedim.
Valla denemek isterim hocam. Özelden bilgi atabilirseniz sevinirim. Pazar günü acile gittim iğne yapıp yolladılar. Pazartesi günü Türkiye hastanesine gittim. (Şirketten özel sigortamız var) Adam hemen ameliyat falan dedi. Güvenemedim. Eşim eski bir doktor asistanı. Bir tanıdığı doktor vardı haseki de. Ona gittik. Profesör kendisi. MR sonuçlarını gördü. Ben senin yerinde olsam ameliyat olmam. Seni bu halde ben ameliyat etmem dedi. Egzersizler verdi. İlaç verdi. En az 20 kilo vereceksin dedi. Şimdi diyete başladım. Doktorun tavsiyesine uyacağım. Baya kilom var. Omurum genişmiş. Profesörün söylediğine göre kilo verince baskı azalır geçer dedi. Kilo verince fıtık ve sinirde ufalıyormuş. Ama sizin şu kremi merak ettim. Özelden mesajınızı bekliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok geçmiş olsun hocam, daha iyisinizdir umarım inşallah... Boşverin rom atmayı falan, boş işler bunlar

Teşekkürler hocam 🙂.
En azından bi fabrika ayarı mı yapsam acaba 😎
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence hiç düşünmeyin, çekin gitsin Halil hocam. Arada bir telefonu formatlamak iyidir. Ben Hyperos güncellemesi sonrası sıfırladım, cihaz kendine geldi. Bugün gelen ikinci güvenlik güncellemesinden sonra bir kez daha format atmayı bile düşünüyorum.
Gerçi yedekleri tekrar geri yüklemek biraz eziyetli ama olsun. Format iyidir.
Bu arada geçmiş olsun dileklerimi kabul edin. O lanet dertten bende muzdarip olduğum için sizi gayet iyi anlıyorum.
iyi dilekleriniz için teşekkürler hocam 🙂
Valla o kadar program varki. Sırf şu e devlet, kripto para borsa programı, banka programları ile uğraşmak olmasa dediğiniz gibi bi fabrika ayarı iyi olur aslında da. Nasıl gözümde büyüyor anlatamam.

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Windows 11 i yüklemiştim bir ara beğenmeyip 10 a dönmüştüm döndük ama o driverların kurulumu olsun, ek ayarlar kurulacak yazılımlar derken beni benden aldı. Aşırı üşeniyorum artık herşeye olduğu gibi kullan modundayım arada bir format iyi oluyor tabi ama ne bileyim. Telefonlar içinde geçerli ama uğraşmaktan bıktım artık. Demek ki insan belli bir süre sonra vazgeçiyor çoğu şeyden. Arıza çıkarmasın, performanstan pek ödün vermesin kısaca bana dokanmayan yılan bin yaşasın..

Üst Alt