- Adım
- Avni Ataver
- Cihazım
- Xiaomi 13 Pro
- Meslek
- Eğitimci
- Konular
- 56
Acaba neden?Buraları çok sessiz kalmış
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Acaba neden?Buraları çok sessiz kalmış
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Cihazıma Hyper güncellemesi geldi hocam, ondan dolayı sahalara döneyim dedim...ya gerçekten HyperOS mu, yoksa FOS mu, daha önce defalarca söylemiş olduğum gibi,onu tesbit edip, gerekirse tartışacağız durumuAcaba neden?![]()
![]()
Forumun genelinde büyük bir Hyperos memnuniyetsizliği var Skorpi Hocam. Yükleyip te şikayeti olmayan ( daha doğru ifadeyle beklentisi yüksek olmayan ) benim gibi azınlık mensubu bir kaç kişi var elbette. Bakalım bu konuda sizin gibi bir duayenin görüşleri ne yönde olacak?
Şimdilik bir sorun yok gibi, esasında Miui 15 gibi geldi banaTelefon düzgün çalışsında başka beklentimiz yok Skorpi hocam
Evet hocam, şimdilik herhangi bir sorun yok ama öyle ahım şahım bir şey de yok bakınca. benim de çok fazla bir beklentim yok/yoktu, aynı azınlık grubuna girerim bende diye düşünüyorum..Forumun genelinde büyük bir Hyperos memnuniyetsizliği var Skorpi Hocam. Yükleyip te şikayeti olmayan ( daha doğru ifadeyle beklentisi yüksek olmayan ) benim gibi azınlık mensubu bir kaç kişi var elbette. Bakalım bu konuda sizin gibi bir duayenin görüşleri ne yönde olacak?