- Adım
- Cumhur
- Cihazım
- Mi 11T Pro
- Konular
- 288
- Konu Sahibi Konu Sahibi
- #19.251
Hocam, çok güzel özetlemişsiniz, tebrikler... Benim çok fazla bir beklentim yok o nedenle global romdan çok memnunum, ORD diye bir illetten de kurtuldum çok şükür ve yaşlılığın keyfini sürüyorumhalilgurbuz hocam, eğer bir Xiaomi kullanıcısı iseniz mutlaka üst düzey ( ve mümkünse amiral gemisi ) bir cihaz edinmeniz gerekir. Zira hepimiz biliyoruz ki Xiaomi firması güncelleme ve yazılım hususundaki beceriksizliği ile kullanıcılarına saç baş yoldurmakta. Donanımsal olarak üst seviye cihazlarda belki eksikliğini hissetmiyorsunuz. Lakin giriş ve orta segment modellerde ( bilhassa redmi ve Poco serisinde ) bu durum inanılmaz bir işkenceye dönüşüyor.
Misal ben bir yılı aşkın süredir Xiaomi 13 pro kullanıyorum.Biri android yükseltmesi iki MIUI, üç te HyperOs güncellemesi yaptım. Çok şükür hiç bir sıkıntı yaşamadım. Yakın dostum Skorpi hoca 11T pro kullanıyor, bir kaç gün önce de HyperOs' a geçti. Bildiğim kadarıyla onun da hiç bir sıkıntısı yok. Kaldı ki forum üzerindeki şikayetlerin çoğu gördüğüm kadarıyla giriş ve orta segment cihazlarla alâkalı.
Siz iyisi mi paraya kıyıp üst model bir telefon alın. Yoksa bugün Poco X5 pro ile yaşadığınız problemleri geçmeyi düşündüğünüz Samsung modellerinde yaşayacağınıza bire on bahse girerim.
Tabii telefonu altmış yaş üstü gibi sadece konuşma, mesajlaşma ve sosyal medya paylaşımı için kullanmayı düşünmüyorsanız.
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk