Sohbet Sohbet köşesi

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Windows 11 i yüklemiştim bir ara beğenmeyip 10 a dönmüştüm döndük ama o driverların kurulumu olsun, ek ayarlar kurulacak yazılımlar derken beni benden aldı. Aşırı üşeniyorum artık herşeye olduğu gibi kullan modundayım arada bir format iyi oluyor tabi ama ne bileyim. Telefonlar içinde geçerli ama uğraşmaktan bıktım artık. Demek ki insan belli bir süre sonra vazgeçiyor çoğu şeyden. Arıza çıkarmasın, performanstan pek ödün vermesin kısaca bana dokanmayan yılan bin yaşasın..
Aynen katılıyorum. O yüzden de bir sonraki telefonum Samsung. Ama asla iPhone değil. En azından bi inat TV yükleyelim dimi 🤣
Bugün dışarı çıktım gezmeye biraz. Teknosa da Samsung Galaxy A35 5G yi inceledim. Baya güzel valla. Telefonda ahize yok 🙂 o ahizeyi nereye koymuş adamlar bilmiyorum ama stereo ses bile veriyor. Hemde gümbür gümbür. Süper amoled şahane görüntü veriyor. Tasarım elde tutuş çok kaliteli. Telefonun kullanımı Akıcılık mükemmel. Kameralar çok iyi. OneUİ arayüz çok kullanışlı. 8GB+ 8GB sanal ram var.
Napsam benim Poco yu satıp onumu alsam?
Bilemiyorum Altan bilemiyorum 🤣

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Aynen katılıyorum. O yüzden de bir sonraki telefonum Samsung. Ama asla iPhone değil. En azından bi inat TV yükleyelim dimi 🤣
Bugün dışarı çıktım gezmeye biraz. Teknosa da Samsung Galaxy A35 5G yi inceledim. Baya güzel valla. Telefonda ahize yok 🙂 o ahizeyi nereye koymuş adamlar bilmiyorum ama stereo ses bile veriyor. Hemde gümbür gümbür. Süper amoled şahane görüntü veriyor. Tasarım elde tutuş çok kaliteli. Telefonun kullanımı Akıcılık mükemmel. Kameralar çok iyi. OneUİ arayüz çok kullanışlı. 8GB+ 8GB sanal ram var.
Napsam benim Poco yu satıp onumu alsam?
Bilemiyorum Altan bilemiyorum 🤣

Önceleri hep Samsung note serisi kullanan biri olduğum için ultra modeller dışı kullanamıyorum ben ama Samsung ayrıdır bende. Çalıştığım yerde Samsung var kapı, kepenk kontrolü yapıyorum (Güvenliğim) 24 ultraya içim gidiyor fiyatına bakıp çıkıyorum :D

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Önceleri hep Samsung note serisi kullanan biri olduğum için ultra modeller dışı kullanamıyorum ben ama Samsung ayrıdır bende. Çalıştığım yerde Samsung var kapı, kepenk kontrolü yapıyorum (Güvenliğim) 24 ultraya içim gidiyor fiyatına bakıp çıkıyorum :D
Benim kafam hep aynı. Telefona çok para verilmez. Önceleri birkaç sene öncesine kadar 10bin den fazla para verilmez derdim. Ülkenin gelişen ekonomisine bakarak 🤣 artık 15bin den fazla verilmez diyorum.
Öyle ultra multra voltran falan bana biraz uzak yani 😁

Schwzz

Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Benim kafam hep aynı. Telefona çok para verilmez. Önceleri birkaç sene öncesine kadar 10bin den fazla para verilmez derdim. Ülkenin gelişen ekonomisine bakarak 🤣 artık 15bin den fazla verilmez diyorum.
Öyle ultra multra voltran falan bana biraz uzak yani 😁

Hocam iş adamları, herşeyini telefondan yapan belki bilgisayar kullanmayan ve birçok işinide dex mode a alıp direkt monitöre bağlayıp pc formatında office gibi işlerini halledenler için çok iyi aslında ama sıradan bizim gibi alo ve belki birkaç oyundu felan için o fiyatlar gereksiz kalıyor. Ama tabi cebinde parası olupta bu senaryoda kullanım yapanlar için parasının hakkını sonuna kadar veriyor. 15 bin altı telefon alınmaz zaten ama yarın bir günde 20-25 aşağısı alınmaz diyeceğiz sanırım.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
288
Selam olsun güzel insanlara... Ozleniyor ve seviliyorsunuz :)
İyi akşamlar hocam, iyisinizdir inşallah... Adam koskoca Çin bankasında çalışıyor, maaş 50k ve hala da Samsung A35 diyor, buna ne diyorsunuz, yaşlandıkça pintileşti mi sizce

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
156
İyi akşamlar hocam, iyisinizdir inşallah... Adam koskoca Çin bankasında çalışıyor, maaş 50k ve hala da Samsung A35 diyor, buna ne diyorsunuz, yaşlandıkça pintileşti mi sizce

İyiyim hocam dilerim sizler de şahanesinizdir...

halilgurbuz hocam, Skorpi hocamın radarına düştünüz, geçmiş olsun... :)))

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Hocam iş adamları, herşeyini telefondan yapan belki bilgisayar kullanmayan ve birçok işinide dex mode a alıp direkt monitöre bağlayıp pc formatında office gibi işlerini halledenler için çok iyi aslında ama sıradan bizim gibi alo ve belki birkaç oyundu felan için o fiyatlar gereksiz kalıyor. Ama tabi cebinde parası olupta bu senaryoda kullanım yapanlar için parasının hakkını sonuna kadar veriyor. 15 bin altı telefon alınmaz zaten ama yarın bir günde 20-25 aşağısı alınmaz diyeceğiz sanırım.
Doğru hocam hak veriyorum. Çocukluk arkadaşım var. Kendi şirketinin sahibi. Uzun zaman Samsung Note serisi kullandı. Hala yeni seriyi kullanıyor. Sırf kaleminden dolayı. Toplantılarda notlarını direk kalemi ile telefonuna kayıt ediyormuş. Büyük kolaylıkmış. Yukardaki mesajlarımda da bahsetmiştim. Artık birçok özelliği kullanmıyorum bile 🙂 Hâl böyle iken bide yazılımla zırt pırt biyerleri bozulan bi telefonla uğraşmak artık yoruyor. Arada heyecan duymak güzel oluyor ama 🤣
Xiaomi şu stabil güncelleme işini halletse aslında güzelde. de işte 🙂
Eskiden derdimki. Samsung'un o kadar modeli yokki. Heralde stabil güncelleme alır. Xiaomi çok model çıkarıyor. Bu yüzden her güncelleme stabil değil diye avutuyordum kendimi. 😁 Eeee şimdi bakıyorum da Samsung'un da zibilyon tane modeli var
Bu adamlar nasıl başarıyor bunu? 🙂
Annemin A02S telefonuna o kadar güncelleme geldi. Bi kez bile fabrika ayarlarına çekmedim. Xiaomi bi güvenlik güncellemesi veriyor. Hop arada bir özellik yok oluyor 🤣
Samsung fan boy gibi hissettim kendimi 😁
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ah hocam ah. O Çinliler varya Çinliler. Size bi gerçeği söyleyeyimmi?
Hiçbiri Xiaomi kullanmıyor biliyomusunuz?
İphone ve Huawei kullanıyorlar.
Geçen Çin'den denetime geldiler 15 kişi. Ya bu kadar mı olur 3-4 kişide Huawei var. Gerisi komple iPhone. Dedim ayıp size beee. İnsan Xiaomi kullanmazmı! Yerli ve milli markanız be 🤣
Parayı ne şartlarda kazanıyoruz be hocam 🙂
Tutup bi alo bi WhatsApp kullanacağım telefona öyle 50k 60k versem varya 🤣

İyiyim hocam dilerim sizler de şahanesinizdir...

halilgurbuz hocam, Skorpi hocamın radarına düştünüz, geçmiş olsun... :)))
Seviyor beni hissediyorum. 🙂 İnsan sevdiği ile uğraşırmış 😁

Son düzenleme:

Schwzz

Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Doğru hocam hak veriyorum. Çocukluk arkadaşım var. Kendi şirketinin sahibi. Uzun zaman Samsung Note serisi kullandı. Hala yeni seriyi kullanıyor. Sırf kaleminden dolayı. Toplantılarda notlarını direk kalemi ile telefonuna kayıt ediyormuş. Büyük kolaylıkmış. Yukardaki mesajlarımda da bahsetmiştim. Artık birçok özelliği kullanmıyorum bile 🙂 Hâl böyle iken bide yazılımla zırt pırt biyerleri bozulan bi telefonla uğraşmak artık yoruyor. Arada heyecan duymak güzel oluyor ama 🤣
Xiaomi şu stabil güncelleme işini halletse aslında güzelde. de işte 🙂
Eskiden derdimki. Samsung'un o kadar modeli yokki. Heralde stabil güncelleme alır. Xiaomi çok model çıkarıyor. Bu yüzden her güncelleme stabil değil diye avutuyordum kendimi. 😁 Eeee şimdi bakıyorum da Samsung'un da zibilyon tane modeli var
Bu adamlar nasıl başarıyor bunu? 🙂
Annemin A02S telefonuna o kadar güncelleme geldi. Bi kez bile fabrika ayarlarına çekmedim. Xiaomi bi güvenlik güncellemesi veriyor. Hop arada bir özellik yok oluyor 🤣
Samsung fan boy gibi hissettim kendimi 😁

Ah hocam ah. O Çinliler varya Çinliler. Size bi gerçeği söyleyeyimmi?
Hiçbiri Xiaomi kullanmıyor biliyomusunuz?
İphone ve Huawei kullanıyorlar.
Geçen Çin'den denetime geldiler 15 kişi. Ya bu kadar mı olur 3-4 kişide Huawei var. Gerisi komple iPhone. Dedim ayıp size beee. İnsan Xiaomi kullanmazmı! Yerli ve milli markanız be 🤣
Parayı ne şartlarda kazanıyoruz be hocam 🙂
Tutup bi alo bi WhatsApp kullanacağım telefona öyle 50k 60k versem varya 🤣

Seviyor beni hissediyorum. 🙂 İnsan sevdiği ile uğraşırmış 😁

A30s vardı bundan önce annemde çok iyi fiyata zamanında A101 den almıştım. 5-6 seneye yakın kullandı. Sıfırlama yapmadım hiç. Pil desen çok memnunduk hala hocam, o kadar sene geçti pilden yana olumsuzluk dahi yaşamadık. 64gb olduğu için satmıştım en az 128 lik bi cihaz olsun diye.

Bu arada herkese günaydın, iyi forumlar diliyorum.

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
43
halilgurbuz hocam, eğer bir Xiaomi kullanıcısı iseniz mutlaka üst düzey ( ve mümkünse amiral gemisi ) bir cihaz edinmeniz gerekir. Zira hepimiz biliyoruz ki Xiaomi firması güncelleme ve yazılım hususundaki beceriksizliği ile kullanıcılarına saç baş yoldurmakta. Donanımsal olarak üst seviye cihazlarda belki eksikliğini hissetmiyorsunuz. Lakin giriş ve orta segment modellerde ( bilhassa redmi ve Poco serisinde ) bu durum inanılmaz bir işkenceye dönüşüyor.
Misal ben bir yılı aşkın süredir Xiaomi 13 pro kullanıyorum.Biri android yükseltmesi iki MIUI, üç te HyperOs güncellemesi yaptım. Çok şükür hiç bir sıkıntı yaşamadım. Yakın dostum Skorpi hoca 11T pro kullanıyor, bir kaç gün önce de HyperOs' a geçti. Bildiğim kadarıyla onun da hiç bir sıkıntısı yok. Kaldı ki forum üzerindeki şikayetlerin çoğu gördüğüm kadarıyla giriş ve orta segment cihazlarla alâkalı.
Siz iyisi mi paraya kıyıp üst model bir telefon alın. Yoksa bugün Poco X5 pro ile yaşadığınız problemleri geçmeyi düşündüğünüz Samsung modellerinde yaşayacağınıza bire on bahse girerim.
Tabii telefonu altmış yaş üstü gibi sadece konuşma, mesajlaşma ve sosyal medya paylaşımı için kullanmayı düşünmüyorsanız.8=)giggle~~

Üst Alt