Sohbet Sohbet köşesi

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Muradovs , şuan sapım. Vardı birileri ama samimi olmayınca ne devam etsin. Kız bakıyor ama benim içimden hiç gelmiyor yapmacık davranışlar. Rus arkadaş da öyle sanırım. Elbet olur bir gün denk gelir birisi. Aşk kadına sevmek adama yakışır. Siz de yüz vermeyin bence, Alttaki görsel açıklayacaktır umarım.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Muradovs , şuan sapım. Vardı birileri ama samimi olmayınca ne devam etsin. Kız bakıyor ama benim içimden hiç gelmiyor yapmacık davranışlar. Rus arkadaş da öyle sanırım. Elbet olur bir gün denk gelir birisi. Aşk kadına sevmek adama yakışır. Siz de yüz vermeyin bence, Alttaki görsel açıklayacaktır umarım.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
6 yıldır bekliyorum o aşkı bakalım hocam yüz vermemek gerekiyor katılıyorum. 8=)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 gündür belim ağrıyor ve halsizlik var üstümde böyle hiç bir şey yapasım yok korona mı oldum acaba... moustache~~

Son düzenleme:

Reaxionreis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Web Geliştiricisi
Konular
9
Şu başlığı görünce kanım çekildi ...

Norveç'te İslam karşıtı bir grup parlamento binası önünde Kur'an-ı Kerim'in sayfalarını yırttı.

ALLAH, şu imtihan dünyasına bizleri yerleştirmeden önce, tüm ruhlarımızı #kalubela'da huzurunda topladı ve sordu: "Ben sizin RABBİNİZ değil miyim?" Hep bir ağızdan "ALLAH'ım sen bizim RABBİMİZ'sin, yalnız sana iman ederiz" dedik. Fakat bunu kimimiz yüreğimizden derken, kimileri ise sadece ağzıyla dedi. Yani yüreğinden söylemedi. Kalbiyle iman etmedi. ALLAH, kalplerde olanı bildiği için, bu samimi olmayan kullarını biliyordu. Eğer oracıkta bu samimi olmayan kullarını cehenneme atsaydı, o kullar itiraz ederdi. İŞTE O YÜZDEN BU DÜNYADA İMTİHANDAYIZ. BİR GÜN HESAP GÜNÜNDE İTİRAZ ETMEYELİM DİYE.. Yukarıdaki videoda #KuranıKerim'i yakan kul ve bunun gibileri, işte kalu belâ'da kalbiyle iman etmeyen kullar. Artık hesap günü itiraz edemezler. Çünkü tüm yaptıkları kayda alındı. Son olarak; 2 ayet paylaşalım. Ne demek istediğimizi daha iyi anlayacaksınız.

"İnsanlar, denenip sınavdan geçirilmeden, sadece "İman ettik" demekle bırakılacaklarını mı sanıyorlar? Andolsun ki biz, onlardan öncekileri de sınamıştık. Allah, elbette doğru olanları ortaya çıkaracaktır; kezâ O, yalancıları da mutlaka ortaya çıkaracaktır."

mattenz

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
0
Şu başlığı görünce kanım çekildi ...

Norveç'te İslam karşıtı bir grup parlamento binası önünde Kur'an-ı Kerim'in sayfalarını yırttı.

ALLAH, şu imtihan dünyasına bizleri yerleştirmeden önce, tüm ruhlarımızı #kalubela'da huzurunda topladı ve sordu: "Ben sizin RABBİNİZ değil miyim?" Hep bir ağızdan "ALLAH'ım sen bizim RABBİMİZ'sin, yalnız sana iman ederiz" dedik. Fakat bunu kimimiz yüreğimizden derken, kimileri ise sadece ağzıyla dedi. Yani yüreğinden söylemedi. Kalbiyle iman etmedi. ALLAH, kalplerde olanı bildiği için, bu samimi olmayan kullarını biliyordu. Eğer oracıkta bu samimi olmayan kullarını cehenneme atsaydı, o kullar itiraz ederdi. İŞTE O YÜZDEN BU DÜNYADA İMTİHANDAYIZ. BİR GÜN HESAP GÜNÜNDE İTİRAZ ETMEYELİM DİYE.. Yukarıdaki videoda #KuranıKerim'i yakan kul ve bunun gibileri, işte kalu belâ'da kalbiyle iman etmeyen kullar. Artık hesap günü itiraz edemezler. Çünkü tüm yaptıkları kayda alındı. Son olarak; 2 ayet paylaşalım. Ne demek istediğimizi daha iyi anlayacaksınız.

"İnsanlar, denenip sınavdan geçirilmeden, sadece "İman ettik" demekle bırakılacaklarını mı sanıyorlar? Andolsun ki biz, onlardan öncekileri de sınamıştık. Allah, elbette doğru olanları ortaya çıkaracaktır; kezâ O, yalancıları da mutlaka ortaya çıkaracaktır."

Allahtan bulacaklar belalarını.

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Sizde de durum böyle mi?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Kaan_M

°¯\_(ツ)_/¯°
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
Öğrenci
Konular
56
Önbellek temizlemek ve ya sayfa yenilemek düzeltebilir resimler yüklenmemiş

mattenz

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
0
Sizde de durum böyle mi?

Normal hocam tarayıcı önbelleğini temizleyip tekrar deneyin isterseniz.

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157
Sohbet kosesi baya amacından sapmış. Skorpi hocam ve sevdiğim diğer yöneticilerim hocalarım olmasa buraya çok güzel şeyler yazardım ama bu mesajımın da yerine gideceğinden hiç şüphem yok. Beyler forumu bayanların da okuduğunu bilerek haddini bilerek konuşsunlar.

Üst Alt