Sohbet Sohbet köşesi

Reaxionreis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Web Geliştiricisi
Konular
9
Sohbet kosesi baya amacından sapmış. Skorpi hocam ve sevdiğim diğer yöneticilerim hocalarım olmasa buraya çok güzel şeyler yazardım ama bu mesajımın da yerine gideceğinden hiç şüphem yok. Beyler forumu bayanların da okuduğunu bilerek haddini bilerek konuşsunlar.
Ne oldu ki hocam anlamadım

mattenz

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
0
Sohbet kosesi baya amacından sapmış. Skorpi hocam ve sevdiğim diğer yöneticilerim hocalarım olmasa buraya çok güzel şeyler yazardım ama bu mesajımın da yerine gideceğinden hiç şüphem yok. Beyler forumu bayanların da okuduğunu bilerek haddini bilerek konuşsunlar.

Biz haddimizide yerimizi de çok iyi biliyoruz. Gayet normal bir konuşma geçti hocalarımızla aramızda. En ufak ayarın kaçtığı bir durum yok siz rahatsız olmuşsunuz saygı duyarım profillerimize girerek "yoksay" diyebilirsiniz. Zaten olmaması gereken konuşmalar olsa idi gereken uyarı bizlere yapılırdı o mesajlaşmalar gerçekleşir iken Skorpi hoca buradaydı biraz gırgır ve şamata yapalım dedik kendi aramızda bütün günün stresini bu şekilde atmış olduk ki benim burada bu konularda ne kadar hassas olduğumu diğer arkadaşlarda bilirler saygı ve sevgi sınırları çerçevesinde eleştirilerinizi yapabilirsiniz tabiki niye yaptı demem şahsım adına Buse hocam saygılar.

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157
Sözüm size değildi ama size de cevap vereyim, genelleme yaparak tüm kadınlara bu nesil deki Gold digger denmesi hoşuma gitmedi. Kimin ne yaptığını ne yaşadığını bilemezsiniz. Sadece kendi çevrelerinde gördüklerine değinerek yorum da yapabilirler. Türkçe dili malum, her yere çekilmeye çok müsait bir lisans sahibiz. Kusura bakmayın ama rahatsız olurum. Rahatsız olduğum konuları da yoksay yapıp kaçmak yerine, rapor butonuna basarak bildirmeyi daha uygun görüyorum. :)
Biz haddimizide yerimizi de çok iyi biliyoruz. gayet normal bir konuşma geçti hocalarımızla aramızda. En ufak ayarın kaçtığı bir durum yok siz rahatsız olmuşsunuz saygı duyarım profillerimize girerek "yoksay" diyebilirsiniz.

mattenz

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
0
Sözüm size değildi ama size de cevap vereyim, genelleme yaparak tüm kadınlara Gold digger denmesi hoşuma gitmedi. Kimin ne yaptığını ne yaşadığını bilemezsiniz. Sadece kendi çevrelerinde gördüklerine değinerek yorum da yapabilirler. Türkçe dili malum, her yere çekilmeye çok müsait bir lisans sahibiz. Kusura bakmayın ama rahatsız olurum. Rahatsız olduğum konuları da yoksay yapıp kaçmak yerine, rapor butonuna basarak bildirmeyi daha uygun görüyorum. :)

Tabi onuda yapabilirsiniz sıkıntı değil. Sizinde dediğiniz gibi o betimleme yapılırken arkadaş yanlış bir ifadeye mahal vermiş olabilir ancak bunun için birilerine had bildirmek yerine o kişiler geldiğinde kendilerini güzel bir dil ile uyarmanız iyi olacaktır o betimlemeye ne siz nede sizin gibi kendini bilen düzgün yetişmiş hanımefendi insanların girmeyeceği aşikar o yüzden gerçekten onun için üzerine alınan bir bayan arkadaşımız var ise burada alınabilir onu yazar iken eminim o arkadaşımda buradaki hiçbir bayan üyeyi kastetmemiştir bizde yazar ederken bunları kasıtlı olarak kastetmiyoruz yada birilerinin kalbini kıralım anlayışı içerisinde değiliz. Ama sizin yinede aklınızın bir köşesinde olsun dediğim gibi herkesin herkesten haz etmesi gerekmiyor o yüzden dedim "yoksay" a bilirsiniz diye tercih sizlerin hocam.

Buse S. Ada

Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157
Aynen öyle. Had bildirmek haddim değildir ancak bu neslin içinde yaşayan biri olarak gerekli ikazı yaptığımı düşünüyorum. Üstüme alındığımdan değil, umurum olmaz. Ama burayı okuyan yaş skalası degisen yuzbinlerce insan var. Her açıdan düşünerek yazdım yazacağımı. Böyle mi örnek olacaklar? Çok acı.
Tabi onuda yapabilirsiniz sıkıntı değil. Sizinde dediğiniz gibi o betimleme yapılırken arkadaş yanlış bir ifadeye mahal vermiş olabilir ancak bunun için birilerine had bildirmek yerine o kişiler geldiğinde kendilerini güzel bir dil ile uyarmanız iyi olacaktır o betimlemeye ne siz nede sizin gibi kendini bilen düzgün yetişmiş hanımefendi insanların girmeyeceği aşikar o yüzden gerçekten onun için üzerine alınan bir bayan arkadaşımız var ise burada alınabilir.

Kaan_M

°¯\_(ツ)_/¯°
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
Öğrenci
Konular
56
Hemen Türkçe küfür öğretin. Gerçek bir türk ilk bunu öğretmelidir.
Benim bu konudaki tek yorumum bu olup her yabancıya küfür ettirmeye çalışıp komik bulanlara karşı küçük bir eleştiridir. Hatta bizim sınıfa bir kere rus gelmişti tam türkçe bilmeden belki de benden çok daha iyi söverdi. Yanlış anlaşılmasın diye belirtmek istedim.

Buse S. Ada

Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157
Sizin yoruma çok güldüm hocam :D zira bizim kültür genelde buna çok müsait. Yabancilar küfür edince komigimize gidiyor. :)))
Benim bu konudaki tek yorumum bu olup her yabancıya küfür ettirmeye çalışıp komik bulanlara karşı küçük bir eleştiridir. Hatta bizim sınıfa bir kere rus gelmişti tam türkçe bilmeden belki de benden çok daha iyi söverdi. Yanlış anlaşılmasın diye belirtmek istedim.

mattenz

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
0
Aynen öyle. Had bildirmek haddim değildir ancak bu neslin içinde yaşayan biri olarak gerekli ikazı yaptığımı düşünüyorum. Üstüme alındığımdan değil, umurum olmaz. Ama burayı okuyan yaş skalası degisen yuzbinlerce insan var. Her açıdan düşünerek yazdım yazacağımı. Böyle mi örnek olacaklar? Çok acı.

Tabiki, bu ortamın içerisine bende dahil olmuş oldum. Bu bilerek ve isteyerek yapılan bir davranış değil diğer arkadaşlarda geldiğinde onlarada aynı şekilde anlatırsanız eminim onlarda o düşüncede değillerdir yalnız sizinde kullandığınız üsluptan ben şahsım adına rahatsız oldum sanki yazımınız biraz yumuşak olabilirdi. Diğer yandan arkadaşlar ile sohbet koyulaşmışken bu durumu düşünememişiz haklısınız. Dediğim gibi kasıtlı olan birşey değil iyi forumlar diliyorum.

Buse S. Ada

Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157
Sizin naçinaze kalbinizi kirdiysam affola, iyi forumlar hocam :)
Tabiki, bu ortamın içerisine bende dahil olmuş oldum. Bu bilerek ve isteyerek yapılan bir davranış değil diğer arkadaşlarda geldiğinde onlarada aynı şekilde anlatırsanız eminim onlarda o düşüncede değillerdir yalnız sizinde kullandığınız üsluptan ben şahsım adına rahatsız oldum sanki yazımınız biraz yumuşak olabilirdi. Diğer yandan arkadaşlar ile sohbet koyulaşmışken bu durumu düşünememişiz haklısınız. Dediğim gibi kasıtlı olan birşey değil iyi forumlar diliyorum.

Üst Alt