Sohbet Sohbet köşesi

Kaan_M

°¯\_(ツ)_/¯°
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
Öğrenci
Konular
56

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157
Ama şöyle bir gerçek var. Öğrendiklerinde bizim dilimizi bizden daha iyi konuşuyorlar ve bizim yabancı dil öğrenme hizimizdan daha hızlı öğreniyorlar. Ki en zor dillerden birisidir Türkçe.
Öğretmen oluyoruz onlar öğrenci. Sınavı da hadi şuna söyle bunları oluyor.

mattenz

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
0
Konuyu anlamadım :?

Bir önceki sayfalarda diğer arkadaşlarımız ile birkaç yorumlaşma oldu, yorumlaşmayı başlatmasamda dahil olmuş oldum ama başlatanın da tüm bayanları kasteder bir düşünce yapısında olduğunu sanmıyorum yinede bayan arkadaşlarımızın da olabileceği unutularak yazılmış birşey olmuş ve nitekim buradaki bir bayan arkadaşımızında hoşuna gitmemiş saygı duyuyorum bununla ilgili kendisi hoşnutsuzluğunu ve görüşünü paylaştı. Aslında kendiside haklı ki forumda ne yazıp çizseniz yanlış anlaşılmalara mahal verebiliyorsunuz çünkü kendi benliğinizi yazıya aktaramıyorsunuz.

Buse S. Ada

Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157
Aynen öyle hocam. Ama bizdeki durum ayni su şekilde :))
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Aslında biz de ingiltereye gitsek ve üzerimize bu kadar düşseler biz de çok şey öğreniriz gibime geliyor.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Frankfurt'tan yeni döndüm, Yorgunluk duşumu aldım, hafif bir şeyler atıştırdım ve burada yazılanları okudum...Sevgili Buse S. Yıldız hanım hocamız buradaki yazışmalara sitem etmiş....hocam lütfen gençleri rahat bırakın, istedikleri gibi deşarj olsunlar, bazı yazılanları da lütfen görmezden gelin,sizin bayan olduğunuzu kimse unutmuyor ama sizde bunu her seferinde kimsenin gözüne gözüne sokmayın, sizi hepimiz çok seviyoruz ve yeni iş arama çalışmalarından dolayı da stressli olduğunuzu biliyor ve buna Saygı duyuyoruz.....Sevgilerimle:*<3

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Buse S. Ada

Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157
<3 party~~party~~
Frankfurt'tan yeni döndüm, Yorgunluk duşumu aldım, hafif bir şeyler atıştırdım ve burada yazılanları okudum...Sevgili Buse S. Yıldız hanım hocamız buradaki yazışmalara sitem etmiş....hocam lütfen gençleri rahat bırakın, istedikleri gibi deşarj olsunlar, bazı yazılanları da lütfen görmezden gelin,sizin bayan olduğunuzu kimse unutmuyor ama sizde bunu her seferinde kimsenin gözüne gözüne sokmayın, sizi hepimiz çok seviyoruz ve yeni iş arama çalışmalarından dolayı da stressli olduğunuzu biliyor ve buna Saygı duyuyoruz.....Sevgilerimle:*<3

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

mattenz

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
0
Skorpi Buse hocamız aslında haklı hocam, dediğiniz iş süreci vs gibi gergin ve yorgun bir dönemde de olabilir anlayışla karşılamak gerek bende bundan sonraki süreçte daha hassas olmaya çalışacağım. Muhabbet koyulaşınca dahil olmuş olduk ama sanıyorum birazda yanlış anlaşılma oldu yorumlardan dolayı neyse hayırlı akşamlar diliyorum hepinize muhabbet bozulmasın.

Üst Alt