Hemen Türkçe küfür öğretin. Gerçek bir türk ilk bunu öğretmelidir.Eyüp Batuhan şansmıdır bugün rus bir kız işe başladı spor hocası.
Tanıştım az önce Türkçe bilmiyor.
Yok artık ne küfürü hocam Seni seviyorum'u öğretirim.Hemen Türkçe küfür öğretin. Gerçek bir türk ilk bunu öğretmelidir.
Hocam mühim soru " bekar mı " ?Eyüp Batuhan şansmıdır bugün rus bir kız işe başladı spor hocası.
Tanıştım az önce Türkçe bilmiyor.
Haha hocam o kadar muhabbet edemedim benimde ingilizce çok iyi değil.Hocam mühim soru " bekar mı " ?
Hocam ne tesadüfse tam da konumuza denk gelince sormak istedimHaha hocam o kadar muhabbet edemedim benimde ingilizce çok iyi değil.
Kahve istedi yaptım verdim sonra Your name Furkan dedi bende true. What is your name Victoria, nice to meet you, me too dedi ve gitti.
BKZ: Eyüp Batuhan ile izdivaça hoş geldiniz
Valla bende anlamadım esmer bir kadın mavi gözlü bakalım bende çok iyi konuşamıyorum ama anlarım en azından ne dediğini. (İngilizceyi geliştiriyim bu gece ben )Hocam ne tesadüfse tam da konumuza denk gelince sormak istedim
Forum nelere kadir ukrayna, oradan polonya, rusya, sistem,sterlin derken gene ortayı rusyada bulduk.
Haha hocam o kadar muhabbet edemedim benimde ingilizce çok iyi değil.
Kahve istedi yaptım verdim sonra Your name Furkan dedi bende true. What is your name Victoria, nice to meet you, me too dedi ve gitti.
BKZ: Eyüp Batuhan ile izdivaça hoş geldiniz