Soru SMOMİXN hangi rom oluyor?

ademx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Başlangıç
Cihazım
Redmi note 5 g
Konular
1
Merhaba aynı sürüm bende de yeni aldım. Telefon 12 +4 gb ram. 5g modeli. Plus modeli ile tek farkı kameraları ve şarj cihazı ve hızı. 5g modelindeki kamera daha iyi gibi. Dxmark 200mp daha iyi demiş ama. İncelemelerde sony daha beğenilmiş. Bu room kullansak sıkıntı olur mu. NFC çalışıyor mu. Çekim sıkıntısı var mı band 20 yokmuş.

rezashahiran

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Reza
Cihazım
Note 12 pro 5G
Konular
0
Hocam benimki 22101316UG bu "UG" ne anlama geliyor Uganda değildir herhalde değil mi :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

SMOMIXN romu internette hiçbir yerde yok. Bu roma nasıl erişebiliriz. Ayrıca diğer arkadaşın dediği gibi yenilikler kısmına basınca bende de izniniz yok diyor. Romdan memnunum ama güncellemeleri almak istiyorum. Açıkcası bu ne romu tam olarak anlamadım xiaomi.eu romu değil gibi sanki
Bu rom fake bi rom yüklemenizi tavsiye etmem yüklüyse cihazın ön yükleyici kilidini açarak cihaza yeni rom yükleyin şahsen ben öyle yaptım cihazım redmi note 12 pro 5G smomixm 14.0.6.0 yükledim daha sonra güncelleme geldi tmomixm Android 13 geldi ve cihazının C yani çine özel üretilen veyatta Avrupayi cihaz olsa bile isteğiniz romu kura bilirsiniz benim tavsiyem Endonezya romu (smomixn fake bir romdur cihazın şarjı hızlı bitmesine neden oluyor globala geçtim rahat 1,5 günümü çıkarıyor

ademx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Başlangıç
Cihazım
Redmi note 5 g
Konular
1
Bu rom fake bi rom yüklemenizi tavsiye etmem yüklüyse cihazın ön yükleyici kilidini açarak cihaza yeni rom yükleyin şahsen ben öyle yaptım cihazım redmi note 12 pro 5G smomixm 14.0.6.0 yükledim daha sonra güncelleme geldi tmomixm Android 13 geldi ve cihazının C yani çine özel üretilen veyatta Avrupayi cihaz olsa bile isteğiniz romu kura bilirsiniz benim tavsiyem Endonezya romu (smomixn fake bir romdur cihazın şarjı hızlı bitmesine neden oluyor globala geçtim rahat 1,5 günümü çıkarıyor

Room için yotube videosu var mı yüklemek için rehber

rezashahiran

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Reza
Cihazım
Note 12 pro 5G
Konular
0

Room için yotube videosu var mı yüklemek için rehber
Evet efendim YouTube da bu tarz videolar bulunuyor videoları dikkatli şeklide izleyin çünkü en ufak bir yanlış cihazınızın Brick olmasına neden olur yeterli bilgiye sahip değiliz bir telefoncudan yardım almak zorunda kalırsınız (brick=cihaz sürekli mi ekranında kalması )

mehmettrs63

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mehmet
Cihazım
redmi note 8
Konular
7
Arkadaşlar note 12 pro 5g cihazımda smomixn rom gözüküyor. Bu hangi rom oluyor. Son harf n hicbiyerde bulamadım. Global mi çin mi anlamadım. Cihaz yurt dışı kayıtsız.
face rom gıbı bırsey guncelleme almıyor 1 hafta once endonezya rom yukledım kurulumu cmd ıle yaptım ısınma donma kasma vs hıc bırsey yok aramalar xiaomının kendı uygulasması gelıyor mesajlarda ıse hem google hem xiaomı gelıyor secımı sıze bırakıyor gayet stabıl calısıyor

rezashahiran

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Reza
Cihazım
Note 12 pro 5G
Konular
0
face rom gıbı bırsey guncelleme almıyor 1 hafta once endonezya rom yukledım kurulumu cmd ıle yaptım ısınma donma kasma vs hıc bırsey yok aramalar xiaomının kendı uygulasması gelıyor mesajlarda ıse hem google hem xiaomı gelıyor secımı sıze bırakıyor gayet stabıl calısıyor
Hocam cmd gibi işlemler biraz daha dikkat gerektiriyor en kolayı miflash bence

ademx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Başlangıç
Cihazım
Redmi note 5 g
Konular
1
Evet efendim YouTube da bu tarz videolar bulunuyor videoları dikkatli şeklide izleyin çünkü en ufak bir yanlış cihazınızın Brick olmasına neden olur yeterli bilgiye sahip değiliz bir telefoncudan yardım almak zorunda kalırsınız (brick=cihaz sürekli mi ekranında kalması )
Teşekkürler hocam. İyi bir video ile yapabilirim.

rezashahiran

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Reza
Cihazım
Note 12 pro 5G
Konular
0
Teşekkürler hocam. İyi bir video ile yapabilirim.
Rica ederim ne demek dikkatli olmanız yeterli ve tek videoda kalmayın bir kaç video izleyin analiz edin ve öyle işlemlere kalkışın

Üst Alt