Soru SMOMİXN hangi rom oluyor?

rezashahiran

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Reza
Cihazım
Note 12 pro 5G
Konular
0
merhaba...
muhtemelen bundan kaynaklı..fake rom olmasından..cihazlar (C)hina (22101316C) fakat üzerlerindeki romlar modifiye global romlar..bootloader kilidi açılmadıktan sonra çin romundan başka romla da çalışmayacaktır..
Yani şimdi cihaza sadece çin romu mu kura biliriz şu Xiaomilerde biliyomusuz bilmiyorum romlar arası geçiş oluyor bunu yapmak mümkün mü

KrakoW

Ne Mutlu Türküm Diyene!
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi Note 9 +
Meslek
Öğrenci
Konular
144
Arkadaşlar note 12 pro 5g cihazımda smomixn rom gözüküyor. Bu hangi rom oluyor. Son harf n hicbiyerde bulamadım. Global mi çin mi anlamadım. Cihaz yurt dışı kayıtsız.
Merhaba! SMOMIXN, genellikle Xiaomi cihazları için özel olarak geliştirilen bir ROM olan Xiaomi.eu ROM'u ifade ediyor. Bu ROM, Global ve Çin sürümü arasında bir seçenek olarak değerlendirilebilir. Xiaomi.eu ROM, stok MIUI ROM'a benzer özelliklere sahip olmakla birlikte, bazı ek özelleştirmeler ve hata düzeltmeleri içerir. Ancak SMOMIXN'nin hangi versiyonu olduğunu kesin olarak belirlemek için daha fazla ayrıntıya ihtiyaç duyabiliriz. Eğer cihazınızın yurt dışından getirilmiş bir kopya olduğunu belirtmişsiniz, o zaman muhtemelen Global sürümüdür, ancak kesin bilgi için Xiaomi.eu web sitesini veya benzer kaynakları kontrol edebilirsiniz.

rezashahiran

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Reza
Cihazım
Note 12 pro 5G
Konular
0
Merhaba! SMOMIXN, genellikle Xiaomi cihazları için özel olarak geliştirilen bir ROM olan Xiaomi.eu ROM'u ifade ediyor. Bu ROM, Global ve Çin sürümü arasında bir seçenek olarak değerlendirilebilir. Xiaomi.eu ROM, stok MIUI ROM'a benzer özelliklere sahip olmakla birlikte, bazı ek özelleştirmeler ve hata düzeltmeleri içerir. Ancak SMOMIXN'nin hangi versiyonu olduğunu kesin olarak belirlemek için daha fazla ayrıntıya ihtiyaç duyabiliriz. Eğer cihazınızın yurt dışından getirilmiş bir kopya olduğunu belirtmişsiniz, o zaman muhtemelen Global sürümüdür, ancak kesin bilgi için Xiaomi.eu web sitesini veya benzer kaynakları kontrol edebilirsiniz.
Bu rom güncelleme almaz demi hocam cihazı aktif olarak kullanıyorum bi yardım etsen iyi olur

KrakoW

Ne Mutlu Türküm Diyene!
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi Note 9 +
Meslek
Öğrenci
Konular
144
Bu rom güncelleme almaz demi hocam cihazı aktif olarak kullanıyorum bi yardım etsen iyi olur
Eğer rom eu rom ise (bir araştırın yinede tek bir cevapta takılı kalmayın) romu yapan kişi cihazı desteklediği sürece alır.

rezashahiran

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Reza
Cihazım
Note 12 pro 5G
Konular
0
Eğer rom eu rom ise (bir araştırın yinede tek bir cevapta takılı kalmayın) romu yapan kişi cihazı desteklediği sürece alır.
Rom global rom fakat sanki bana fastboot ile yüklenmiş geldi çünkü yeniliklere basınca güncelleme kayıtlarına erişim izniniz yok diye bildirim alıyorum internete smomixm diye rom buldum acaba o romla alakası var mı diye araştırıyorum

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Rom global rom fakat sanki bana fastboot ile yüklenmiş geldi çünkü yeniliklere basınca güncelleme kayıtlarına erişim izniniz yok diye bildirim alıyorum internete smomixm diye rom buldum acaba o romla alakası var mı diye araştırıyorum
hocam şuan bu romda kalın performanslı bir rom bu. baktınız güncelleme hiçbir şekilde almıyor o zaman rom değişirsiniz ama benim tercihim güncelleme almasa bile bu romda kalmanız

KrakoW

Ne Mutlu Türküm Diyene!
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi Note 9 +
Meslek
Öğrenci
Konular
144
Eğer şuan memnunsanız romdan kalmanızı öneririm.

rezashahiran

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Reza
Cihazım
Note 12 pro 5G
Konular
0
hocam şuan bu romda kalın performanslı bir rom bu. baktınız güncelleme hiçbir şekilde almıyor o zaman rom değişirsiniz ama benim tercihim güncelleme almasa bile bu romda kalmanız
Benim amacım romla değil aslında cihaza android 13 yüklemek bundan önceki cihazımda redmi 9T di oda android 12ydi miui 14 falan bu cihazda böyle gelince biraz garip geldi bana ondan dedim diğer konu ise değiştire bilirmiyim bilmiyorum çünkü xn ile biten rom hiç bi yerde yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer şuan memnunsanız romdan kalmanızı öneririm.
Memnunum sıkıntı yok romda ama cihaz böyle kalırsa ilerde sıkıntı olur android 13 almazsa bide miui 15 çıkıcak tabi bzmki seneye alırda yani çıkarsa onuda almazsa büyük sıkıntı

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Memnunum sıkıntı yok romda ama cihaz böyle kalırsa ilerde sıkıntı olur android 13 almazsa bide miui 15 çıkıcak tabi bzmki seneye alırda yani çıkarsa onuda almazsa büyük sıkıntı
hocam romun geliştiricisi onu halleder zaten ya ota olarak gelir ya da manuel flashlama olarak ama birsürü insan bu koonuda şikayetçi yani illa bişey düşünülmüştür ki daha miui 15 yayınlancak da bide rn12 serisi en geç alacaklardan o yüzden şuan takmayın kafanıza

rezashahiran

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Reza
Cihazım
Note 12 pro 5G
Konular
0
merhaba bende cihazı geçen ay aldım aynı sürüm yüklüydü sonra V14.0.6.0.SMOMIXM sürümüne güncelledim cihaz ısınmaya ve bataryası daha hızlı bitmeye başladı birkaç gün önce V14.0.3.0.SMOMIXM sürümünü yükledim fakat oda sanki ısınıyor smomixn sürümündeki arkadaşlara tavsiyem sürümde kalsınlar çünkü en performanslısı o internette smomixn sürümünü bulamadım kapanmış bir sürüm gibi bişeymi acaba yardım edebilirmisiniz?
Hepsi aynı rom hocam

Üst Alt