Soru SMOMİXN hangi rom oluyor?

EymenAsaf

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eymen Asaf
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
0
Arkadaşlar note 12 pro 5g cihazımda smomixn rom gözüküyor. Bu hangi rom oluyor. Son harf n hicbiyerde bulamadım. Global mi çin mi anlamadım. Cihaz yurt dışı kayıtsız.
bende de aynı şekil SMOMIXN rom gözüküyor acaba HyperOS güncellemesi alır mı cihaz bilgin var mı? Ben dirençli kayıt artırdım

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
bende de aynı şekil SMOMIXN rom gözüküyor acaba HyperOS güncellemesi alır mı cihaz bilgin var mı? Ben dirençli kayıt artırdım
Cihazınızdaki rom fake rom. Hiçbir şekilde güncelleme almaz. Stok romu yeniden kurmanız lazım.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
o rom güncelleme almaz. global roma geçmeniz gerekli. Kilit açıksa kendiniz yaparsınız değilse açmalı ya da destek almalısınız..

Melicek

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bikggi
Cihazım
Poco
Konular
0
merhaba bende cihazı geçen ay aldım aynı sürüm yüklüydü sonra V14.0.6.0.SMOMIXM sürümüne güncelledim cihaz ısınmaya ve bataryası daha hızlı bitmeye başladı birkaç gün önce V14.0.3.0.SMOMIXM sürümünü yükledim fakat oda sanki ısınıyor smomixn sürümündeki arkadaşlara tavsiyem sürümde kalsınlar çünkü en performanslısı o internette smomixn sürümünü bulamadım kapanmış bir sürüm gibi bişeymi acaba yardım edebilirmisin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

merhaba bende cihazı geçen ay aldım aynı sürüm yüklüydü sonra V14.0.6.0.SMOMIXM sürümüne güncelledim cihaz ısınmaya ve bataryası daha hızlı bitmeye başladı birkaç gün önce V14.0.3.0.SMOMIXM sürümünü yükledim fakat oda sanki ısınıyor smomixn sürümündeki arkadaşlara tavsiyem sürümde kalsınlar çünkü en performanslısı o internette smomixn sürümünü bulamadım kapanmış bir sürüm gibi bişeymi acaba yardım edebilirmisiniz?
Kardeş sorun değil smomixn de kalmakda yurt dışı olduğu için imei atılırken aynı room olmazsa cihaz acilmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

global rom yüklemişsiniz.En güzel romlar EU romlardır.
İdxm en güzeli eu room hantal biraz

mtbayin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi Note10 5G
Konular
8
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Bende de bu şekilde fake sanırım bende diyorum bir hiç güncelleme gelmiyor iş güç hiç buraya bakmadım bootloader kaldirayim da globale geçeyim bari

rezashahiran

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Reza
Cihazım
Note 12 pro 5G
Konular
0
Ben direnç attırdım NFC çalışıyor
Hocam şöyle anlatıyım şimdi cihaz yüksek ısıya fazla maruz kalırsa nfc entekresi kendisini devre dışı bırakıyor eğer usta dikkatli yapar doğru yere doğru ısı verip işlemi yaparsa sıkıntı olmaz umarım anlamışsındır

Üst Alt