sabırsızlıkla bekliyoruz hocam elinize emeğinize saglıkBitsin hemen yükler en kısa sürede de "Temalar Uygulamasında" görürüz İnşallah hocam.![]()
Hocam süpersiniz, şimdi baktım yeniliklerinize. Arka plan renkte 10 numara olmuş. Whatsapp, instagram, gmail gibi uygulamalar hakkında ne düşünüyorsunuz acaba? Mix10 da da blue time da da maviydi ya ondan soruyorum. Birde hocam pil simgesini değiştirme düşünür müsünüz? Renkli birşeyler düşünürsünüz belki hani eklediğim resimdeki gibiTeşekkürler hocam MIUI 10 kısayollar düğmeleri (wifi, veri vb) sadece iki renk seçilebiliyor artık. Siyah-Beyaz / Mavi-Beyaz / Kırmızı - mavi gibi. Status Bar simgeleri büyük işlemi not almıştım hocam tekrar bakarım olamazsa.![]()
Hocam merakımdan soruyorum temalara neden ana ekran düzeni seçenekleri koymuyorsunuz 4*4 dışında 5*5 5*6 gibi seçenekleride sunulamaz mi ?İnşallah hocam başka bir temaya değerlendirelim.
Teşekkürler hocam. WhatsApp birazdan ilk mesaja görüntü atacağım hocam tam 3 günümü aldı inanınHocam süpersiniz, şimdi baktım yeniliklerinize. Arka plan renkte 10 numara olmuş. Whatsapp, instagram, gmail gibi uygulamalar hakkında ne düşünüyorsunuz acaba? Mix10 da da blue time da da maviydi ya ondan soruyorum. Birde hocam pil simgesini değiştirme düşünür müsünüz? Renkli birşeyler düşünürsünüz belki hani eklediğim resimdeki gibiböyle düşüncelerimi söylüyorum ama inşallah kızdırmıyoruzdur sizi hocam, çünkü emek harcarken bile fikir sormanız çok ince bir davranış. İyi ki varsınız
![]()
WhatsApp işi tamam hocam yeşili bilerek yapıyorum aynı renk olsa gönder butonuna baskı uygulayınca farklı olması için. Arama ekranı konusunda mavi yaptım ama nedeni bilinmez (daha çözemedim) olmadıHocam rmeginizie saglik arama ekranini gri yerine orayida mavi yapar misiniz rica etsem veya orayi atlamanizin bir sebebi mi var ek olarak watsabiniz muhtesemdi mavi whatsapp ancak mesaj vs secince silmek icin yukarisi yesile donuyordu geri kalan her sey mukemmel olmus sabirsizlikla bekliyorum sadece sarj ekranindaki saati normale dondurme ayari olursa yeterli
Daha yayınlanmadı hocam bitince İnşallahhocam linki mobilden göremedim rica etsem postun altına atar mısınız
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi