Rom Silinsin

mm33

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi 11 ultra
Meslek
Personal trainer
Konular
53
Öncelikle elinize, emeğinize sağlık hocam tekrardan. İşlemleri başarılı bir şekilde yaptım twrp ve eu rom yüklendi birkaç gün kullandım ve evet performansı olsun aldığım ekran süresi olsun ki eu rom'u daha önceleri de diğer cihazlarımda kullanmıştım gerçekten iyi yalnız kurmamla cihazı ilk aldığım andaki sensör sorunu, kulağımdayken tuşlara dokunması felan aynen devam etti ki globalde iken 11.0.8'e güncelleyince bu sorunlar düzelmişti bu can sıkıcı bir hal aldığı için geri global kararlı 11.0.8'e döndüm ve sorunlar düzeldi fakat bu neden kaynaklanmış olabilir acaba bu arada eu rom da parmak izi felan gerçekten çok hızlı çalışıyordu tepki süreleri vs ama bu sensör sorunu gerçekten çıldırttı beni ki bu romda bunu yaşamayı beklemiyordum çünkü bunu yükleyip sensör sorunu yaşamayan arkadaşlar varmış bir bilginiz varmıdır yada her cihazda bekleneni veremiyormu yani hesapta aynı cihazlar ama aldığımız sonuçlar değişebiliyor sanırım, arada böyle durumlar çıkabiliyor yani şansmı demeliyiz ki buna gerçekten üzüldüm.

Bu arada baktım hal olmayınca twrp den format data yaptım rom'u tekrar kurdum ama aynen devam etti ne yazık ki bunuda belirtmiş olayım.
Bu sensör sorunu acayip bi hal aldı artık kimi global'de yaşıyor kimi eu rom'da bende sorunu globalde yaşayıp eu rom'da çözenlerdenim artık cihaza göre tepki veriyor sanırım bu rom'lar :D

mattenz

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
0
Bu sensör sorunu acayip bi hal aldı artık kimi global'de yaşıyor kimi eu rom'da bende sorunu globalde yaşayıp eu rom'da çözenlerdenim artık cihaza göre tepki veriyor sanırım bu rom'lar :D

Anlamadım bende hocam global 11.0.8 de sorun yoktu, eu roma geçince sensör sorunu yaşadım kimisi globalde yaşıyor eu rom'a geçiyor mis gibi kullanıyor. Şimdi custom rom'un avantajlarından da yararlanamıyoruz iyimi çünkü cihaz için başka rom yok o google'ın telefon ve mesajlar uygulamasına mahkum kaldık neyse böyle kullanacağız artık belki mıuı 12 eu rom gelirse o zaman daha iyi olur cihaz iyi ama sensör sıkıntısı bunaltıyor adamı şuan globaldeyim mecbur. Belki eea roma geçerim.

digitech

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E.Asker
Cihazım
Note 5 pro
Konular
3
A önce çeşitli programlarla test ettim. Bende normal konuşurken sorun yok eğer konuşma esnasında tel. çok oynatırsanız sorun oluyor. elimle test ettim dikeyde sorun yok ancak tel. yatırdığımda ekran açılıyor acaba diğer sensörlerle etkileşimde mi bulunuyor diye yakınlık sensörü hariç diğer tüm sensörleri devre dışı bırakıp denedim yine yatık durumda ekranı açıyor. Garip bir durum.

mattenz

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
0
A önce çeşitli programlarla test ettim. Bende normal konuşurken sorun yok eğer konuşma esnasında tel. çok oynatırsanız sorun oluyor. elimle test ettim dikeyde sorun yok ancak tel. yatırdığımda ekran açılıyor acaba diğer sensörlerle etkileşimde mi bulunuyor diye yakınlık sensörü hariç diğer tüm sensörleri devre dışı bırakıp denedim yine yatık durumda ekranı açıyor. Garip bir durum.

Bende globalde cihaz dikte olsa omuza koyup yanakla cihazı tutup konuşsamda yatık vaziyette ekran açılmıyor ekrana bakınca yada çok dik konuma getirince sensör açılıyor yani olması gerektiği gibi ama eu roma bir geçtim birde müşteri hizmetleri görüşmem olmuştu farkında değilim ekran açılmış o an Utku bey sesinizi duyamıyorum tuşlara basıyorsunuz dedi bir baktım basmadığı sayı kalmamış herşeye dokunmuş bir arada beklemeye almış kadına diyorum ki o kadar anlatıyorum cevap vermiyorsunuz Büşra hanım oradamısınız felan diye sonra beklemeyi farkedip kapattım onu bu sefer kadında bana diyor Alo Utku bey oradamısınız, sesim geliyormu diye :D ama ne utandım ya tuşlara basma olayına her defasında kusura bakmayın deyip özür diliyorum. giggle~~

Kutuzov

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
3
Global fastboot rom indirip mi flash ile dönebilirsin imei felan silinmez sıkıntı olmaz. Öncesindr varsa datalarınızı yedek alırsınız.
Nasıl yapıyoruz hocam global fastboot indirip flash yapacağım sanırım

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Nasıl yapıyoruz hocam global fastboot indirip flash yapacağım sanırım

Bu yöntem ile yükleyin

emrullah0202u

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrullah
Cihazım
Note 8
Konular
5
bütün driverleri bilgisayarım sıkıntız bir şekilde tanıyor. mi note 10 lite imei repair yaptım bu bilgisyarda sorunsuz. lakin bu twrp ve eu yüklerken galiba sonlara doğru hata verdi kapattım cihaz kendiliğinden açıldı. ama içime sinmediğinden eu resmi sayfasından direk fastbootlu olanı indirip deneyecem

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
bütün driverleri bilgisayarım sıkıntız bir şekilde tanıyor. mi note 10 lite imei repair yaptım bu bilgisyarda sorunsuz. lakin bu twrp ve eu yüklerken galiba sonlara doğru hata verdi kapattım cihaz kendiliğinden açıldı. ama içime sinmediğinden eu resmi sayfasından direk fastbootlu olanı indirip deneyecem

Buyurun konusu mevcut

emrullah0202u

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrullah
Cihazım
Note 8
Konular
5
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

denedim eu sitesinden indirdim lakin yine fastboot modunda yükleme yaparken bu hatayı aldım. twrp modunda zip olarak yükledim sorunsuz

Son düzenleme:
Üst Alt