Öncelikle elinize, emeğinize sağlık hocam tekrardan. İşlemleri başarılı bir şekilde yaptım twrp ve eu rom yüklendi birkaç gün kullandım ve evet performansı olsun aldığım ekran süresi olsun ki eu rom'u daha önceleri de diğer cihazlarımda kullanmıştım gerçekten iyi yalnız kurmamla cihazı ilk aldığım andaki sensör sorunu, kulağımdayken tuşlara dokunması felan aynen devam etti ki globalde iken 11.0.8'e güncelleyince bu sorunlar düzelmişti bu can sıkıcı bir hal aldığı için geri global kararlı 11.0.8'e döndüm ve sorunlar düzeldi fakat bu neden kaynaklanmış olabilir acaba bu arada eu rom da parmak izi felan gerçekten çok hızlı çalışıyordu tepki süreleri vs ama bu sensör sorunu gerçekten çıldırttı beni ki bu romda bunu yaşamayı beklemiyordum çünkü bunu yükleyip sensör sorunu yaşamayan arkadaşlar varmış bir bilginiz varmıdır yada her cihazda bekleneni veremiyormu yani hesapta aynı cihazlar ama aldığımız sonuçlar değişebiliyor sanırım, arada böyle durumlar çıkabiliyor yani şansmı demeliyiz ki buna gerçekten üzüldüm.
Bu arada baktım hal olmayınca twrp den format data yaptım rom'u tekrar kurdum ama aynen devam etti ne yazık ki bunuda belirtmiş olayım.