Rom Silinsin

digitech

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E.Asker
Cihazım
Note 5 pro
Konular
3
arkadasşar mıuı 12 de twrp kurdum ve twrp den cihaz. yada fastboota düşüyor bu twrpler mıuı 12 ile uyumlu değil.bu yüzden romu mi flas ile yüklemek zorunda kaldım format data bile işe yaramadı bende. bi çözüm yolu varmıdır. twrp yükleniyor ama magisk klasorunu sececegim zaman garip garip dosyalar cıkıyor twrpde yani beni resimlerim videolarım çıkmıyor. hadi onuda geçtim fastboota düüyor cihaz. vbmeta yaptım gene yemedi.
Bu konudaki 51. Mesajda verdiğim twrp yi deneyin olmazsa konu başındaki vbmeta yı yükleyin. Note 10 lite ı sattığım için detaylı bilgi veremiyorum. Deneyip sonucu yazın. Ona göre konu başındaki twrp yi değiştireyim.

dursunhkaya

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Süpersin
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
7
Bu konudaki 51. Mesajda verdiğim twrp yi deneyin olmazsa konu başındaki vbmeta yı yükleyin. Note 10 lite ı sattığım için detaylı bilgi veremiyorum. Deneyip sonucu yazın. Ona göre konu başındaki twrp yi değiştireyim.
hocam bunu denedim malesef fastbootta kalıyor cihaz acılmıyor. o yüzden factory reset yapıyorum herşey siliniyor sonra açılıyor. 2 gundur illahlah etttirdi bana denemedim twrp ve vbmeta kalmadı malesef olmuyor. mi flas ile temiz kurulum yaptım şuan. twrp yenisi cıkana kadar mecbur beklemedeyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aslında muıu 11 e döndürüp yapabiliirm belki onu denemedim ama muıu 12 twrp çıkana kadar bekleyeceğim uğraşmak istemiyorum artık

Bybn35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9 se
Konular
1
arkadaşlar bu rom da galaxy whatch saatime bildirimler gelmiyor konu hakkında fıkrı olan yada deneyımleyen arkadaslar varmıdır bu sebepten global roma dönüş yaptım yardımcı olabılecek arkadas varmı ? bu arada hata olmasın mıuı 12 rom da cok hata oldugunu bıldıgımden kurmadım bahse konu rom mıuı 11

Üst Alt