- Adım
- Berkay
- Cihazım
- Note 8 Pro
- Konular
- 56
Clean all kesin seçili olsun en önemlisi otamamdır bunu indiriyorum şu an. Sonucu yazacağım 1-2 saat sonra.
Clean all kesin seçili olsun en önemlisi otamamdır bunu indiriyorum şu an. Sonucu yazacağım 1-2 saat sonra.
Model koduna hiç bakmadım sen baştan yanlış yerdesin senin cihazın mi note 10. lite değilResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
m1910f4g cihazımın modeli bu ben hangi dosyayı indireceğim bir yardımcı olun sabahtan beri deli etti beni yahu
tamamdır bunu indiriyorum şu an. Sonucu yazacağım 1-2 saat sonra.
Onu indirip kurmayı denerse cihaz daha kötü bir hal alabilir bilmiyorum bunu biliyor musunYanlışlık nerede. Konu lite konusu olunca lite rom linki verdik doğal olarak. Arkadaş kodu vermişte lite konusu olunca koda dikkat etmedim.
Merak etme zaten kurulmaz hata verir. Verdi de zaten. Senin önceki sayfada verdiğin link toco mu tucana mı bak bakalımOnu indirip kurmayı denerse cihaz daha kötü bir hal alabilir bilmiyorum bunu biliyor musun
Hocam benim cihaz mi note 10 'muş m1910f4g kodu bu. Linkini attığın dosya doğru di mi benim cihaza uyar ?Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbunu indirin. Sonra ise resimde yazılan işlemlrei yapın özellikle alt taraftan Clean All seçili olun
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Uymaz lite romu o sen note 10 konusuna bakHocam benim cihaz mi note 10 'muş m1910f4g kodu bu. Linkini attığın dosya doğru di mi benim cihaza uyar ?
başa gitti 4gb daha. Yeniden başladım indirmeyeUymaz lite romu o sen note 10 konusuna bak
MIUI 12 - Mi Note 10 / CC9 Pro - Global Kararlı Rom V12.0.2.0.QFDMIXM İndirme Bağlantıları
Mi Note 10 / CC9 Pro Global Kararlı Rom V12.0.2.0.QFDMIXM Güncelleme Talimatları 1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz. - -V12.0.1.0.QFDMIXM romunda iseniz Ota indirme bağlantısını indirerek, Sistem güncelleyici üzerinden güncellemeyi kurabilirsiniz. 2)Aşağıda bulunan...forum.miuiturkiye.net