Rom Silinsin

dodo061

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
galaxy s
Konular
0
Herhangibi işlem yapmadıysanız güç tuşuna uzun basın açılır.
Aygıt yöneticisinde resimdeki gibi görünüyormu
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Başka bir yerden root dosyasını yüklemeye çalıştım yanlış dosyaymış telefon kilitlendi. Güç tuşuna basılı tutuyorum tekrar fastboot moda alıyor beni bootloader açık şu an. Galiba stock rom yüklemem ve tüm işlemleri baştan yapmam gerekiyor fakat hangi stok romu yükleyeceğimi bilmiyorum şu an global versiyonu indiriyorum 3.6gb büyüklüğünde onu kurup sonra tekrar bu konudaki araç ile root atmayı deneyeceğim.

digitech

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E.Asker
Cihazım
Note 5 pro
Konular
3
Başka bir yerden root dosyasını yüklemeye çalıştım yanlış dosyaymış telefon kilitlendi. Güç tuşuna basılı tutuyorum tekrar fastboot moda alıyor beni bootloader açık şu an. Galiba stock rom yüklemem ve tüm işlemleri baştan yapmam gerekiyor fakat hangi stok romu yükleyeceğimi bilmiyorum şu an global versiyonu indiriyorum 3.6gb büyüklüğünde onu kurup sonra tekrar bu konudaki araç ile root atmayı deneyeceğim.
Pc de yukarıdaki resimdeki gibi görünüyormu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Doğrudur global fastboot rom indirip mi flash ile yükleyip önce tel açılmasını sağlayın.

dodo061

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
galaxy s
Konular
0

Doğrudur global fastboot rom indirip mi flash ile yükleyip önce tel açılmasını sağlayın.
yok görünmüyor ama bu en son yanlış dosyayı yüklemeden önce görünüyordu.

peki global romu yükledikten sonra sizin bu konudaki dosyayla root yapabilir miyim ?

dodo061

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
galaxy s
Konular
0
Onun için buradaki işlemi yapamadınız.
şu an bana bir yol haritası çizer misiniz ? :) bu cihazı tekrar hayata döndürüp rootlayabilmek için ne yapmam lazım ? bootloader açık.

digitech

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E.Asker
Cihazım
Note 5 pro
Konular
3
şu an bana bir yol haritası çizer misiniz ? :) bu cihazı tekrar hayata döndürüp rootlayabilmek için ne yapmam lazım ? bootloader açık.
Pc görmüyorsa global fastboot rom da yüklenmez. Twrp varmıydı

digitech

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E.Asker
Cihazım
Note 5 pro
Konular
3
Aklıma başka birşey gelmiyor. Tel fasboot moda giriyor aslın da pc de görünmesi lazım. Pc ye takınca hiç hareket yokmu pc de aygıt yöneticisini açıp öyle takın usb kabloyu değişiklik olacakmı orada

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Linki bırakayım yardımcı olabilir...

dodo061

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
galaxy s
Konular
0
Aklıma başka birşey gelmiyor. Tel fasboot moda giriyor aslın da pc de görünmesi lazım. Pc ye takınca hiç hareket yokmu pc de aygıt yöneticisini açıp öyle takın usb kabloyu değişiklik olacakmı orada

şefim aygıt yöneticisinde şu şekilde gözüküyor ayrıca :

ayrıca flash tool'da şu şekilde cihazı görüyor. son olarak elimde şu an bu dosya var.

bunu klasöre çıkart yapıp o klasörümü flash tool'a tanıtacağım ? çünkü böyle kabul etmiyor flash tool

Üst Alt