- Adım
- E.Asker
- Cihazım
- Note 5 pro
- Konular
- 3
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Te
İlk eu yüklediğim de sorun oluyordu şimdi pek takmıyorum alıştık artık
Teşekkürler. Kötü oldu bu durum bu tel. Çin de satılmaması da kötü beta rom çıkmıyor geliştiriciler de genelde beta rom üzerine derleme yapıyor. Note 5 pro ve mi 9 lite da miroom kullanıyordum bu tel. Çıkmıyor derken komple bıraktılar. Tek umudumuz masik kaldı oda yaparsa artık.Bl kilidi açıldı ilk işimde yüklemek oldu bugüne kadar ki tüm xiaomi cihazlarımda kullandım eu rom'u ve cihazlardan gerçek anlamda stabilite aldım, ekran süresi olsun, menü geçişlerinde olan hızlılık olsun gibi. Umarım bu cihaz için rom desteği artar yalnız geliştiricilerin ben bırakıyorum demeside iyi olmadı açıkçası umarım farklı geliştiriciler, yeni gruplar girer piyasaya tekrar güzel romlar görürüz. Elinize sağlık..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O sorun var. Ana ekrana dönmesi gerekirken yine son uygulamalar açılıyor.Son uygulamalara girince böyle olması sizce normal mi. Eu rom yükledim. Son uygulamalara girince ilk başta kasıyor gibi oluyor. Sonra son uygulamalardan uygulama seçince ondan çıkınca geri son uygulamalarda kalıyor. Video da zaten açıkça görülüyor. Sizde böyle hata var mı
İlk eu yüklediğim de sorun oluyordu şimdi pek takmıyorum alıştık artık