Rom Silinsin

digitech

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E.Asker
Cihazım
Note 5 pro
Konular
3
Te
Bl kilidi açıldı ilk işimde yüklemek oldu bugüne kadar ki tüm xiaomi cihazlarımda kullandım eu rom'u ve cihazlardan gerçek anlamda stabilite aldım, ekran süresi olsun, menü geçişlerinde olan hızlılık olsun gibi. Umarım bu cihaz için rom desteği artar yalnız geliştiricilerin ben bırakıyorum demeside iyi olmadı açıkçası umarım farklı geliştiriciler, yeni gruplar girer piyasaya tekrar güzel romlar görürüz. Elinize sağlık..
Teşekkürler. Kötü oldu bu durum bu tel. Çin de satılmaması da kötü beta rom çıkmıyor geliştiriciler de genelde beta rom üzerine derleme yapıyor. Note 5 pro ve mi 9 lite da miroom kullanıyordum bu tel. Çıkmıyor derken komple bıraktılar. Tek umudumuz masik kaldı oda yaparsa artık.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son uygulamalara girince böyle olması sizce normal mi. Eu rom yükledim. Son uygulamalara girince ilk başta kasıyor gibi oluyor. Sonra son uygulamalardan uygulama seçince ondan çıkınca geri son uygulamalarda kalıyor. Video da zaten açıkça görülüyor. Sizde böyle hata var mı
O sorun var. Ana ekrana dönmesi gerekirken yine son uygulamalar açılıyor.
İlk eu yüklediğim de sorun oluyordu şimdi pek takmıyorum alıştık artık

Kutuzov

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
3
Te
Teşekkürler. Kötü oldu bu durum bu tel. Çin de satılmaması da kötü beta rom çıkmıyor geliştiriciler de genelde beta rom üzerine derleme yapıyor. Note 5 pro ve mi 9 lite da miroom kullanıyordum bu tel. Çıkmıyor derken komple bıraktılar. Tek umudumuz masik kaldı oda yaparsa artık.

O sorun var. Ana ekrana dönmesi gerekirken yine son uygulamalar açılıyor.
İlk eu yüklediğim de sorun oluyordu şimdi pek takmıyorum alıştık artık
Normal yani o zaman

Bu sorun bende yok normal değil bence
Acaba yükleme kısmında mı bir sorun oldu ki

digitech

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E.Asker
Cihazım
Note 5 pro
Konular
3

Kutuzov

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
3
Yükleme ile alakası yok genel bir sorun
Hocam peki tekrar global sürüme dönmek istersem nasıl dönebilirim ben. Telefonu satmak istediğim de dönmem lazım çünkü. Telefon imei kayıtlı imeisi silinmeyek şekilde yani

mattenz

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
0
Hocam peki tekrar global sürüme dönmek istersem nasıl dönebilirim ben. Telefonu satmak istediğim de dönmem lazım çünkü

Global fastboot rom indirip mi flash ile dönebilirsin imei felan silinmez sıkıntı olmaz. Öncesindr varsa datalarınızı yedek alırsınız.

ngunes

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Necdet
Cihazım
Mi9T
Konular
0
Selamlar , sorunsuz kurulum yaptım teşekkürler.
Rom kesinlikle globalden daha iyi. Yalnız sensör problemi aynı şekilde devam ediyor. Orjinal roma dönüp servis yolunu izlemek lazım sanırım.

digitech

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E.Asker
Cihazım
Note 5 pro
Konular
3
Selamlar , sorunsuz kurulum yaptım teşekkürler.
Rom kesinlikle globalden daha iyi. Yalnız sensör problemi aynı şekilde devam ediyor. Orjinal roma dönüp servis yolunu izlemek lazım sanırım.
A.selam rica ederim bu sensör sorunu çok garip. benim tel. Global romda da sıkıntı yoktu eu dada yok. Bazı arkadaşlar eu geçtim sorun çözüldü diyor.

ngunes

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Necdet
Cihazım
Mi9T
Konular
0
Demekki donanımsal bir problem. Ya da az görüşme yapanlar problemi çok farketmiyor mu acaba. Ben günde en az 25 görüşme yapıyorum. Kulakta 1 cm oynasa hemen açıyor ekranı. Fastboot ile tekrar kilitleyip yollasam servise problem olumu acaba? Kilidi kaldırınca garanti dışı kalıyormuş sanırım.

digitech

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E.Asker
Cihazım
Note 5 pro
Konular
3
Demekki donanımsal bir problem. Ya da az görüşme yapanlar problemi çok farketmiyor mu acaba. Ben günde en az 25 görüşme yapıyorum. Kulakta 1 cm oynasa hemen açıyor ekranı. Fastboot ile tekrar kilitleyip yollasam servise problem olumu acaba? Kilidi kaldırınca garanti dışı kalıyormuş sanırım.
Konuyu inceleyin faydası olur belki.
Net bilgim yok ama kilit açılınca garanti dışı kalıyor diye biliyorum. Servise verecekseniz global e dönüp kilidi kapatmanız gerekir.

mattenz

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
0
Öncelikle elinize, emeğinize sağlık hocam tekrardan. İşlemleri başarılı bir şekilde yaptım twrp ve eu rom yüklendi birkaç gün kullandım ve evet performansı olsun aldığım ekran süresi olsun ki eu rom'u daha önceleri de diğer cihazlarımda kullanmıştım gerçekten iyi yalnız kurmamla cihazı ilk aldığım andaki sensör sorunu, kulağımdayken tuşlara dokunması felan aynen devam etti ki globalde iken 11.0.8'e güncelleyince bu sorunlar düzelmişti bu can sıkıcı bir hal aldığı için geri global kararlı 11.0.8'e döndüm ve sorunlar düzeldi fakat bu neden kaynaklanmış olabilir acaba bu arada eu rom da parmak izi felan gerçekten çok hızlı çalışıyordu tepki süreleri vs ama bu sensör sorunu gerçekten çıldırttı beni ki bu romda bunu yaşamayı beklemiyordum çünkü bunu yükleyip sensör sorunu yaşamayan arkadaşlar varmış bir bilginiz varmıdır yada her cihazda bekleneni veremiyormu yani hesapta aynı cihazlar ama aldığımız sonuçlar değişebiliyor sanırım, arada böyle durumlar çıkabiliyor yani şansmı demeliyiz ki buna gerçekten üzüldüm.

Bu arada baktım hal olmayınca twrp den format data yaptım rom'u tekrar kurdum ama aynen devam etti ne yazık ki bunuda belirtmiş olayım.

Üst Alt