Seramik mi normal mi?

gokaka

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
gokaka
Cihazım
X 14 U
Meslek
Com Eng.
Konular
0
Viedo bulunamadi diyor

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

pc den sorunsuz açılıyor.
[doublepost=1509897749,1509897652][/doublepost]
Hocam birde bunun farklı versiyonu vardı ama şimdi bakınca göremedim. Onda da Motorsiklet Arka lastiğini Telefonun üzerine koyup deniyorlardı. En çok onda şaşırmıştım. Motor devir çevirdikçe, cihazın arkası simsiyah oluyordu. Sonra cihazı alıp bakınca, arka taraftaki siyahlık Lastikteki silikonun erimesiyle oluşmuş, yine cihazın arka tarafıan birşey olmamıştı :)

Evet, o da güzel bir video.
[doublepost=1509897860][/doublepost]Buydu galiba:

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
pc den sorunsuz açılıyor.
[doublepost=1509897749,1509897652][/doublepost]

Evet, o da güzel bir video.
[doublepost=1509897860][/doublepost]Buydu galiba:

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Aynen hocam bu :) Seramik Kaplama nasıl birşey ise, Lastiği bu kadar eritecek sıcaklığa ulaşmasına rağmen sadece yapışmış telefonun arkasına, yine zarar verememiş bu garip geliyor :) Bu videoları her gördüğümde ise iyiki seramik almışım diyor insan :)

Organicmusty

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Musty
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
24
Gorilla Glass 4 var hocam.

Orada yanlış lanse edilmiş, Gorilla Glass 4 var hocam.

Gorilla Glass olduğu orijinal website içeriğinde belirtilmemiş, ancak siz bir inceleme videosu yayını yapan kişinin söylediğine inanıyorsunuz? Bana garip geldi.. Lütfen kaynaklarınız sağlam olsun, insanlar burayı okuyorlar haliyle onların satın alma kararlarını etkiliyorsunuz

Dogankara54

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dogan
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
12
Gorilla Glass olduğu orijinal website içeriğinde belirtilmemiş, ancak siz bir inceleme videosu yayını yapan kişinin söylediğine inanıyorsunuz? Bana garip geldi.. Lütfen kaynaklarınız sağlam olsun, insanlar burayı okuyorlar haliyle onların satın alma kararlarını etkiliyorsunuz
Gorilla Glass 4 mu var 5 mi var olduğunu biliyoruz kim yok dediyse cahillik etmis

Organicmusty

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Musty
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
24
Gorilla Glass 4 mu var 5 mi var olduğunu biliyoruz kim yok dediyse cahillik etmis

Nerede yazıyor bu detay? resmi bir link verin biz de bilelim, inceleme videosundaki elemanın demesiyle olsaydı, geçen bir tanesini izledim quick charge 4.0 var diyor xiaomi mi 6'da

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4

Alın bakın Corning'in orjinal sitesi. Ne diyor burada? Gorilla Glass 4.

Lütfen eleştirmeden önce kaynağını sorun; benim incelemelerden bu şekilde çıkarım yaptığıma nereden vardınız?

Bu kaynağa da sağlam demezseniz, daha da diyecek birşeyim yok...

İnceleme Videolarında Gorilla Glass 5 diye tabir ediliyor; incelemeye kalsaydım direk Gorilla Glass 5 deniliyor diye belirtirdim. Emin olmadan bu şekilde konuşmam merak etmeyin ;)

Organicmusty

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Musty
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
24

Alın bakın Corning'in orjinal sitesi. Ne diyor burada? Gorilla Glass 4.

Lütfen eleştirmeden önce kaynağını sorun; benim incelemelerden bu şekilde çıkarım yaptığıma nereden vardınız?

Bu kaynağa da sağlam demezseniz, daha da diyecek birşeyim yok...

İnceleme Videolarında Gorilla Glass 5 diye tabir ediliyor; incelemeye kalsaydım direk Gorilla Glass 5 deniliyor diye belirtirdim. Emin olmadan bu şekilde konuşmam merak etmeyin ;)

Yanıt ve link için teşekkürler, şu an ikna oldum, zira Xiaomi'den ve resmi sitesinden böylesine önemli bir özelliği anons etmemesi garip olur diye düşünerek böyle bir açıklamaya gerek duymuştum.

Gerçekten de adamlar kendi resmi mi 6 tanıtım sayfasında onca detaylı özellik açıklaması yapmasına rağmen bu özelliği es geçmeleri enteresan

Bu çinliler bir garip doğrusu

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Yanıt ve link için teşekkürler, şu an ikna oldum, zira Xiaomi'den ve resmi sitesinden böylesine önemli bir özelliği anons etmemesi garip olur diye düşünerek böyle bir açıklamaya gerek duymuştum.

Gerçekten de adamlar kendi resmi mi 6 tanıtım sayfasında onca detaylı özellik açıklaması yapmasına rağmen bu özelliği es geçmeleri enteresan

Bu çinliler bir garip doğrusu

Bu olay Corning'in sitesinde bile çok geç yayınlandı; bu süre zarfında ilk cihazı inceleyenler ya cihazı Gorilla Glass 5 ile lanse ettiler; ya da hangi koruma kullanıldıklarını bilmediklerini söylediler. Fakat Testlerde, cihaz Gorilla Glass 5'li S8 ayarında dayanım gösteriyordu; bu sebeple Gorilla Glass kullanılmamış bile olsa, Gorilla Glass 5'e yakın bir koruma kullanıldığı söyleniyordu bu testi yorumlayanlar.

Organicmusty

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Musty
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
24
Herhangi bir koruma kullanılıp kullanılmadığına ilişkin net bilgi verilmeyen kutu açılımı veya özellikleri anlatan videolara ben de denk geldim, cihazı çinden gelecek arkadaşıma sipariş verirken de özelliklerine defalarca baktım, bu özellik hiç bir yerde geçmiyordu, hafife alınacak bir özellik de değil ne de olsa gururla anons edilir diye düşünüyor insan ama dikkat edilirse Xiaomi Mi6'nın sitesinde bile stanless steel çerçeve, 4 Edge Curved Glass diyerek geçiştiriyor adamlar
Tek kelimeyle olağandışı bir durum.
Açıklama iyi oldu, bilgilenmiş olduk, teşekkürler tekrardan

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Herhangi bir koruma kullanılıp kullanılmadığına ilişkin net bilgi verilmeyen kutu açılımı veya özellikleri anlatan videolara ben de denk geldim, cihazı çinden gelecek arkadaşıma sipariş verirken de özelliklerine defalarca baktım, bu özellik hiç bir yerde geçmiyordu, hafife alınacak bir özellik de değil ne de olsa gururla anons edilir diye düşünüyor insan ama dikkat edilirse Xiaomi Mi6'nın sitesinde bile stanless steel çerçeve, 4 Edge Curved Glass diyerek geçiştiriyor adamlar
Tek kelimeyle olağandışı bir durum.
Açıklama iyi oldu, bilgilenmiş olduk, teşekkürler tekrardan

Rica ederiz hocam, bizde bu açıklama çıkmadan önce, testlerde Gorilla Glass 5'e yakın bir dayanım sunuyor fakat koruma hakkın net bir bilgi yok diye paylaşıyorduk, bu bilgi gelince herkes rahatladı. Xiaomi'nin bu tarz bilgilendirmelere önem vermediği herkes tarafından anlaşıldı artık :)

Üst Alt