Seramik mi normal mi?

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Aynen hocam. Diskde de aynı durum söz konusu. Tek fark balata biraz daha pürüzlü üretilir. Piyasada ki standart araçları çoğu dökme demir dir. Ani fren yapınca o yüzden kokar. Carbon kokusu gelir.
Seramik candır :), nerde ne amaçla kullanıldığı önemli.
Telefondan arabaya geldi konu :)

Peki sağolun hocam. Konu başlığına uygun yinede, Seramik ve Normal Disklerden bahsediyorsunuz :D

Seramik Arka Kapak hakkında da net bilgi paylaşan olmadı bakalım henüz. Youtube'da sanırım Mi5 için Seramik Kapağa yapılan testler vardı; Çizilme konusunda fazlasıyla iyi görünüyordu.

Hatta Linklerini de buldum şimdi.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

slopelock

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
6
Arkadaşlar benim de şöyle bir sorum olacak. Teknosa'da teşhirde seramik siyah bir mi 6 gördüm. Arka kapağı tam siyah değil, daha çok koyu griydi ve gayet şık duruyordu. Acaba tüm seramik versiyonların arka kapağı böyle mi? Sahibinden'de biraz seramik versiyonlara baktım fotoğrafları inceledim sanki siyah gibi geldi bana. Yoksa siyah ve gri diye 2 çeşidi mi var? Ama teknosa etikette seramik siyah diye yazmış.

Red Baron

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Mi6
Konular
5
Arkadaşlar benim de şöyle bir sorum olacak. Teknosa'da teşhirde seramik siyah bir mi 6 gördüm. Arka kapağı tam siyah değil, daha çok koyu griydi ve gayet şık duruyordu. Acaba tüm seramik versiyonların arka kapağı böyle mi? Sahibinden'de biraz seramik versiyonlara baktım fotoğrafları inceledim sanki siyah gibi geldi bana. Yoksa siyah ve gri diye 2 çeşidi mi var? Ama teknosa etikette seramik siyah diye yazmış.
Evet hafif grimsi bir rengi var seramik olanın. Benimki de öyle

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt