Uzun sureli kullanimda avantaji nedir?Seramik tercihimdir. Mi 6 alacaksan ve sürekli telefon değiştiren birisi değilsen, tercih edebiliyorsun, benim gibi.
Bende Ağırlığını gözardı edip, Arka tarafı daha farklı göründüğü için ve çizilmelere karşı dayanıklı olduğu için Seramik versiyonu aldım. Yine Mi6 alıcak olsam, Sırf kamera çentikleri altın kaplama diye Seramik versiyonu alırdım.Seramik tercihimdir. Mi 6 alacaksan ve sürekli telefon değiştiren birisi değilsen, tercih edebiliyorsun, benim gibi.
40 yılda 1 telefon alacaksın, Mi 6 'da karar kılmışsın, piyasaya en son sürülenini ve çizilme konusunda dayanıklılık bakımından seramik olanını tercih edebiliyorsun. Altın çerçeveli kameralar filan cezbedebiliyor, farklı geliyor. Yani özetle, almışken en iyisini alayım diyebiliyorsun ama kişiye göre değişir.
Kardeşim seramik diğerlerinden üstün dayanıklık konusunda çizilmede fln sen bilirsin40 yılda 1 telefon alacaksın, Mi 6 'da karar kılmışsın, piyasaya en son sürülenini ve çizilme konusunda dayanıklılık bakımından seramik olanını tercih edebiliyorsun. Altın çerçeveli kameralar filan cezbedebiliyor, farklı geliyor. Yani özetle, almışken en iyisini alayım diyebiliyorsun ama kişiye göre değişir.
Kardeşim seramik diğerlerinden üstün dayanıklık konusunda çizilmede fln sen bilirsin
Video Mi 5 ama seramik için fikir verebilir. Telefonu kılıfsız kullanmazsın ama...
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Viedo bulunamadi diyorVideo Mi 5 ama seramik için fikir verebilir. Telefonu kılıfsız kullanmazsın ama...
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Viedo bulunamadi diyor
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi