Seramik mi normal mi?

gokaka

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
gokaka
Cihazım
X 14 U
Meslek
Com Eng.
Konular
0
Seramik tercihimdir. Mi 6 alacaksan ve sürekli telefon değiştiren birisi değilsen, tercih edebiliyorsun, benim gibi.

Inferno

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
.
Cihazım
Xiaomi
Konular
1
Seramik tercihimdir. Mi 6 alacaksan ve sürekli telefon değiştiren birisi değilsen, tercih edebiliyorsun, benim gibi.
Uzun sureli kullanimda avantaji nedir?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Bende Ağırlığını gözardı edip, Arka tarafı daha farklı göründüğü için ve çizilmelere karşı dayanıklı olduğu için Seramik versiyonu aldım. Yine Mi6 alıcak olsam, Sırf kamera çentikleri altın kaplama diye Seramik versiyonu alırdım.

gokaka

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
gokaka
Cihazım
X 14 U
Meslek
Com Eng.
Konular
0
40 yılda 1 telefon alacaksın, Mi 6 'da karar kılmışsın, piyasaya en son sürülenini ve çizilme konusunda dayanıklılık bakımından seramik olanını tercih edebiliyorsun. Altın çerçeveli kameralar filan cezbedebiliyor, farklı geliyor. Yani özetle, almışken en iyisini alayım diyebiliyorsun ama kişiye göre değişir.

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
40 yılda 1 telefon alacaksın, Mi 6 'da karar kılmışsın, piyasaya en son sürülenini ve çizilme konusunda dayanıklılık bakımından seramik olanını tercih edebiliyorsun. Altın çerçeveli kameralar filan cezbedebiliyor, farklı geliyor. Yani özetle, almışken en iyisini alayım diyebiliyorsun ama kişiye göre değişir.

Cihazın diğer Mi6'lardan farklı görünmesi de cabası. Eğer cihazı aldığımda Mavi rengini de getirmiş olsaydı Sefa hocam, o zaman Maviyi alacaktım, aklımdaki ilk renk oydu aslında. Mavi olmayınca, Seramiği de getirdiği için Seramik verisoynu aldım.

Dogankara54

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dogan
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
12
Kardeşim seramik diğerlerinden üstün dayanıklık konusunda çizilmede fln sen bilirsin

gokaka

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
gokaka
Cihazım
X 14 U
Meslek
Com Eng.
Konular
0
Kardeşim seramik diğerlerinden üstün dayanıklık konusunda çizilmede fln sen bilirsin

Video Mi 5 ama seramik için fikir verebilir. Telefonu kılıfsız kullanmazsın ama...

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Video Mi 5 ama seramik için fikir verebilir. Telefonu kılıfsız kullanmazsın ama...

Hocam birde bunun farklı versiyonu vardı ama şimdi bakınca göremedim. Onda da Motorsiklet Arka lastiğini Telefonun üzerine koyup deniyorlardı. En çok onda şaşırmıştım. Motor devir çevirdikçe, cihazın arkası simsiyah oluyordu. Sonra cihazı alıp bakınca, arka taraftaki siyahlık Lastikteki silikonun erimesiyle oluşmuş, yine cihazın arka tarafıan birşey olmamıştı :)

Inferno

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
.
Cihazım
Xiaomi
Konular
1

Viedo bulunamadi diyor

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Viedo bulunamadi diyor

Linki bu hocam. Bende sorunsuz açılıyor. Acaba siz VPN yada farklı birşey mi kullanıyorsunuz? Malum, Youtube Video izlenmesi için Ülke ülke blok koyabiliyor.

Üst Alt