Sohbet Sayın Hiddenking'e açık teşekkür

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27
Sayın Adminim, forum ana sayfasında 50 mesaj görünmesini tekrar yapmış olduğunuz için size çok teşekkür ederim....
15 mesaj çok azdı konuların takibi açısından...sanırım çok arkadaşımız da görünen mesajların 50 olmasına mutlu olmuşlardır....tekrardan teşekkürler hocam

Benimle aynı fikirde olanların da konu altında Sayın HiddeNKinG hocama teşekkür ederlerse, kendisini, bizlere daha da faydası olacak daha iyi şeyler yapmasını da teşvik etmiş oluruz8=):P

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
Evet Üstatım aynen katılıyorum 50 adet uygulaması yerinde bir uygulama..HiddeNKing Admin Üstata da Teşekkürler...

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.261

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Hocam, siz Bookmark ile milleti fişliyorsunuz anladığım kadarıyla8=)haha--haha--
Olsun, siz yine de Kamu Spotu yapmamaya gayret edin Lütfen...
Tapatalk ile ilgili bir şey söylerseniz, karşınızda beni bulursunuz direk...
Ben yıllar önce bir iki defa denedim, beğenmedim ve vazgeçtim....ama beğenmemek, kullanmasını tam bilmediğimden dolayıymış...Nasıl kullanacağınızı öğrendikten sonra, vazgeçilmeniz oluyor...
Sayın Koçara hocamın ne kadar direndiğini en iyi bilenlerden biri de sizsiniz...bir kaç mesaj üstte ne yazdığını dikkatle okursanız, ne kadar da üzgün olduğunu gerçekten de anlarsınız....ben bizzat yakından şahitim, üzüntüden, yemeden ve içilmeden kesildi vallahi...

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
Bunca yıldan sonra beni hakikaten anlayan birinin hayatıma girmesi acaba şansım mı yoksa şanssızlığım mı diye düşünmeden edemiyorum doğrusu. 8=):^)
Ne var ki vazgeçilmezlerimin olduğu ve müsebbiplerinden birinin de Skorpi olduğu doğrudur. clap~~clap~~

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Bunca yıldan sonra beni hakikaten anlayan birinin hayatıma girmesi acaba şansım mı yoksa şanssızlığım mı diye düşünmeden edemiyorum doğrusu. 8=):^)
Ne var ki vazgeçilmezlerimin olduğu ve müsebbiplerinden birinin de Skorpi olduğu doğrudur. clap~~clap~~
Estağfurullah hocam, o sizin güzelliğiniz, asil ben onur ve gurur duyuyorum sizin gibi bir Dost kazanmış olduğumdan dolayı

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Estağfurullah hocam, o sizin güzelliğiniz, asil ben onur ve gurur duyuyorum sizin gibi bir Dost kazanmış olduğumdan dolayı
" Hakiki dostlar menfaati bitene kadar değil, yürekleri yetene kadar yanınızda olandır." düsturuyla siz aziz dostumu saygı, sevgi ve muhabbet ile selamlarım üstadım.
Selametle...

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Şu ana kadar, eğer yanlış saymadıysam, Kara listede 3 kişi mevcut, Allah onları birisinin gazabından korusun... Lütfen kimin diye sormayın, söylemem

Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Mesela konu içinde link verilmiş forum sitesine ait, ama tıklayınca sayfa erişimine izniniz yok diyor..
Konu açamıyoruz çünkü telefon modeli, kullanılan sürüm, bootloader kilidi gibi şıklar var, ama Tapatalkta yok gözükmüyor, konu açılmıyor eksik alanları doldur diyor
Aklıma gelenler bunlar.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt