Sohbet Sayın Hiddenking'e açık teşekkür

sahinsah52

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sah
Cihazım
Mi6
Konular
2
Bence de çok... Çok güzel olmuş :)
HiddeNKinG hocam dokunmayın kalsın..
Skorpi hocam desteklerimiz seninle..
Ayarlardan ana sayfa konu sayısı ayarlama yapılabilir mi? İstemeyen varsa kaldırır. İsteyen 100 konu başlığı görür..

ferdigoren

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferdi
Cihazım
Xiaomi 8 Lite
Meslek
Grafik & Kurgu
Konular
21
Hocam bence, hoş durmuyor çok göz yoruyor, bir tasarımcı gözüyle bakıp o şekilde söylüyorum diğer kullanıcı arkadaşların hoş gelebilir, renkler ve zevkler tartışılmaz ama böyle bir seçenek sunulmuşsa şayet kullanıcılara Tema renk kısmı yanında örneğin son konuların kaç tane olmasını istersiniz şeklinde örneğin bir ibare koyup orada atıyorum 15-20-30-50 gibi seçenekler koyulabilir ve bu daha bir kullanıcı dostu olur. 23 Nisandan sonra düzelteceğinizi söylemişsiniz bence de güzel olur hocam. :)

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Hocam bence, hoş durmuyor çok göz yoruyor, bir tasarımcı gözüyle bakıp o şekilde söylüyorum diğer kullanıcı arkadaşların hoş gelebilir, renkler ve zevkler tartışılmaz ama böyle bir seçenek sunulmuşsa şayet kullanıcılara Tema renk kısmı yanında örneğin son konuların kaç tane olmasını istersiniz şeklinde örneğin bir ibare koyup orada atıyorum 15-20-30-50 gibi seçenekler koyulabilir ve bu daha bir kullanıcı dostu olur. 23 Nisandan sonra düzelteceğinizi söylemişsiniz bence de güzel olur hocam. :)
Kaç konunun gösterilmesi ile ilgili yanlış hatırlamıyorsam böyle bir seçenek var zaten hocam, yada vardı gitti..

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

freeman1968

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
Emekli
Konular
0
Gayet güzel olmuş bence. Sınırlıydı daha önceki. Hiç yoktan 50 iyidir. Emekleriniz için Hiddenking hocamıza teşekkürlerimizle. Skorpi üstadımıza da bu emeği hatırlattığı için ayrıca teşekkürlerimizi sunarız.

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.256
Arkadaşlar iyi hoşta görsel olarak çok saçma değil mi? Sürekli kullanıcılar için kesinlikle güzel ama ziyaretçiler için hiç hoş olmayan bir görüntü var

A.BayramKorkmaz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
MI 9 Lite
Meslek
Elektrik Teknikeri
Konular
36
Arkadaşlar iyi hoşta görsel olarak çok saçma değil mi? Sürekli kullanıcılar için kesinlikle güzel ama ziyaretçiler için hiç hoş olmayan bir görüntü var
tam tersindende düşünülebilir
sürekli kullanıcılar bir şekilde aradığını bulur ama yeni kullanıcılar/ziyaretçiler için bu sistem daha basit olur.
Nacizane fikrim ))

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Bunu kaç kişinin beğenip, benimsediğini de dikkate alıyorsunuzdur umarım ama isterseniz eski haline de getirebilirsiniz tabiki

Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk

Üst Alt