- Adım
- Timuçin
- Cihazım
- Xiaomi Mi 6
- Meslek
- Makine Mühendisi
- Konular
- 17
50 bence çok iyi. Böyle kalsın.50 çok oldu ama arkadaşlar biraz sayıyı düşürsek mi
50 bence çok iyi. Böyle kalsın.50 çok oldu ama arkadaşlar biraz sayıyı düşürsek mi
Bende biliyorum hocam bende aslında 100 istiyorum ama 50 de hiö yoktan iyidirAsıl Siz mesaj sayısının 50 olduğuna sevinenleri üzdüğünüzün farkında değilsiniz....
ben aylardır hocama 100 yap diye ısrar ettiğimi tüm Yönetici arkadaşlarım biliyor...
şimdi mesaj sayısını sizin yüzünüzden düşürürse, sizden bilirim
Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
Paylaşım için yapılan her katı takdire şayandırSayın Adminim, forum ana sayfasında 50 mesaj görünmesini tekrar yapmış olduğunuz için size çok teşekkür ederim....
15 mesaj çok azdı konuların takibi açısından...sanırım çok arkadaşımız da görünen mesajların 50 olmasına mutlu olmuşlardır....tekrardan teşekkürler hocam
Benimle aynı fikirde olanların da konu altında Sayın HiddeNKinG hocama teşekkür ederlerse, kendisini, bizlere daha da faydası olacak daha iyi şeyler yapmasını da teşvik etmiş oluruz
Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
Başıma bir şey gelmeyecekse, bence de çok...50 çok oldu ama arkadaşlar biraz sayıyı düşürsek mi
30 iyidir hocam..50 çok oldu ama arkadaşlar biraz sayıyı düşürsek mi
Sizi ve diğer çok diyenlerin hepsini Kara Listeme aldımBaşıma bir şey gelmeyecekse, bence de çok...