Xiaomi bu hafta yeni şarj animasyonu tanıttı betada şuan deneme aşamasında Global beta 9.4.11 sürümünde tanıtıldı. Herkese hayırlı olsun
Haber Linki
Haber Linki
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
mi6 da hangi romu kullanıyorsunuz bizde yokSizdede öylemi hocam ekranı kapatınca gidiyor
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
9.3. 21 ile geldi yanlış hatırlamıyorsamhocam MI6 yedek olarak kullanıyoruz ve eu rom 9.3.7 yüklü şu anda ve böyle bir animasyon yok bizde
Evet gidiyor ama belki ilerde kalıcı hale getirilir inşallahSizdede öylemi hocam ekranı kapatınca gidiyor
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eu beta 9.4.11 hocammi6 da hangi romu kullanıyorsunuz bizde yok
bizimde ????? Kullanmamizin nedeni o işte hocam eu diye ve şu romda falan denilmeyince direk eu yazılınca bizde şaşırdık. Çünkü kullanmış olduğumuz romda öyle birşey yok9.3. 21 ile geldi yanlış hatırlamıyorsam
Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk
İnşallah hocam güzel bir animasyon yapmışlar ancak kalıcı olmayınca işe yaramıyor malesefEvet gidiyor ama belki ilerde kalıcı hale getirilir inşallah
Global kararlı yükleyin ve heyecandan tamamen uzak kalın, sizin sağlığınız için daha iyi olurBöyle anlamsız mevzular karşısında bir ben heyecanlanmıyorum sanırım
* Şarj ederkenki animasyondan kime ne yahu?![]()
Hiç bir şey anlamadım vallabizimde ????? Kullanmamizin nedeni o işte hocam eu diye ve şu romda falan denilmeyince direk eu yazılınca bizde şaşırdık. Çünkü kullanmış olduğumuz romda öyle birşey yok
Zaten öyle kullanıyorum. Öte yandan şarj animasyonunun kullanıma katkısını da cidden anlamıyorum, şarja taktıktan sonra 1 sn görülecek bi'şeyGlobal kararlı yükleyin ve heyecandan tamamen uzak kalın, sizin sağlığınız için daha iyi olur