Xiaomi bu hafta yeni şarj animasyonu tanıttı betada şuan deneme aşamasında Global beta 9.4.11 sürümünde tanıtıldı. Herkese hayırlı olsun
Haber Linki
Haber Linki
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Sanırım sizin psikolojik sorunlarınız var, ben kimseye sataşmıyorum ve profilinize göre adınızın büyük oğlum gibi Erdem olmasından dolayı, susuyorum,,, lütfen sizde susun
Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk
Elbette ki kişisel fikrinizi ifade edebilirsiniz ancak bu fikriniz başka insanları rencide edici olursa, başka kişiler de kendi fikirlerini ifade ederek sizi rencide edeceklerdir.
Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Esas siz uslubunuzu koruyun ve size siz diye hitap eden bir kişiye, sen diye hitap etmeyinÜslubunu koru. Yaşınızı bilmem ama çocuktan çocuk konuşuyorsunuz, sataşmayın lütfen. Cidden lütfen.
Esas siz uslubunuzu koruyun ve size siz diye hitap eden bir kişiye, sen diye hitap etmeyin
Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk
Bunun moderatör dayanışması ile ilgisi yok. Kiminle yazıştığınıza da hiç bakmadım çünkü önemi yok. Yeni üye olmuş birine de yazmış olsanız, bir admine de yazmış olsanız aynı şey. Ben sadece yazdığınız mesajlara göre size cevap yazıyorum. Şimdi artık lütfen kendi deyiminizle sizi hiç ilgilendirmeyen bir konuyu daha fazla meşgul etmeyiniz. Git gide saygı sınırlarını daha fazla aşıyorsunuz.Ne dediysem siz dedim, bir kez sen çıkmış elimden, siz dediğimi siz de biliyorsunuz.
Bunun moderatör dayanışması ile ilgisi yok. Kiminle yazıştığınıza da hiç bakmadım çünkü önemi yok. Yeni üye olmuş birine de yazmış olsanız, bir admine de yazmış olsanız aynı şey. Ben sadece yazdığınız mesajlara göre size cevap yazıyorum. Şimdi artık lütfen kendi deyiminizle sizi hiç ilgilendirmeyen bir konuyu daha fazla meşgul etmeyiniz. Git gide saygı sınırlarını daha fazla aşıyorsunuz.
Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yazdığım ilk tepki mesajını okursanız niçin tepki aldığınızı görürsünüz. Lütfen artık uzatmayınız. Konu yeterince kirlendi. Konuyu açan arkadaşın yerine koyun kendinizi.Saygı öğretiminiz için teşekkür ederim, sizden bunu almaya ihtiyacım vardı. Saygı sınırlarını, fikirlerime ve kişiliğime yapılan, -durup dururken- "kim olduğunuzdan bize ne", "psikolojiniz bozuk" gibi yapılan saygısızlıklar karşısında verdiğim tepkiler üzerinden değerlendirmenizi tavsiye ederim. Adil olmanızı diler, kolaylıklar dilerim.
yorum yapmadan önce yazının başını okuyun. Bende yok nasıl sende olur diye bir mevzu dönmüyor ortada anlamadiginiz nokta bu. Yazan arkadaşın rom ile ilgili bir açıklaması yok eu romda daha önceden zaten vardı diyor. Bizde de eu olunca elemanda şu romda zaten vardı falan demeyince direk eu rom da var dediği için. Bizde de eu yüklü ve yok. Eu nun şu romunda vardı deseydi saten sasirmazdik önce iyi okuyun sonra yorum yazarsanız.Sizin romda olmaması, bu özelliğin olmaması anlamına mı geliyor? Kaldı ki birçok arkadaş Mart sonunda geldiğini yazmış ve sizin rom çok daha eski. Sizde olmamasına niçin bu kadar şaşırdınız anlamadım.