Xiaomi bu hafta yeni şarj animasyonu tanıttı betada şuan deneme aşamasında Global beta 9.4.11 sürümünde tanıtıldı. Herkese hayırlı olsun
Haber Linki
Haber Linki
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hiç bir şey anlamadım valla
Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk
Güzel duruyor hocam yoksa bir işe yaradığı yok simsiyah ekran olacağına bir animasyon güzel olmazmı? Şu anlık boşa yapılmış ama ekran kapanınca gidiyorZaten öyle kullanıyorum. Öte yandan şarj animasyonunun kullanıma katkısını da cidden anlamıyorum, şarja taktıktan sonra 1 sn görülecek bi'şeyBu site için söylemiyorum, Mi ya da alıntılanan site açısından da haber olacak bi'şey değil yahu
![]()
Güzel duruyor hocam yoksa bir işe yaradığı yok simsiyah ekran olacağına bir animasyon güzel olmazmı? Şu anlık boşa yapılmış ama ekran kapanınca gidiyor
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Olsun, hiç bir fonksiyonu olmamasına rağmen, görsellik açısından muhteşem bir şey, yaşamak lazımZaten öyle kullanıyorum. Öte yandan şarj animasyonunun kullanıma katkısını da cidden anlamıyorum, şarja taktıktan sonra 1 sn görülecek bi'şeyBu site için söylemiyorum, Mi ya da alıntılanan site açısından da haber olacak bi'şey değil yahu
![]()
anlamadiginiz nedir hocamHiç bir şey anlamadım valla
baştan oku anlarsinvallahi bende hocam
baştan oku anlarsinvallahi bende hocam
Sizin kim olduğunuz veya ne yaptığınızın da bizim açımızdan hiç bir kayda değeri yok, önemli olan burada hepimizin dandik birer muhteşem Çin malı kullanıyor olmamızVallahi yıllarca teknoloji dergilerinde ve gazete eklerinde editörlük / yazarlık yaptım. Tek diyebileceğim; "Haber değeri yok"![]()
Sizin kim olduğunuz veya ne yaptığınızın da bizim açımızdan hiç bir kayda değeri yok, önemli olan burada hepimizin dandik birer muhteşem Çin malı kullanıyor olmamız
Sizi hangi uslubum rahatsız ettiÜslubunuzu korursanız sevinirim, ben fikrimi neye dayanarak söylediğimi ifade ettim sadece. Ayrıca iletim size de değildi, saldırganlaşmayın lütfen.
Sizi hangi uslubum rahatsız etti
Yazimdaki emoji leri de anlamıyorsanız, o zaman buraya takılmayın lütfen
Kusura bakmayın hocam baştan okuyunca anladım sürümü yazmamışımanlamadiginiz nedir hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
baştan oku anlarsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
baştan oku anlarsin